مشكل در برقراري ارتباط دو كامپيوتر

شروع موضوع توسط tkavosh ‏10 سپتامبر 2005 در انجمن شبکه

  1. tkavosh

    tkavosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2005
    نوشته ها:
    648
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    مشهد
    سيستم اول كارت شبكه Datasheen -D100F با مشخصات:
    Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC
    ورژن درايورش 5.612.413.2004 به تاريخ 4/13/2004
    win xp sp1
    fire wall هم غير فعال هست
    سيستم دوم يه مادربرد asus هست با كارت شبكه onboard با مشخصات :
    VIA VT6105 Rhine III Fast Ethernet Adapter
    ورژن درايورش 3.13.0.348 به تاريخ 10/29/2002
    win xp sp2
    fire wall هم غير فعال هست
    شبكه برقرار هست در هر دو سيستم ولي با دستور ping هيچ اطلاعاتي دريافت نميشه چه در حالت ip اتوماتيك كه به يكي از سيستمها 169.254.229.74 با mask 255.255.0.0 و سيستم دوم 169.254.70.184 و با همون mask
    و در حالت ip دستي به يكي 192.168.0.1 و ديگري 192.168.0.2 كه در اين حالت هم هيچ چيزي recive نميشود البته يك بار اتفاقا از 4 پاكتي كه فرستاد يكي از اونها رو دريافت كرد ولي فقط يك بار اين اتفاق افتاد و انهم شانسي بود :D
    البته سيم هم از دو محل وصله كاري شده وكلا 5 متر هست ولي اتصالها با اهم متر چك شده و 1 به3 و 2 به 6 و بقيه به متناظر خودشون وصل هست به نظر شما مشكل از چي ميتونه باشه ؟
    در ضمن يكي از كامپيوتر ها وقتي كه اون يكي خاموش هست حاليش نميشه ولي اون يكي چرا و ميزنه unplug
     
  2. amir_network

    amir_network Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    0
    اگه يك بار اتفاقي از 4 پاكتي كه فرستاد يكي از اونها رو دريافت كردي, پس اشکال از تنظیمات سیستم نمیتونه باشه
    یا اشکال از کابل هست یا از کارت شبکه
    که پیدا کردنش خیلی سادست
     
  3. tkavosh

    tkavosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2005
    نوشته ها:
    648
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    مشهد
    خب کابل رو که گفتم با اهمتر چک کردم از لحاظ فیزیکی مشکلی ندارن ولی اینکه اون دو وصله کاری ها اشکالی در انتقال اطلاعات بوجود بیارن رو نمیدونم و در مورد کارت هاهم حالا نهایتا من کارت datasheen رو میتونم ببرم یه جایی چکش کنن ولی اون یکی رو که روی مادربر onboard هست رو چیکار کنم ؟راستی امکان داره بخاطر درایور اون onboarde باشه؟ چون ورژنش مال 2002 یا حتی اون یکی که 2004 چی؟
     
  4. amir_network

    amir_network Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    0
    برا onboard یا خود سیستم رو ببر یه جایه دیگه یا وقتی اون PCI رو که چک کردی و درست بود با همون چک کنی .
    شما یک بار پکت Reveive کردی پس Driver نیست .
    به نظر من کابلت رو هم تست کن .
     
  5. tkavosh

    tkavosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2005
    نوشته ها:
    648
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    مشهد
    راستی شاید مهم باشه که بگم این جریان کابل به اینصورت هست که یه کابل 1 متری گرفتم و 4 متر سیم معمولی که برای اف اف هست بهش اضلفه کردم حالا به نظرتون ایا این سیم معمولی مشکل به هم نمیزنه ؟
     
  6. tkavosh

    tkavosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2005
    نوشته ها:
    648
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    مشهد
    از amir_network ممنونم بابت نظرش خب من متوجه مشکل شدم ولی عجیبه که اینجا هیچ کسی راجع به نوشته قبلی که گفتم از سیم اف اف استفاده کردم هیچ ایرادی نگرفت ینی به نظر شما سیم مشکل نداره یا اینکه حال جواب دادن رو ندارین یا... :(
    به هر حال ایراد از سیم بود ینی در واقع با سیم اف اف نمیشه شبکه راه انداخت که مرد حسابی !! ولی فروشندگان کارت شبکه نظرشون این نیست :) (بپر از این الکتریکیه 4 مت سیم اف اف 8 رشته بیگیر بیار برات پانچش کنم!!!)
     
  7. footbal
zarpopخرید بک لینک