آژانس هواپیماییexchanging

مشكل در بوت شدن سيستم

شروع موضوع توسط tiba ‏3 آگوست 2005 در انجمن سخت افزار

  1. tiba

    tiba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    263
    تشکر شده:
    7
    با سلام

    یه مشکل............

    cpu سالم
    ram سالم
    vga سالم
    ولی سیستم بوت نمیشه فن سی پی یو هم کار میکنه ولی دریغ از ذره ای بوت
    من خودم یه جورایی فکر میکنم مشکل از بایوس مادر برده ولی نمیدونم باید چیکار کنم روی هیچ بوقی هم نمی زنه
    برد clear cmos هم ندارم با در اوردن باتری هم نشد دیگه به اینجام رسیده........... لطفا کمک کنید :(
     
  2. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    من هم دقيقا اين مشكل رو دارم. اونم روي دو تا سيستم! مادربردها رو بردم آواژنگ جلوي چشم من تستش كرد سيستم اومد بالا! cpu ها و vga ها و ram ها رو هم روي سيستمهاي ديگه خودمون تست كردم مشكلي نداشتن اما وقتي اونا رو روي اون دو تا مادربرد ميذارم اصلا انگار نه انگار! هيچ بوقي هم نمي زنه! قبلا هم همين cpu و vga و ram روي همين مادربردها كار ميكردن! من نميدونم چه اتفاقي پيش اومده كه اينطوري شده.:(
     
  3. Jacky

    Jacky مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,770
    تشکر شده:
    34
    براي clear‌ كردن بايوس ، باتري اون رو در بيارين و برعكس جا بزنين ف بعد از چند لحظه به حالت اول برگردونين . بايوس حتما clear‌ مي شه .
     
  4. tiba

    tiba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    263
    تشکر شده:
    7
    سلام اقا جکی
    قبلاکردم اینکارو ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
     
  5. tiba

    tiba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    263
    تشکر شده:
    7
    راستی اقا جکی یعنی شما هم فکر میکنی مشکل توبایوسه..؟
     
  6. farhad12

    farhad12 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,013
    تشکر شده:
    0
    من از برد گيگا از اين اداها ديدم قبلا برد مو عوض كردم و ايسوسو خريدم درست شد!!!!!!!
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    رفيق عزيز شما يه كار كن مادبرد رو از كيس بيار بيرون و پاورتو عوض كن بعد دوباره تست كن.
     
  9. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    غالبا اين روش جواب ميده حتما تست كن.
     
  10. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    اين مورد مربوط به هر برندي ميتونه باشه .
     
  11. tiba

    tiba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    263
    تشکر شده:
    7
    نشد حتی فن کارت گرافیک هم کار میکنه نمیدونید واسه biosچی کار میشه کرد
     
  12. tiba

    tiba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    263
    تشکر شده:
    7
    یکی به داد ما برسه/////////////////////
     
  13. Persianit

    Persianit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    910
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    پای کامپیوتر
    مادر بردت چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه گیگا هستش بندازش سطل آشغال در غیر اینضورت اسمشو بگو راهنماییت کنیم
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. tiba

    tiba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    263
    تشکر شده:
    7
    نه بابا مردمان مومن msiهست
     
  16. tiba

    tiba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    263
    تشکر شده:
    7
    sos sos sos
    کمک کنید کمک کنید
     
  17. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    اينو امتحان كن ديگه
     
  18. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    داداش اطلاعات کامل همه قطعات رو بده: مخصوصا من شکم از رم هست. اول چیزی رو مونیتور نشون میده؟ رم رو چک میکنه؟
     
  19. tiba

    tiba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    263
    تشکر شده:
    7
    دوستان من که گفتم ایرادش چیه بابا همه راهها رو امتحان کردم
    از کیس هم اوردم بیرون نشد پاور عوض کردم نشد در ضمن رم چیه مرد مومن

    مگه مریضم رم مشکل داشته باشه بگم از مادر برده
     
  20. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    خوب اگه از مادبرده که دیگه کمکی از کسی بر نمیاد. راه ارزونش اینکه یدونه بری بخری!
     
  21. tiba

    tiba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    263
    تشکر شده:
    7
    نه بابا بالاخره باید یه راهی داشته باشه چون مادر برد از
    لحاظ سخت افزاری سالمه biosمشکل داره که biosهم هر کاری میکنم تخلیه نمیشه
     
  22. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    مدل پودلش رو کامل بگو...تا ببینم چی میشه.