آژانس هواپیماییexchanging

مشكل در تنظيم IIS ويندوز 2003

شروع موضوع توسط alphi ‏28 آپریل 2004 در انجمن شبکه

  1. alphi

    alphi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    305
    محل سکونت:
    tehran
    سلام خدمت تمامي دوستان و سروران كه با تلاش و همت بالائي كه دارن اين فروم جالب و فعال رو راه اندازي كردند :blush: من توي شبكه و اينترنت يه تازه كار هستم از اون تازه كاراي 2 آتيشه :whistle: كه فرق كابل شبكه رو با كابل تلفن نمي دونن :happy: (مگه فرق مي كنه ؟ :eh: )
    يه سوال عجيب غريب داشتم اميدوارم كمكم بكنيد من يه ويندوز 2003 نصب كردم ولي وقتي ويژوال استوديو دات نت رو نصب مي كنم موقع اجرا از IIS من و تنظيماتش ارور مي گيره ميخواستم اگه ممكنه تنظيمات IIS رو در ويندوز 2003 برام بگيد البته من در 2000 و xp مشكلي ندارم.
    البته مي دونم50% اين سوال به اين بخش مر بوْط نيستها ولي اگه ممكنه 50% كه مر بوط مي شه رو جواب بديد :)
    در ضمن اگر منو توي جمع تون بپذيريد خوش حال ميشم :D
    با آرزوي موفقيت براي تمامي دوستان
     
  2. miladkdz

    miladkdz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آگوست 2003
    نوشته ها:
    176
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran, Ekbatan
    شما اگه تازه كاريد چرا ويژوال استوديو نصب كرديد؟؟؟!!!
    حالا چه اروري ميده؟؟؟ من تجربه ام تو دات نت بدك نيست!
     
  3. a_arabbeigi

    a_arabbeigi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 فوریه 2004
    نوشته ها:
    125
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Esfahan
    سلام من هم باهاش مشكل دارم و اون اينكه روي يه سيستم بدون كارت شبكه , IP سيستم رو نمي تونه بشناسه و به اون Connect كنه.جون هر كي كه دوست داريد اين مشكل ما رو حل كنيد. :(
     
  4. MCP

    MCP کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2004
    نوشته ها:
    510
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    YE JAYE TOOP!
    تو 2003 كه IIS از ابتدا نصب نيست :cool:

    تو XP هم كه IIS نداريم كه مشكلي ايجاد كنه.

    مشكوك ميزني !! :happy:
     
  5. a_arabbeigi

    a_arabbeigi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 فوریه 2004
    نوشته ها:
    125
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Esfahan
    مهندس مگه نمي شه نصبش كرد؟ خب اين حرفه كه مي زني؟
    توي 2003 يه Application server كه نصب كني هم IIS و هم ASP.Net رو برات نصب ميكنه.
    توي XP هم ميتوني ار قسمت Add -Remove Program > Windows Component نصبش كني.
    همه اين مشكلات مال بعد از انجام دادن اين كارهاست.
     
  6. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    آقای عرب بيگی، شما يه Microsoft Loopback Adaptor نصب کن و بهش IP بده. درست مثل يه کارت شبکه واقعی برات کار ميکنه.
    Control Panel > Add Remove Hardware > Add new hardware > Select from a list > network adaptor > . . .
    (فکر ميکنم آدرسش همينه ! حالا اگه جايی اشتباه کرده بودم يه نيش ترمز بزن و از يه بقالی ای آدرس رو بپرس!)
     
  7. MCP

    MCP کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2004
    نوشته ها:
    510
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    YE JAYE TOOP!
    جوابي كه دادم مال شما نبود جناب عرب بيگي... مربوط به سوال دوستومن در مورد VB.NET بود كه سوالش عجيب بود

    اما در مورد چگونگي نصب IIS خيلي ممنون! دست شما درد نكنه !! :evo:
     
  8. alphi

    alphi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    305
    محل سکونت:
    tehran
    دوست عزيز آقا ميلاد اروري كه مي ده اينه
    [​IMG]

    :(
     
  9. nkm

    nkm کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 مارس 2003
    نوشته ها:
    160
    تشکر شده:
    0
    اول سلام خدمت همه دوستان
    منم يه همچين مشكلي پيدا كردم
    به چندتا چيز بر ميگرده
    اگه نبود بقيه كمك كنن
    1- iis اصلا فعال نيست يعني اجرا نشده
    2- فلدري كه ميخاد استفاده كنه دسترسي نداره يعني بخاطر ntfs بسته شده با فقط خاندني هست
    3- دوستان ميگن اگه نبود اين
     
  10. miladkdz

    miladkdz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آگوست 2003
    نوشته ها:
    176
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran, Ekbatan
    عزيزم تو ويندوز سرور 2003 بايد اول اسكريپتينگ رو Enable كني!
    اگر كردي و كار نكرد بايد فكر ديگه برات بكنم! مثلا اينكه با Permission ها ور برو!
     
  11. a_arabbeigi

    a_arabbeigi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 فوریه 2004
    نوشته ها:
    125
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Esfahan
    با تشكر از آقا كوروش من قسمت اول مشكلم (مربوظ به IP ) حل شد ولي براي درست كار كردن خود Cold Fucion مشكلم با اين IP هم حل نشد و جور ديگه اي حلش كردم:)حالا اگه كسي علاقه داشت كه بدونه چه جوري بگه تا براش بگم.

    بازم ممنون.