آژانس هواپیماییexchanging

مشكل در دستور header('location:login.php');

شروع موضوع توسط hba ‏29 سپتامبر 2005 در انجمن PHP

  1. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    سلام دوستان من در سايتم از دستور header('location:login.php'); براي ارجا به صفحه دیگر استفاده کرده ام در اصل برای اینه که وقتی session نباشه میره به این صفحه
    در لوکال کاملا درست کار می کنه ولی در هاست اصلا کار نمیکنه نمی دونم چرا؟ یا دستور رو اشتباه زدم یا session رو چک نمی کنه
    ولی در لوکال درست عمل می کنه رو هاست نه
     
  2. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    دستور چک هم این طوری هست مشکل از کجاست
    PHP:
    session_start();
    if (!isset(
    $HTTP_SESSION_VARS['loged'])){
    header('location:login.php');
    }
     
  3. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    اولا اين كد بايد قبل از هرگونه خروجي اعمال بشه!
    دوما اينجوري هم امتحان كن:
    PHP:
    <?php
    header
    ("Location: login.php");
    ?>
    چون این header اداش زیاده
     
  4. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    تأید می شه !
    باید حرف L رو بزرگ بنویسی
     
  5. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    :blush: اي بابا خجالت نده!
     
  6. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    حل شد
    مرسی
     
  7. appbannerkhuniresbanner