آژانس هواپیماییexchanging

مشكل در شبكه كردن 2 كامپيوتر

شروع موضوع توسط black_jack_of_black_city ‏15 جولای 2005 در انجمن شبکه

  1. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    دوتا سيستم رو شبكه كردم سرور كلاينت رو پينگ ميكنه ولي كلاينت نه
     
  2. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    يه خورده بيشتر توضيح بده ، مثلا ويندوزهاشون چي هست ، نرم افزارهاي فايروال و امثالهم روشون نصب كردي يا نه ، IP ها رو چطوري set كردي.
    اينطوري نميشه چيزي گفت.
     
  3. aenemamir

    aenemamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2003
    نوشته ها:
    187
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    اگه كلاينتت ويندوز XP با Service Pack 2 باشه كه احتمال زياد مشكل از فاير وال ويندوزه كه به صورت ديفالت پينگ رو مي بنده.
     
  4. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    ميگه سرور كلاينت رو پينگ مي كنه! برعكسش ميگه نميشه يعني كلاينت نميتونه سرور رو پينگ كنه!
     
  5. aenemamir

    aenemamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2003
    نوشته ها:
    187
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    يعني سوتي دادم ؟

    راست ميگي ديگه وقتي ببنده هم incoming و هم outgoing رو ميبنده ديگه ... بچه يه ذره صبر كن ديگه ... اه
     
  6. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    آي پي ها

    169.254.100.2 سرور

    169.254.100.3 كلاينت

    دوتايي ويندوز اكس پي بدون سرويس پك فقط بعضي وقتها كه با سرور ميام نت خودشو آپگريد ميكنه

    سابشو 255.255.255.0 دادم

    فاير وال روي سرور دارم ديزيبل ميكنم روي كلاينت فايروال ندارم

    البته يه چيز ديگه هم بايد بگم كه

    ديلينك روي كلاينت گذاشتم همينا رو هم نشون نميداد الان يه ريل تك گذاشتم يه طرفه داره حال ميده
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    ببينم آي پي رو ها رو خودت دستي وارد كردي؟ چطور تعيين كردي كه يكي سرور باشه؟ مگه دو تاشون ويندوزشون يكي نيست؟ اصلا سرور بودن يكي از اين دو تا رو براي چي ميخواي؟ اوني كه سروره چه سرويسي رو به كلاينت قراره بده؟
     
  9. aenemamir

    aenemamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2003
    نوشته ها:
    187
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    خب شما آي پي ها رو اتوماتيك ست كردي و دو تا كامپيوتر دنبال DHCP مي گردند ، پيداش نمي كنند و به اصطلاح APIPA ميكنند كه توي اين رنج 169,254,0,0 هستش و فكر مي كنم درست نباشه كه تو اين رنج آپي ست كنيم ...
    و بعضي از سرويس ها كار نمي كنند.
     
  10. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    ميخوام كافي نت و گيم نت درست كنم

    اتومات ست نكردم عزيز

    خودم دستي وارد كردم
     
  11. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    بذار روي اتوماتيك. اگه ميخواي دستي وارد ميكني بذار روي *.*.192.168
    DNS كلاينت رو بذار IP كامپيوتر Server. بعد Gateway جفت كامپيوترها رو هم بذار IP كامپيوتر Server.
     
  12. aenemamir

    aenemamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2003
    نوشته ها:
    187
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    خب چرا حالا اصرار داري كه روي اين رنج كار كني ؟! مشكل داره.
     
  13. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    تست كردم خبرشو ميدم
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    شبكه كه كار ميكنه اينتر نت رو هم داره كار ميكنه خلاصه ما مونديم و


     
  16. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    چي شد رسيدم سر پست اول كسي نبود
     
  17. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    اقا مردين؟

    من ميخوام هارد سرور رو شير (شر ، شرر ) كنم چيكار كنم
     
  18. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    والا با اين اطلاعات من يكي كه ديگه نميدونم. بهتره اين مشكل رو اينجا هم مطرح كني. آدماي باسواد اونجا زيادن حتما كمكت مي كنن. http://forum.persiannetworks.com احتمالا چون شما تو پي تي جزو قديمي ها هستين با همين ID پي تي خودتون ميتونين اونجا هم وارد بشين و پست بزنين.
     
  19. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    با خودم گفتم مزاحم كورش نشم
     
  20. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    آقا يه مشكل ديگه

    من ويندوز سرور رو دوبره ريختم مشكل پينگ درست شد

    فقط وقتي ميرم توي نتورك پليسز توي كلاينت و روي آيكون آفيس و بعد روي آيكون سرور كه سيستم سرور خودم هست كليك ميكنم يك پيغام ميده ميگه پسوورد وارد كنيد در صورتي كه يوزر گشت در سرور ديسيبل شده

    وقتي انيبل ميكنم يك ارور ميده

    نميدونم چيكار كنم