آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

مشكل در كار با «جدول»

شروع موضوع توسط yehnafar ‏13 آگوست 2003 در انجمن HTML

  1. yehnafar

    yehnafar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    209
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    شاید سوالی که الان مطرح می کنم بی نهایت ابتدایی باشه ولی باید اعتراف کنم که من تو table ها کاملا بوقم. در هر صورت باید از یه جایی شروع کرد دیگه...مگه نه؟
    سوال: من می خواهم یک جدول با شمای کلی که در این ادرس گذاشتم داشته باشم.
    اول اینو ببینید:

    <a href='http://yehnafar.netfirms.com' target='_blank'>http://yehnafar.netfirms.com</a>
    این جدول از3 قسمت اصلی زرد و سبز و بنفش درست شده.تمام سلول ها دارای عرض ثابتی هستن ولی ارتفاع ثابتی براشون تعیین نشده. غیر از سلول زرد که هم عرض و هم ارتفاع ثابت براش تعیین شده..
    حال مشکل:
    ا من می خواهم ستون بنفش ( به همراه 2 ستون سمت راست و 1 ستون سمت چپ خودش)، ستون سبز ( به همراه 2 ستون سمت راست و 2 ستون سمت چپ خودش ) و سلول زرد ( که عرض و ارتفاع ثابتی داره) به تنهایی، هر کدوم رفتار مستقلی از خودشون نشون بدن. یعنی مثلا اگر بر اثر ریختن یه مطلب خفن طولانی در سلول بنفش ارتفاع این ستون ( و 2 ستون سمت راست و 1 ستون سمت چپش) زیاد شد ، این قضیه روی ستون سبز ( و 2 ستون سمت راست و 2 ستون سمت چپش) و خصوصا روی سلول زرد تاثیر نذاره. به بیان دقیقتر اینکه مثلا ستون زرد به همون اندازه هایی که الن هست و براش مشخص شده باقی بمونه و اونم کش نیاد و ارتفاعش زیاد نشه. چون الان وقتی ارتفاع بنفش مثلا با زدن اینتر یا ریختن مطلب زیاد می شه ، سلول زرد هم کش میاد و ارتفاعش با اون زیاد میشه. همین اتفاق برای ستون سبز هم می افته.
    حالا من می خوام این 3 دسته ستون مستقل از هم رفتار کنن. چی کار باید بکنم.
    جون من حالا که این همه تایپ کردم اقلا یه جوابی بدبد پیش خودم شرمنده نشم.
    چاکریم!

    [/left]
     
  2. amirnezhad

    amirnezhad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2003
    نوشته ها:
    136
    تشکر شده:
    0
    سلام

    فكر مي كنم اين بتونه مشكلت رو حل كنه!

    [code:1]

    &#60;html&#62;



    &#60;head&#62;

    &#60;meta name=&#34;generator&#34; content=&#34;HTML-Kit&#34;&#62;

    &#60;meta http-equiv=&#34;Content-Type&#34; content=&#34;text/html; charset=windows-1252&#34;&#62;

    &#60;title&#62;New Page 1&#60;/title&#62;

    &#60;/head&#62;



    &#60;body&#62;

    &#60;center&#62;

    &#60;table border=&#34;0&#34; cellpadding=&#34;0&#34; cellspacing=&#34;0&#34; style=&#34;border-collapse&#58; collapse&#34; bordercolor=&#34;#111111&#34; width=&#34;780&#34;&#62;

    &nbsp;&#60;tr&#62;

    &nbsp; &#60;td valign=&#34;top&#34;&#62;

    &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;table border=&#34;1&#34; cellpadding=&#34;0&#34; cellspacing=&#34;0&#34; style=&#34;border-collapse&#58; collapse&#34; bordercolor=&#34;#111111&#34; width=&#34;335&#34;&#62;

    &nbsp; &nbsp; &#60;tr&#62;

    &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &#60;td width=&#34;335&#34; colspan=&#34;5&#34; bgcolor=&#34;#FFFF00&#34; height=&#34;200&#34; valign=&#34;top&#34;&#62;&nbsp;&#60;/td&#62;

    &nbsp; &nbsp;&#60;/tr&#62;

    &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;tr&#62;

    &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;td height=&#34;10&#34; width=&#34;45&#34; valign=&#34;top&#34;&#62;&nbsp;&#60;/td&#62;

    &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;td width=&#34;15&#34; valign=&#34;top&#34;&#62;&nbsp;&#60;/td&#62;

    &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;td width=&#34;215&#34; bgcolor=&#34;#008000&#34; valign=&#34;top&#34;&#62;&nbsp;&#60;/td&#62;

    &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;td width=&#34;15&#34; valign=&#34;top&#34;&#62;&nbsp;&#60;/td&#62;

    &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;td width=&#34;45&#34; valign=&#34;top&#34;&#62;&nbsp;&#60;/td&#62;

    &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;/tr&#62;

    &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;/table&#62;

    &nbsp;&#60;/td&#62;

    &nbsp; &#60;td valign=&#34;top&#34;&#62;

    &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;table border=&#34;1&#34; cellpadding=&#34;0&#34; cellspacing=&#34;0&#34; style=&#34;border-collapse&#58; collapse&#34; bordercolor=&#34;#111111&#34; width=&#34;445&#34;&#62;

    &nbsp; &nbsp; &#60;tr&#62;

    &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;td width=&#34;13&#34; valign=&#34;top&#34;&#62;&nbsp;&#60;/td&#62;

    &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;td width=&#34;377&#34; bgcolor=&#34;#FF00FF&#34; valign=&#34;top&#34;&#62;&#60;br&#62;&#60;br&#62;&#60;br&#62;&#60;br&#62;&#60;br&#62;&#60;br&#62;&#60;br&#62;&#60;br&#62;&#60;br&#62;&#60;br&#62;&#60;br&#62;&#60;br&#62;&#60;br&#62;&#60;br&#62;&#60;br&#62;&#60;br&#62;&#60;br&#62;&#60;br&#62;&#60;br&#62;&#60;br&#62;&#60;br&#62;&#60;/td&#62;

    &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;td width=&#34;15&#34; valign=&#34;top&#34;&#62;&nbsp;&#60;/td&#62;

    &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;td width=&#34;40&#34; valign=&#34;top&#34;&#62;&nbsp;&#60;/td&#62;

    &nbsp; &nbsp;&#60;/tr&#62;

    &nbsp; &#60;/table&#62;

    &nbsp;&#60;/td&#62;

    &#60;/tr&#62;

    &#60;/table&#62;

    &#60;/center&#62;

    &#60;/body&#62;



    &#60;/html&#62;

    [/code:1]

    البته يه مشكل توي Border وسط داره كه با يكم CSS ميشه حلش كرد!
     
  3. yehnafar

    yehnafar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    209
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    ببين كاشكي راه كلي رو توضيح مي دادي، يعني مي گفتي براي اينكه اون مشكل حل شه كلا چه جوري بايد عمل كرد، ولي از اين هم ممنون، الان مي رم ببينم چي هست اينا...، نظرات تكميلي تا دقايقي ديگر!
     
  4. yehnafar

    yehnafar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    209
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    خب، توضيح كلي راه اميرنژاد عزيز اينه كه ايشون استفاده از جدول هاي تو در تو را اجرا كرده. اول يك جدول 1 رديفه و 2 ستونه درست كردن. بعد تو هر ستون اون جدول يك جدول با مشخصات دلخواه... جالب بود آقا... مرسي... كسي راه ديگه اي به نظرش مي رسه؟
     
  5. amirnezhad

    amirnezhad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2003
    نوشته ها:
    136
    تشکر شده:
    0
    واقعا فكر نمي كنم كه بشه يه توضيح كلي در اين مورد داد. مي دوني كه الان به TABLE ها ميگن شاه كليد طراحي وب و خوب روشهاي خيلي زيادي هم براي استفاده از اونها هست كه خيليهاش فقط براي يك كار خاص به كار ميره!!!
    ولي در اين مورد خاص توضيحي كه خودت دادي دقيقا همون كاري بود كه من كردم!
     
  6. yehnafar

    yehnafar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    209
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    والا راجع به شاه كلي بودنش من كه سر در نمي آرم. چون از يه طرف ميگن خوب نيست ، به جاش از مثلا div استفاده كنيد... ولي اين جور كه من تا حالا فهميدم table کار هایی می کنه که با div نمی شه کرد. شایدم من اطلاعاتم ناقصه...
     
  7. panypay
  8. amirnezhad

    amirnezhad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2003
    نوشته ها:
    136
    تشکر شده:
    0
    كاملا درسته
    خودت خوب مثالي زدي. همين كاري كه من الان با Table انجام دادم رو اگه بخواهي با DIV انجام بدي يه جورايي از كارت پشيمون ميشي ;)
    ميگي نه؟ امتحانش مجاني ...
     
  9. yehnafar

    yehnafar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    209
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    آره دقيقا. كردم كه مي گم....
     
  10. amirnezhad

    amirnezhad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2003
    نوشته ها:
    136
    تشکر شده:
    0
    يادم رفت كه به اين هم اشاره كنم كه DIV هم براي خودش كاربردهايي داره و خيلي جاها بدرد مي خوره و در واقع اون هم از TAG هايي است كه خيلي استفاده داره ولي ...
    هيچي TABLE نميشه!!! ;)
     
  11. yehnafar

    yehnafar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    209
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    دقيقا، بهتريتيش تركيبي از دو تاشه... به شرطي كه آدم رو دوتاش مسلط بشه...
     
  12. yehnafar

    yehnafar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    209
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    آقا راستی تو که این چیز ها رو می دونی یه نگاهی به اون topic که برای فرق بینclass و id باز کردم بیانداز. اگر بدونی خوبه یه توضیحی بدی.
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی