آژانس هواپیماییexchanging

مشكل در لود كردن فايل فلش با آدرس PHP

شروع موضوع توسط elecit ‏15 مارس 2006 در انجمن PHP

  1. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    آقا مي خوام پديده قرن رو بهتون معرفي كنم .......
    اگه فهميدين واقعا طراح هستين :D :D :D :D :D
    مشكل در لود كردن فايل فلش بصورت آدرس غير مستقيم است . مسئله اين هست كه كد شماره 1 كار ميكنه و كد شماره 2 كار نمي كنه :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

    كد شماره 1 :

    PHP:
    <p align="center">
    <
    object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000" id="obj1" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" border="0" width="550" height="91">
        <
    param name="movie" value="http://localhost/test/ads.php?swf=1">
        <
    param name="quality" value="High">
        <
    embed src="http://localhost/test/ads.php?swf=1" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" name="obj1" width="550" height="91"></object>
    </
    p>

    كد شماره 2 :

    PHP:
    <p align="center">
    <
    object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000" id="obj3" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" border="0" width="550" height="91">
        <
    param name="movie" value="http://localhost/test/ads.php?swf=ads3">
        <
    param name="quality" value="High">
        <
    embed src="http://localhost/test/ads.php?swf=ads3" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" name="obj3" width="550" height="91"></object>
    </
    p>
    مشكل كجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  2. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    این شلوغ کاریا چیه ؟؟؟؟؟ :lol: :lol: :lol:
    فقط همین :
    PHP:
    <?PHP
    print '<embed src="' $_GET['name'] . '.swf" width="550" height="91" align="middle" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash">';
    ?>
    :D
     
  3. first saeed

    first saeed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2005
    نوشته ها:
    813
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PubliC_HtmL
    [​IMG] جالب بود [​IMG]
     
  4. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    پس چرا وقتي توي فرانت پيج كار مي كنيم .. اون همه كد بي ربط مي ذاره ؟
     
  5. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    ماکرومدیا خودش میگه باید از تگ object استفاده کنید . شما چطور میگید بی ربطه ؟ نیگا نکنید تو ie هر جوری بنویسید میاد .

    تگ ابجکت برای اینه که اگر کسی فلش نداشت همونجا اون activex رو اتومات نصب کنه
     
  6. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    عزیزم این امضاتو درست کن سیستمو ریخته بهم!
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    آقا من يه مشكل داشتم كه يكي از دوستان با ويرايش تگ object حلش كرد :( نمي دونم چيكار كرد . :(
     
  9. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    خب پرسا جان باز هم ميگي شلوغ بازي هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بالاخره دوستمون راست مي گه يا نه ؟ :wacko: :wacko:
     
  10. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    شما باید فایل فلشتونو با خود Macromredia Flash

    publish کنید . در موقع publish کردن crate html رو هم تیک بزنید . خودش یه کدی به شما میده که همه جا کار میکنه .
     
  11. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    ممنوم . از راهنمايي همگي
     
  12. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    این کدی که من گذاشتم توی تمام مرورگر های دنیا اجرا میشه !
    و هیچ مشکلی پیش نمیاد
    من تا حالا هیچ وقت با این object کار نکردم :D
    embed خیلی بهتره
    شما اگه یه ایراد پیدا کردید به منم بگید
     
  13. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    آقا پس اين دوستمون چي ميگه ؟؟؟؟؟؟؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    کدوم دوستمون ؟
     
  16. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    آقا مرتضي اين دوستمون چي ميگه ؟
     
  17. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    عزیزم شانکیمونت به تو جواب داد :D
    تگ <object> و هم تگ <embed> جفتشون درسته و کار میکنه !
    برای اجرا کردن فلش هم فرقی ندارن
    فقط تگ <object> ریخت و پاشش بیشتره :D چیزایی هم که مینویسه هیچ کدوم بی ربط نیست اگه نگاه کنی همونا رو تو <embed>میبینی فقط توی یه تگ نوشته
    طرف برای اینکه فلش رو ببینه در هر صورت باید flashplayer روی کامپیوترش نصب کرده باشه !
    ویندوز xp هم به صورت پیش فرض ورژن 5 رو نصب میکنه !
    ماکرومدیا هم تعیین نمی کنه فلش رو با چی ببینید :D اینو W3C تعیین میکنه که اگه توی سایتش برید هر دو تا تگ رو نوشته برای همین کار هست
     
  18. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    آقا ممنونم خيلي كامل و مفيد بود ... از همه ممنونم به خصوص پارسا كه خيلي كمكم كرده تووي اين يكي دو روز ...