• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل در نصب ويندوز Vista

Satanys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:
من تازه اين ويندوز Vista رو گرفتم . 3 CD هم هستش. موقع نصب كردن بعد از اينكه سريال نامبر رو وارد ميكنم و بعد Next رو ميزنم ارور ميده و اينستال نميشه من عكس ارور رو هم گذاشتم اينجا اگه ميشه راهنمائي كنيد . ممنون. :blush:

vistaerror.jpg

starboy_amir

Registered User
لایک‌ها
0
ورژن 32بیتشه یا 64 بیت؟
خوب لابد cd مشکل داره .

Satanys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ورژن 32 بيت هست

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
دوست من
نسخه اصل اين ورژن روي دي وي دي است و از روي آن بر روي سي دي ريخته اند . من هر چي سي دي ويستا ديدم پر از مشكل بود . بهتره با دي وي دي امتحان كني .
در ضمن چون نسخه بتا است با خيلي از سخت افزارها مشكل داره و شايد اصلا نتواني نصبش كني . اصلا مايكروسافت نسخه بتا را براي همين منظور روانه بازار ميكند .
من به نكته جالبي برخورد كردم . اگر روي سيسمت كارت دي وي بي داشته باشي اين نسخه بتا نصب نميشه . بايد كارت را از اسلات جدا كني و بعد از نصب دوباره كارت را قرار دهي كه البته دي وي بي مرا اصلا نشناخت و نتوانستم با آن تصوير بگيرم .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
كساني كه اين دي وي دي را كه ميخواهند روي سي دي منتقل كنند چون خيلي استاد هستند برخي از فايل هاي سيستم و مخفي را در حين كپي فراموش ميكنند و اين ايراد شما هم به اعتقاد من مربوط به فايل DLL است كه وظيفه اش كنترل و انتقال كلمه عبور شما را بر عهده دارد ميباشد كه مطمئنا روي سي دي نيست .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
مثل بعضي از سي دي هاي ويندوز كه در بازار موجود است و فاقد فايل Kerln32.dll ميباشند و موقع نصب ارور ميدهند .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
مثل اينكه نسخه اصلي ويستا هم منتشر شده . تا چند روز پيش هر وقت ميرفتم توي سايت مايكروسافت مي نوشت بتا . اما امروز ديگه نمي نويسه و در قسمت ويندوز هاي اصلي قرار داده شده

http://www.microsoft.com/windowsvista/default.aspx

Satanys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از کمکی که کردی. کارت دی وی بی هم رو سیستم ندارم. اگر کسی اطلاع داره که نسخه اصلی به ایران رسیده یه آمار بده ماهم بریم نسخه اصلی رو بگیریم.

بهروز جان بازم ممنون از راهنمائیت.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از behroozsara :
مثل اينكه نسخه اصلي ويستا هم منتشر شده . تا چند روز پيش هر وقت ميرفتم توي سايت مايكروسافت مي نوشت بتا . اما امروز ديگه نمي نويسه و در قسمت ويندوز هاي اصلي قرار داده شده

http://www.microsoft.com/windowsvista/default.aspx
اگه شماره سريال ويندوز ويستاي فاينال رو پيدا كردين و مطمئن بودين نسخه فاينالش هست اينجا هم بذارين.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از daftarekhaterat :
اگه شماره سريال ويندوز ويستاي فاينال رو پيدا كردين و مطمئن بودين نسخه فاينالش هست اينجا هم بذارين.
هنوز به ايران نرسيده . فكر كنم 2 هفته اي طول بكشد . اگرهم بياد كه ايران وضعيتش معلوم است . توي بقالي ها هم خواهند فروخت . اون هم 500 تومان

بالا