آژانس هواپیمایی
pop up

مشكل در نصب phpnuke

شروع موضوع توسط adham ‏18 آگوست 2004 در انجمن phpNuke - پی‌اچ‌پی نیوک

  1. adham

    adham کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    !
    من چیز زیادی از PHPNuke نمی دونم برای همین امکان داره سوالام بچه گانه باشه . ببخشید اگر اینجوریه ...
    من ورژن 7.2.0 فارسی رو از ایران پورتالز دانلود کردم . اوونو روی locallhost نصب کردم . در ضمن از easyphp برای locallhostاستفاده می کنم .
    مشکل توی نصبش هم داشتم. اما هر جور بوده حالا index باز میشه . اما یه سری error میده که همه رو توی همون index نشون میده . یعنی همه پیغامهای خطا توی همون صفحه ظاهر میشه و کلی شلوغ پلوغ میکنه صفحه رو .
    مشکل دیگه اینه که لغات فارسی نیست . یعنی اصلا انگار نه انگار که مثلا نیوک فارسی شده .مربوط به encoding هم نیست . هر چی عوض میکنمش باز هم درست نشون داده نمیشه .
    و اینکه ارور ها اینجوریه...
    مثلا :

    Notice: import_request_variables(): No prefix specified - possible security hazard in d:\easyphp1-7\www\nuke\html\mainfile.php on line 23

    Notice: Constant _YOUHAVE already defined in d:\easyphp1-7\www\nuke\html\language\lang-english.php on line 158

    Notice: Undefined variable: file in d:\easyphp1-7\www\nuke\html\index.php on line 36

    Notice: Undefined index: 2 in d:\easyphp1-7\www\nuke\html\mainfile.php on line 123

    Notice: Undefined variable: modpath in d:\easyphp1-7\www\nuke\html\index.php on line 49

    Notice: Use of undefined constant admin - assumed 'admin' in d:\easyphp1-7\www\nuke\html\mainfile.php on line 82

    Notice: Constant _ADD already defined in d:\easyphp1-7\www\nuke\html\modules\News\language\lang-english.php on line 91

    Notice: Undefined variable: op in d:\easyphp1-7\www\nuke\html\modules\News\index.php on line 168

    Notice: Undefined variable: new_topic in d:\easyphp1-7\www\nuke\html\modules\News\index.php on line 171

    Notice: Undefined variable: PHP_SELF in d:\easyphp1-7\www\nuke\html\header.php on line 15

    Notice: Undefined index: 1 in d:\easyphp1-7\www\nuke\html\mainfile.php on line 401

    Notice: Undefined offset: 2 in d:\easyphp1-7\www\nuke\html\mainfile.php on line 403

    Notice: Undefined offset: 1 in d:\easyphp1-7\www\nuke\html\mainfile.php on line 296

    Notice: Undefined index: 2 in d:\easyphp1-7\www\nuke\html\mainfile.php on line 123

    Notice: Undefined variable: PHP_SELF in d:\easyphp1-7\www\nuke\html\includes\meta.php on line 15

    Notice: Undefined variable: PHP_SELF in d:\easyphp1-7\www\nuke\html\includes\javascript.php on line 15


    Notice: Undefined variable: op in d:\easyphp1-7\www\nuke\html\banners.php on line 323​


    یه نکته بگم . من خیلی گشتم در مورد مشکلی که داشتم . اما خوب راه حلی پیدا نکردم . حتی توی خود phpnuke.org بخش how to رو زیرورو کردم . اما را حل ارایه نکرده بود . گفته بود warning ها رو off کنید .

    بعد هم این که خواهشا اگر کسی میتونه کمکی بکنه ، مطلبش رو کامل بگه تا حداقل ما کوچیکترها هم بتونیماستفادهکنیم . ممنون میشم.
     
  2. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    فکر کنم این اپاچیت مشکل داره! مال منم همین طور بود ولی کسی نتونست درستش کنه! با ایزی پی اچ پی تا اونجا که من امتحان کردم فقط ipb-phpbb-xoops-exoops-cgphpnuke.. کار می کنند! باقی معمولا از همین خطاها می دند!
     
  3. adham

    adham کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    !
    سلام

    راستي من مشكلم حل شد . ولي هنوز مشكوكم . اومدم همون طور كه توي خود سایت phpnuke.org گفته بود توي php.ini دستكاري كردم . و نشون دادن notice ها را غيرفعال كردم . مشكل كاملا حل شده اما من هنوز يه جورايي ناراحتم . چون ميدونم notice هست اما نشون نميده . منظورم واضحه ؟

    نكته بعد اينكه حالا كه دارم روي كامژيوتر خودم نصب ميكنم . چه جوري ميتونم براي يوزر تعريف كنم ؟
    از توي خود سايت كه ارور ميده ميگه نمي تونه به پورت 25 كانكت شه .

    در ضمن ممنونم كه جواب دادين
     
  4. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    کجاها رو دستکاری کردی؟؟؟ دقیق بگو! چون من و چندتا دیگه هم همین مشکلو داشتیم!
    برا ثبت یوزر هم ارسال لینک فعال سازی رو ببند و کاری کن که به محض ثبت نام ! ای دی فعال بشه
     
  5. adham

    adham کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    !
    سلام :
    ببين برو توي php.ini . بعد اين كد رو پيدا كن :

    error_reporting =

    مقدار مقابلش رو به صورت زير تنظيم كن .
    error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE

    توي help همون كد . منظورم كد نته . نوشته . متوجه ميشي.


    چه جوري ببندم ؟ :blush:
     
  6. adham

    adham کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    !
    آقا یهسوال هنوز برای من مونده . درسته که نیوک ران میشه ، اما اون نوتیس ها وجود داره اما نشون داده نمیشه . مشکلی نداره ؟
     
  7. boxilink
  8. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    بگرد تو کنترل پنل ناک User Info Settings--------

    Select activation type of newly registered users

    رو رویه activate automatically بزار
     
  9. adham

    adham کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    !
    سلام

    مرسي :)
     
  10. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    سلام-ولی من هنوز مشکل اخطار ها رو دارم!!!!!!!!هرچند کارمیکنه!!
     
  11. adham

    adham کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    !
    به هر حال ابنو مينويسم كه تاژيك بدون جواب نمونه .
    من كه بي خيال phpnuke شدم . رفتم سراغ بقیه cms ها . !!!!!1
     
  12. adham

    adham کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    !
    اخطارهاتو نشون که نمیده . میده ؟
    بعد در ضمن مال من توی فروم هاش هم مشکل داشت .
    :wacko:
     
  13. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    بهترین کارو کردی چون ناک از لحاظ امنیت سوراخ سوراخه!!!!!! منم php.ini رو جاشو عوضی پیدا کرده بودم و تو مسیر ایزی پی اچ پی هست
    ولی من xoops نصب دارم یه نگاه به سایت من بکن ببین خوشت میاد و فروم پیش فرضشو با ipb عوض کردم!!
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right