• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل در Rras و Nttacplus

gold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كاربراني كه در Nttac تعريف كردم بعد از يه مدت ديگه نمي تونند Login كنند و Error 691 را دريافت مي كنند و حتما بايد يك User ديگر كه متفاوت با قبلي باشد تعريف كنم . ضمنا User و Password را هم درست مي زنند.

من از سرويس *** ويندوز Advanced Server 2000 و براي Accounting از Nttac 2 استفاده كردم و اينها را براي Client هاي يك Lan بكار بردم.client ها نيز با Connection *** به Server وصل مي شوند. لطفا كمكم كنيد. متشكرم

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
قسمت Log در NTTacPlus رو فعال کن و ببين پيغام خطايی که ثبت ميکنه چيه.
پيغام خطاش رو بنويس تا بتونيم کمکت کنيم.

gold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از koorosh :
قسمت Log در NTTacPlus رو فعال کن و ببين پيغام خطايی که ثبت ميکنه چيه.
پيغام خطاش رو بنويس تا بتونيم کمکت کنيم.

سلام كوروش .log nttac رو نگاه كردم. مثل وقتيكه user نتونه login كنه ولي مطمئنم كه password رو درست مي زنم
acount start for record ....
account stop for record ....
اينو تو log مي آره . بعدش اگه user رو حذف كنم و از اول هم بسازم فايده نداره بايد حتما يك user ديگه درست كنم
امكان داره از سرويس *** windows باشه. من رو سرورم service pack 4 رو هم نصب كردم.
ممنونم از راهنماييتون.

ar1428

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام..

مشكل شما صد در صد مربوط به شيوه تعريف كردن Account در nttac هست. اون قسمت رو كنترل كنيد. ازجمله expiration date اعتبار و ...

در مورد *** بايد گفت كه وقتي يه User قطع مي شه... حداقل يك دقيقه زمان لازمه كه Profile مربوط به User از RRAS حذف بشه.. بعد از يك دقيقه User مي تونه مجددا كانكت كنه.

من خودم يه مشتري پر و پا قرص اين روش اشتراك اينترنت از رو LAN هستم.. چون واقعا عاليه..

با تشكر - امير

gold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
n
به نقل از ar1428 :
با سلام..

مشكل شما صد در صد مربوط به شيوه تعريف كردن Account در nttac هست. اون قسمت رو كنترل كنيد. ازجمله expiration date اعتبار و ...

در مورد *** بايد گفت كه وقتي يه User قطع مي شه... حداقل يك دقيقه زمان لازمه كه Profile مربوط به User از RRAS حذف بشه.. بعد از يك دقيقه User مي تونه مجددا كانكت كنه.

من خودم يه مشتري پر و پا قرص اين روش اشتراك اينترنت از رو LAN هستم.. چون واقعا عاليه..

با تشكر - امير

سلام امير جان

عرض كنم كه من در هنگام تعريف user در nttac از قسمت general فقط قسمت full name ,expire date رو به صورت 9999-12-29 پر مي كنم درست انجام ميدم يا نه . لطفا راهنمايي كنيد. متشكرم

بالا