سایت ساز وبزیخرید بک لینک

مشكل من با اديتور Htmlarea

شروع موضوع توسط shifte shab ‏14 سپتامبر 2004 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    من 2 تا مشكل اساسي با اين اديتور دارم كه حدود 6-7 ماهي هست كه دارم تحملش مي كنم ولي ديگه داره رو اعصابم راه ميره لامصب .....
    1- وقتي Enter ميزنم فاصله اي كه بين خط ميندازه زياد تر از معمول هست.تقريبا 2 برابر
    2- وقتي تو يه مطلب از جدول استفاده مي كنم و پست ميكنم 6-7 خط بالاي جدول خالي ميذاره و جدول رو مي بره پايين .. چه با خودش جدول بكشم چه برم تو محيط Html كدهاي جدول رو بنويسم
    تو رو خدا كمك كنيد ... :( :( :( :( :( :(
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. mohammad57

    mohammad57 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آپریل 2004
    نوشته ها:
    124
    تشکر شده:
    0
    من كه اصلا از اين ايدتورها خوشم نمياد، خود من هم همين مشكل ها را باهاش داشتم واسه همين برش داشتم و اديتور خودم را ساختم :))
     
  4. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    محمد جان من اينو واسه سايت گواشير ميخوام... يه سايت گروهي هست . بعضي از دوستان نمي تونن با كد كار كنن . براي قرار دادن عكس و فونت و.....
     
  5. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    نويد يه راه حل داد براي اون تگ <p> گفت به جاي Enter از Shift+Enter استفاده كنم ... اينجوري يه تگ <br> به جاي <p> اضافه ميكنه ... اما هنوز مشكل Table حل نشده ....... Plz راه حل .....
     
  6. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    درسته عزیز بهترین راه همین روش هستش
    شما زمانی که در HTMLArea اینتر میزنید در واقع تگهای Divدرست میشه به همین خاطر فاصله بین خطها بیشتر از حد معمول مبشه.
    برای مشکل جدولها فکر کنم اگر برای آنها یه استایل تعریف کنید بهتره باشه. (البته من خودم امتحان نکردم)
     
  7. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    نميشه .... آخه خيلي چيز عجيبيه .... يعني تا حالا براي كسي پيش نيومده كه به مشكل جدول بر بخوره؟؟؟؟؟؟؟ الان شمردم ديدم 16 خط بالاي جدولم خالي گذاشته و از خط 17 جدول رو نشون ميده !!!!!
     
  8. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    آقا روح الله از شمس الضحي يه راه حل ديگه براي او تگ <p> اضافه دادن : كه اول متن رو داخل نوت پد بنويسيم يا اگه تو word نوشتيم ببريمش تو نوت پد بعد از اونجا كپي كنيم تو editor . اينم يه روش خوبه .... من از اين روش براي وقتهايي كه فونت يا رنگ نوشته هام به هم ميريزه استفاده مي كنم
     
  9. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    بازم آقاي روح الله نادر لو از شمس الضحي به دادم رسيد... مشكل Table اينه كه بايد Text Formatting رو روي none قرار مي دادم.... ممنون آقا روح الله.
     
  10. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    يه مشكل جديد پيدا كردم اونجايي كه من ام تي رو نصب كردم و اديتور htmlarea رو هم گذاشتم روش يه بخش انگليسي هم داريم ..... حالا اين اديتور فارسي شده نميذاره مثل آدم توش انگليسي بنويسيم .... كسي راه حلش رو مي دونه؟؟؟؟
     
  11. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    يه راه حل كه به ذهن خودم رسيده اينه كه برم يه ساب دومين بسازم و يه ام تي هم اونجا نصب كنم و اديتور اصلي رو سوار كنم.... غير از اين راه ديگه اي نيست؟؟؟
     
  12. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    خوشم مياد بچه هاي پي تي خيلي تحويلم ميگيرن ....
    بازم آقا روح الله جوابم رو داد : براي متن هاي فارسي از :
    <div style="text-align:justify;direction:rtl">
    ...
    </div>
    و براي متن هاي انگليسي از :
    <div style="text-align:justify;direction:ltr">
    ...
    </div>
    استفاده كنيد .(با خودم بودم آخه كسي نمياد اينجا كه :( )
     
  13. rouhollah

    rouhollah کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    عزیز جان مگه من مردم ؟ بیبینم مشکلت با انگلیسی حل شد ؟ یا .....
     
  14. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    آره ممنووووووووووووووووووووووووووووون اگه شما نبودين الان حيروووون بودم ... اينجا كسي تحويلم نگرفت......... بازم ممنون
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی