exchanging

مشكل من با ساخت لينك دوني

شروع موضوع توسط sina1808 ‏19 دسامبر 2003 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    سلام دوستان
    من يه لينك دوني با راهنماي سكتور صفر درست كردم ولي به جاي اينكه اطلاعات وبلاگ دوم رو نشون بده مياد كل همين وبلاگ رو نشون ميده
    مشكل از كجاست؟ :?
     
  2. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    ما منتظر ايم !
     
  3. babak_b

    babak_b کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    281
    تشکر شده:
    0
    احتمالا تو تنظیم blog_id اشتباه كردي . دقت كن كه جلوي اون قسمت بايد آيدي وبلاگ لينكدوني باشه .
     
  4. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    نه من اون id رو درست نوشتم
    با اين حال مياد كل مطالب همين وبلاگم رو تو قسمت لينك دوني نشون ميده
    كمك كنيد لطفا
     
  5. babak_b

    babak_b کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    281
    تشکر شده:
    0
    كدي كه استفاده كردي رو بذار شايد بشه فهميد مشكل از كجاست
     
  6. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    آقا اين هم از كد
    [code:1]<!--linkdooni-->
    <div class="linkdooni" dir="rtl">
    <MTOtherBlog blog_id="3">
    <MTEntries lastn="10" offset="0"><$MTEntryBody$><br />
    </MTEntries>
    </MTOtherBlog>
    </div>
    <!--endoflinkdooni-->[/code:1] :rolleyes:
     
  7. babak_b

    babak_b کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    281
    تشکر شده:
    0
    والا كدت هم كاملا درسته . به يه دليلي مووبل تايپ اون تگ کانتینر OtherBlog رو نادیده می گیره و نوشته های وبلاگ اصلی میاد . شاید پلاگین درست نصب نشده . کس دیگه ای نظری نداره ؟
     
  8. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    من الان حضور ذهن ندارم كه بزرگي و كوچيكي حروف در اون سويچ چي بود ولي حواست باشه كه كدهاي مووبل تايپ Case Sensetive هستند ها!
     
  9. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    بزرگي و كوچكي حروف هم كه درسته
    حالا اصلا چرا مطالب وبلاگ اصلي رو مياره
    اگه مشكلي باشه بايد هيچي نشون نده ديگه!
     
  10. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    شايد ايدي وبلاگ رو اشتباه نوشتي ديگه اينكه پلاگين درست نصب شده؟ اگر پلاگين نصب نشده باشه احتمال داره اون MTOtherBlog مثل يك تگ اچ تي ام ال فرض بشه!
     
  11. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    مگه نصب پلاگين اين نيست كه اون فايل رو تو پوشه پلاگين آپلود كنيم
    من هم همين كار رو كردم
    در ضمن من تو لوكال هوست اين مشكل رو ندارم
    نسخه جديد اين پلاگين رو از كجا بايد دانلود كرد؟
     
  12. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    ببخشيد پس چي شد
    مشكل ما حل نشد ها!
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    چرا دقيقا همينه! و شايد دليل اينكه من يا بقيه دوستان جوابي نداديم اينه كه چيزي به ذهنمون نميرسه! حالا شما باز يه دور همه چي رو با دقت مرور كن! شايد جايي چيزي از قلم افتاده!
     
  15. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    سلام
    من دوباره تمام كار هارو انجام دادم ولي باز همون مشكل قبلي رو دارم
    پوشه پلاگين من تو اين آدرسه
    / public_html / cgi-bin / mt / Plugins /
    كمك كنيد
     
  16. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    من يه تمپلت جدا هم درست كردم ببينم چشه
    اين هم كدش ولي براي من اين صفحه رو درست مي كنه
    http://www.p30world.com/link.html
     
  17. babak_b

    babak_b کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    281
    تشکر شده:
    0
    عجيبه ! تنها توجيهش ديگه مي تونه همون blog_id باشه . اونم که میگی درست زدی ، پس چشه ؟!
     
  18. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    من حتي از سويچ نام هم استفاده كردم ولي بازم مشكل دارم
    مغزم از كار افتاده ديگه
     
  19. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
  20. zoheir1982

    zoheir1982 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    1
    سلام
    اول از همه chmod رو چك كن 755 باشه. بعدش كار mtotherblog اينه كه يك بلاگ رو مياره تو تمپليت بلاگ دوم نشون ميده. كاري كه خود ام تي نميتونه. پس هر دفعه كه لينك جديد ميزاري يك بار بايد بلاگ اصلي كه قراره لينكدوني توش نشون داده بشه rebuild بشه. راهنماي خود mtotherblog رو هم ببين بدردت ميخوره يادت باشه براي لينكدوني بايد يك بلاگ جديد ايجاد كني ولي اين صفحه اي كه واسه تو ميسازه يه كمي مشكوك ميزنه كه واسه بلاگ جديد باشه
    پ.ن. اينجا چرا rtl نيست؟
     
  21. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    آقا دستت درد نكنه
    خيلي ممنون ولي سطح دسترسي اين فايل 644 هست و هر كاري مي كنم ( از كنترل پنل ) عوض نمي شه كه نمي شه.چي كارش كنم حالا
    در ضمن اينجا چرا راست به چپ نيست :rolleyes: