آژانس هواپیماییexchanging

مشكل من در بلاگر ... لطفا كمك كنيد

شروع موضوع توسط tablighat ‏28 سپتامبر 2005 در انجمن سرویسهای سایت ساز

  1. tablighat

    tablighat کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    92
    تشکر شده:
    0
    سلام ... من يك وبلاگ انگليسي در blogspot دارم ...
    متن وبلاگ را در فرانت پيج تهيه ميكنم ... با رعايت تراز بندي و مسايل ديگر ...
    وقتي متن را در قسمت Html وبلاگ كپي ميكنم ... بعد كه وبلاگ را ميبينم كلي فاصله بين سطرها ميفته كه وقتي تو فرانت پيج طراحي كردم اينطور نبود ...
    بيچاره كرده منو ... 10 خط كه مينويسم انگار 5 صفحه نوشتم ... بين سطرها كلي فاصله بيخودي ميفته !!!
    اگه كسي اين مشكل را داشته و حلش كرده به من هم بگه !!!
    ممنون ميشم .... :wacko:
     
  2. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    <p>سلام.<br>خوبی؟</p> <=== <p>سلام</p><p>خوبی؟<p> ???
     
  3. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    شما موقعي كه مطالبت رو مينويسي براي اينكه بري خط بعد به جاي استفاده از Enter از کلیدهای ترکیبی Shift + Enter استفاده کن
     
  4. tablighat

    tablighat کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    92
    تشکر شده:
    0
    اين سوال رو تو مجيد آنلاين يكي جواب داد ... دمش گرم ... :blush:
    اينطور كه شما ميگين نبود !!!!
    http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=39162
    و اينم جوابش :
    شما باید به قسمت Settings رفته و در بخش Formatting قسمت Convert line breaks به No تغییر بدید :blink: