آژانس هواپیمایی
pop up

مشكل مهم و كمك فوري در مورد سيستم سرور

شروع موضوع توسط Ariya ‏9 جولای 2007 در انجمن سخت افزار

  1. Ariya

    Ariya Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    514
    تشکر شده:
    21

    با سلام و خسته نباشيد خدمت تمامي دوستان و مديران عزيز و گرامي.

    قبل از هر چيز از اينكه لطف مي كنيد و به سوال من جواب مي دهيد از شما بسيار تشكر مي كنم.

    من يك سيستم دارم با مشخصات زير كه حدود چهار سالي است كه دارم با آن كار مي كنم و البته به تازگي بعضي از قطعات آن را مانند كارت گرافيك و هارد و رم را براي سرور بودن ارتقا دادم.

    1. Mainboard: Shuttle 37GT
    2. CPU: AMD 2000+
    3. VGA: Geforce 6200, 256MG
    3. Hard: 250G, IDE
    4. Ram: 2G, (4*512 Kingston, 333)
    5. Skystar 2.6 Card.
    6. Leadtek Capture Card.
    7. Modem
    8. CD RW
    9. DVD RW
    10. Power: 500W Perfect

    11. Case: 42*43*20*44 Centimeter

    البته نا گفته نماند كه من دو تا فن يكي 8*8 كه در پشت كيس براي بيرون بردن هوا و يكي 9*9 كه در داخل كيس زير و ته سمت راست پشت كليد پاور از داخل گذاشتم كه به داخل هوا را بدمد( كه البته مطمعن نيستم درست هوا را بدمد چون به هر حال پشت آن رو به بيرون باز نيست) كه اين يكي را با يك آداپتور 12 ولت از بيرون تغذيه مي كنم.

    اميدوارم توانسته باشم جاي فن 9*9 را درست گفته باشم.

    اندازه كيس را در بالا در مورد 11 به سانتيمتر به ترتيب طول و عرض و ضخامت و ارتفاع نوشتم.

    به تازگي مي خواهم از اين سيستم به عنوان سرور استفاده كنم و اين سيستم امكان دارد مدت زيادي روشن بما ند شايد 24 ساعت و شايدم مدت زماني كوتاهتر از آن استفاده شود.

    چيزي كه من را نگران كرده دماي داخل اين سيستم و ولتاژهاي پاور است كه من يك Screen كه با SpeedFan
    بعد از حدود دو ساعت كار گرفتم را در پايين مي گذارم.

    http://www.upload2world.com/pic31/upload2world_13184.jpg

    (اگر كوچك بود به روي آن كليك كنيد تا بزرگ شود.)

    ازشما دوستان و مديران گرامي و عزيزم مي خواهم براي من بنويسيد با اين دما ها و ولتاژ ها كه در بالا Screen آنها را مي بينيد براي سيستمم مشكلي در دراز مدت و يا كوتاه مدت پيش نمي يايد؟

    يا بايد حتما" يك كيس سرور چندي هزار توماني مخصوص سرور تهيه كنم؟!

    كه در اين صورت بيچاره مي شوم!

    ضمنا" مي خواستم بدانم اين طرح فن دو مي كيس كه در بالا نوشتم و از آداپتور 12 ولت بيروني استفاده مي كند خوب است؟

    باز هم ازشما دوستان و مديران گرامي و عزيزم به خاطر اينكه لطف مي كنيد و من را راهنمايي مي كنيد و به سوال من پاسخ مي دهيد بسيار تشكر مي كنم.

    هميشه سلامت و شاد و موفق باشيد.

    ارادتمندشما.

    آريا.
     
  2. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    خوب بايد عكسي اگر ميتوني از كيست بذار تا بهت بگم چجوري گردش هوا رو درست كني .
     
  3. Ariya

    Ariya Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    514
    تشکر شده:
    21
    با سلام و خسته نباشيد خدمت تمامي دوستان و مديران عزيز و گرامي.

    قبل از هرچيز از اينكه لطف مي كنيد و به سوالات من جواب مي دهيد از شما بسيار تشكر ميكنم.

    من سوالات بسيار مهمي داشتم كه مي خواستم مطرح كنم .

    مادر برد كامپيوتر من سرور و سوكت پاور روي آن 20 پين است و الان چهار سال است كه آن را دارم و دارد عالي كار مي كند.

    مي خواهم يك پاور عالي براي آن بگيرم كه حداقل 450 وات واقعي به طور ثابت برق به سيستم بده و 20 پين هم باشد(البته خيلي گران نشود)كه الان همه پاور ها 24 پين هستند و 20 پين بسيار كمياب شده.

    اگر يك پاور 24 پين بگيرم و 4 پين آن را كه جدا شونده هستند كنار بگذارم و به سيستم وصل كنم مشكلي براي مادر برد و كامپيوترم پيش نمي آيد؟

    بعضي از دوستان مي گويند پاور 24 پين با 20 پين اختلاف ولتاژ دارند و ممكنه به مادر برد و ديگر قطعات كامپيوترم صدمه بزند.آيا درست است؟

    كدام يك از ماركهاي پاور البته 20 پين كه حداقل 450 وات واقعي به طور ثابت برق به سيستم مي ده را پيشنهاد ميكنيد؟
    1.Thermaltake
    2.Acble
    3.Green

    يكي از دوستان پيشنهاد يك پاور Acble 20 پين با 650W قدرت ولي 400 وات واقعي داده.آيا Acble همچنين پاوري دارد؟

    باز هم ازشمادوستان و مديران گرامي و عزيزم به خاطر اينكه لطف مي كنيد و من را راهنمايي مي كنيد و به سوالات من پاسخ مي دهيد بسيار تشكر مي كنم.

    هميشه سلامت و شاد و موفق باشيد.

    ارادتمند شما.

    آريا.
     
  4. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    شما green 680 waat +eps بگير .
     
  5. Ariya

    Ariya Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    514
    تشکر شده:
    21
    با سلام و خسته نباشيد خدمت تمامي دوستان و مديران عزيز و گرامي.

    قبل از هر چيز از اينكه لطف مي كنيد و به سوال من جواب مي دهيد از شما بسيار تشكر ميكنم.

    من سوال مهم ديگري داشتم كه مي خواستم مطرح كنم.

    من يك پاور پرفكت اضافي براي سيستمم گرفتم از اين دو فن ها كه يك فن در جلو و يكي در عقب دارند.

    حالا دو سوال برايم پيش آمده:

    1.روي اين پاور وات آن مشخص نشده. چرا؟(ولي داراي گارانتي مي باشد و در زيز آن قيد شده كه گارانتي مي باشد و فروشنده گفت 550W است و 13000 تومان خريدم).

    2.سوكت 20 پيني كه روي مادر برد مي رود در اين پاور فقط 19 تا اتصال دارد يعني جاي يكي از اتصالات خالي است و اصلا" از پاور سيمي به آن وصل نيست ولي جاي آن است.چرا؟
    (اميدوارم منظورم را درست گفته باشم).

    آيا اين پاور خوبي براي سرور است؟

    باز هم ازشما دوستان و مديران گرامي و عزيزم به خاطر اينكه لطف مي كنيد و من را راهنمايي مي كنيد و به سوال من پاسخ مي دهيد بسيار تشكر

    مي كنم.

    هميشه سلامت و شاد و موفق باشيد.

    ارادتمندشما.

    آريا.
     
  6. Ariya

    Ariya Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    514
    تشکر شده:
    21

    با سلام و خسته نباشيد خدمت تمامي دوستان و مديران عزيز و گرامي.

    قبل از هر چيز از اينكه لطف مي كنيد و به سوال من جواب مي دهيد از شما بسيار تشكر ميكنم.

    من سوال مهم ديگري داشتم كه مي خواستم مطرح كنم.

    من يك پاور پرفكت اضافي براي سيستمم گرفتم از اين دو فن ها كه يك فن در جلو و يكي در عقب دارند.

    حالا دو سوال برايم پيش آمده:

    1.روي اين پاور وات آن مشخص نشده. چرا؟(ولي داراي گارانتي مي باشد و در زيز آن قيد شده كه گارانتي مي باشد و فروشنده گفت 550W است و 13000 تومان خريدم).

    2.سوكت 20 پيني كه روي مادر برد مي رود در اين پاور فقط 19 تا اتصال دارد يعني جاي يكي از اتصالات خالي است و اصلا" از پاور سيمي به آن وصل نيست ولي جاي آن است.چرا؟
    (اميدوارم منظورم را درست گفته باشم).

    آيا اين پاور خوبي براي سرور است؟

    باز هم ازشما دوستان و مديران گرامي و عزيزم به خاطر اينكه لطف مي كنيد و من را راهنمايي مي كنيد و به سوال من پاسخ مي دهيد بسيار تشكر

    مي كنم.

    هميشه سلامت و شاد و موفق باشيد.

    ارادتمندشما.

    آريا.
     
  7. boxilink
  8. Ariya

    Ariya Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    514
    تشکر شده:
    21
    با سلام و خسته نباشيد خدمت تمامي دوستان و مديران عزيز و گرامي.

    قبل از هر چيز از اينكه لطف مي كنيد و به سوال من جواب مي دهيد از شما بسيار تشكر ميكنم.

    طبق توصيه دوستان من يك مدل پاور گرين مدل:GP530AB به قيمت 58000 هزار تومان براي سرور خودم كه در پست اول مشخصات آن را مي بينيد تهيه كردم.

    مشخصات كامل مدل پاوري را كه تهيه كردم در لينك زير مي توانيد ببينيد:

    http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP530AB

    آيا پاور خوبي تهيه كردم؟(با توجه به اينكه ممكنه سيستم 24 ساعت روشن بمونه).

    ضمنا" همانطور كه گفتم اين پاور 24 پين است در حالي كه مادر برد من 20 پين كه من 20 پين آن را به مادر بردم زدم و 4 پين آن را آزاد گذاشتم.

    باز هم ازشما دوستان و مديران گرامي و عزيزم به خاطر اينكه لطف مي كنيد و من را راهنمايي مي كنيد و به سوال من پاسخ مي دهيد بسيار تشكر
    مي كنم.

    هميشه سلامت و شاد و موفق باشيد.

    ارادتمند شما

    آريا.
     
  9. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    بله پاور خوبي تهيه كرديد . از هر نظر عالي هست
     
  10. Ariya

    Ariya Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    514
    تشکر شده:
    21

    با سلام و خسته نباشيد خدمت تمامي دوستان و مديران عزيز و گرامي.

    قبل از هر چيز از اينكه لطف مي كنيد و به سوال من جواب مي دهيد از شما بسيار تشكر ميكنم.

    از شما دوستان و مديران عزيز و گرامي مي خواهم يك نگاه هم به Screen پايين بكنيد كه وضعيت سيستمم را با پاور جديدي كه گرفتم بعد از حدود 6 ساعت كار نشان مي دهد.

    http://www.saudifree.com/up/pic3/saudifree_c9dc5.jpg

    آيا ولتاژها و ديگر اطلاعات سيستم نرمال است؟

    باز هم ازشما دوستان و مديران گرامي و عزيزم به خاطر اينكه لطف مي كنيد و من را راهنمايي مي كنيد و به سوال من پاسخ مي دهيد بسيار تشكر
    مي كنم.

    هميشه سلامت و شاد و موفق باشيد.

    ارادتمند شما.

    آريا.
     
  11. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    اين برنامه SPEEDFAN داره اشتباه مينيويسه . البته احتمالا مشكل از چيپ مونيتورينگ هست كه اشتباه ولتاژ ها رو اعلام ميكند
     
  12. Ariya

    Ariya Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    514
    تشکر شده:
    21
    با سلام و خسته نباشيد خدمت تمامي دوستان و مديران عزيز و گرامي.

    قبل از هرچيز از اينكه لطف مي كنيد و به سوال من جواب مي دهيد از شما بسيار تشكر
    مي كنم.

    من سوال بسيار مهمي داشتم كه مي خواستم مطرح كنم .

    مي خواستم ببينم وقتي با سيستمم كار نمي كنم و آن را خاموش كردم اگر پاور را از پشت خاموش نكنم و برق در سيستم باشد با اين پاور گرين مدلGP530AB كه خريدم مشكلي پيش نمي آيد؟ حتي اگر سيستم چند روز روشن نشود و فقط برق پاور وصل باشد؟(قابل ذكر است كه من UPS فاراتل دارم و سيستم به آن وصل است).

    باز هم ازشما دوستان و مديران گرامي و عزيزم به خاطر اينكه لطف مي كنيد و من را راهنمايي مي كنيد و به سوال من پاسخ مي دهيد بسيار تشكر مي كنم.

    هميشه سلامت و شاد و موفق باشيد.

    ارادتمند شما.

    آريا.
     
  13. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    هيچ مشكلي پيش نمياد . شما هم ups داري نگران هيچي نباش
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Ariya

    Ariya Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    514
    تشکر شده:
    21

    با سلام و خسته نباشيد خدمت تمامي دوستان و مديران عزيز و گرامي.

    قبل از هرچيز از اينكه لطف مي كنيد و به سوال من جواب مي دهيد از شما بسيار تشكر
    مي كنم.

    من سوال مهمي داشتم كه مي خواستم مطرح كنم .

    دوستان و مديران عزيز و گرامي اتاق من طوري است كه در آن گرد و خاك زياد است به خاطر همين پاور نوعي كه الان حدود يك ماه است گرفتم وقتي فنهاي آن را نگاه مي كني اثار گرد و خاك را در آنها ديده مي شود.

    آيا اين براي پاور يا سيستم مشكل ساز نيست؟

    اگر هر چند وقت با پمپ هوا از روي فنها به داخل هوا براي تميز شدن دميده شود مشكل حل است؟

    باز هم ازشما دوستان و مديران گرامي و عزيزم به خاطر اينكه لطف مي كنيد و من را راهنمايي مي كنيد و به سوال من پاسخ مي دهيد بسيار تشكر مي كنم.

    هميشه سلامت و شاد و موفق باشيد.

    ارادتمند شما.

    آريا.
     
  16. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    بله . بايد با پمپ هوا 3 ماه يكدفعه گرد و خاك درون كيس و پاور رو تميز كنيد