آژانس هواپیماییexchanging

مشكل مودم زي سايبر زيلينگ با ويندوز ويستا

شروع موضوع توسط mig33 ‏15 فوریه 2008 در انجمن سخت افزار

  1. mig33

    mig33 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    1
    سلام بر اساتيد
    آقا يكي از دوستان من اين مودمو رو ويستاش داره خيلي عجيبه وقتي سيستم رو خاموش ميكنه(از برق ميكشه نه ري استارت) مودم ديگه ديتكت نمي شه يعني وقتي ميريم تو ديوايس منيجر يه علامت تعجب كنارشه كه بايد يه بار آنيستال و يه بار ديگه نصب بشه درايورش هم براي ويستا تو پكش هست و حتي ويستا هم از طريق ديوايس منيجر ميشناستش ولي وقتي سيستم خاموش ميشه مودم هم ميپره!!!!!
    شاخ در آوردم ...مشكل ميتونه از كجا باشه؟؟؟
    ممنون از لطقتون
     
  2. MicroSystem

    MicroSystem Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,649
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اهواز
    منم همين مشكل رو دارم
    سيستم رو كه ري استارت ميكنم
    علامت تعجب زد كنار مودم مياد(زولتريكس سه چيپ) و مجبورم دوباره مودم رو نصب كنم
    سه تا درايور رو هم امتحان كردم درست نشد
    الان برم ويستا سرويس پك يك نصب كنم ببينم روي اون هم ايم مشكل هست
     
  3. mig33

    mig33 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    1
    دوست عزيز فكر كنم اين مودم نوع تقلبي اونه كه تو بازار اومده سايت زي سايبر هم اين هشدار رو براي كاربران ايران به زبون فارسي زده.... رفتيم شركت عوض كرديم رديف شد يه مدل جديدترشو گذاشت گفت اون قديمي بود....ولي بنده خدا نمي دونست به اونا هم انداختن .
     
  4. Mod.Chip

    Mod.Chip Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2007
    نوشته ها:
    824
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    این مودمهای زولتریکس بدرد نمیخورن . مودم با چیپ Conexant بگیرید الکی گول تبلیغات این مودمها رو هم نخورید همون اوایلی هم که ویستا اومده بود این مودمها خیلیا رو ازار داد جالبه که بعد از این همه مدت هنوز هم مشکلش رو برطرف نکردن در هر صورت من به همه دوستان پیشنها میکنم مودم Gigabyte بگیرین هم ارزونتره 10 تومنه فکر کنم هم رویه هر مینی جواب میده با هر سیستم عاملی هم ادم وار کار میکنه .
     
  5. wellcan

    wellcan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    1,227
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران - ونک
    به روز کردن درایور... البته اگر همچین چیزی وجود باشه!
    زولتریکس فقط با تبلیغات جای خودش رو تو بازار ایران باز کرد. کیفیت افتضاح! تقلبی! جنگ بین 2 شرکت نمایندگی!
    مودم خوب اول گیگابایت... قیمت/کارایی
    کریتیو و سی نت هم خوبن اما تقلبی دارن پس توصیه نمیشه.
    با بودجه بالاتر مودم های US.Robotics خیلی خوبن!

    برای ویستا شما مودم های اکسترنال رو امتحان کنید , نباید مشکلی داشته باشن.
    با یه مودم دیگه هم این قضیه رو امتحان کنید...
    لطفا دستگاه رو از برق نکشید! این رو هم امتحان کنید!
     
  6. vahidd

    vahidd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    232
    تشکر شده:
    10
    مشکلات مودم در ویندوز ویستا فقط مشکل شما نیست، من قبلا از سه چیپ اصل قدیمی zoltrix استفاده میکردم که گرچه مودم اصل و برد با کیفیتی داشت ولی هر از چندگاهی مشکلات نرم افزاری پیدا میکرد ودو باره باید درایورش را میریختم ، V92 هم نبود و شرکت الراقی.... روی جعبه پلمپش یک برچسبونک V92 زده بود، سرعت connet هم حدود 38 تا 44 بود ، بعد یک اینتل دو چیپ 7 تومنی رو امتحان کردم که واقعا محشره نرم افزار درست حسابی برای V92و نرم افزار دقیقتر نشان دهنده اطلاعاتی که مودم رد بدل میکند مشابه چراغهای روی مودمهای external و سرعت connectام هم به 49~52 افزایش پیدا کرد و Download هم حدود 1.5 کیلوبایت بالا رفت که البته سرعت 52 رقم بالاییست و فقط با چیپستهای قوی و خط تلفن خوب میشه یه چنین عددهایی رسید البته با مودمهای US Robotic به حدود 53.5 میتوان رسید ولی 56 یک عدد تئوری مثل DSL 24000 هیچکس بهش نمیرسه فوقش 17000 یا 20000 البته مرادم کشورهای خارجه که + ADSL2 واقعی دارند نه مثل شاتل که 512 را به اسم 24000 تبلیغ میکنه و شرم هم نمیکنه.

    مودم Intel من درایور ویستا نداره و شرکت اینتل از آن در ویستا حمایت نمیکنه اما درایور XP اش در ویستا تقریبا بی دردسر نسب میشه ولی در هنگام تصال به اینترنت یا با مشکل Connect میشه یا سرعتش افتضاحه که برادرم کم مانده بود مرا تیکه تیکه کند!!!
    مودم شما هم احتمالا درایور ویستا را نداره و شرکت الکی برداشته درایور XP به نام ویستا جا زده.

    مشکل اصلی اینجاست که بسیاری از این کمپانیها زورشون میاد درایور ویستا مودمهاشونو بدن بیرون، چرا؟
    مغر خر نخورده، مودم 6000 تومنی مورچه اش چیه که شرکت بخواد فلان قدر دلار به برنامه نویش بده تا برای چیپهای مودمهای قبلیش درایور ویستا بنویسند و تا سال 2009 هر چند ماه آنرا Debug کنند ، و اصلا این درایور را برای کی بنویسند؟ از نظر اونها این مفهوم نداره که کاربری که روی سیتمش دو تا هشت گیگابایت رم نصب کرده و ویندوز ویستا خریده از Dialup استفاده کند!!! اونها حتی به مغزشون هم خطورنمیکنه که در یک نقطه از جهان ممکنه موجودات هوشمندی باشند که از Dialup به عنوان پشتیبان قطعیهای اتصال دائمی DSL استفاده کنند، البته شرکتهایی مانند Usrobotic این کار را کرده و مودمهاشو از Dialup تا DSL برای ویستا از 32 تا 64 بیتی بهینه کرده ، چراکه مودماش بالنسبه گرانتر و پول گرفته و پشتیبانی بهتری میکنه.



    یک مساله دیگر هم اینکه بطورکلی Dialup در XP بهتر از Vista جواب میده XP محصول قبل از 2000 ولی Vista اواخر سال 2006 بیرون آمد ، هر چیزی برای زمان خودش ساخته شده و در زمان خودش بهترین ، XP روی Dialup و DSL کم سرعت بهتر از Vista جواب میده و در عوض Vista روی DSL های پر سرعت چندین مگابیتی بهتره.
    اگر یک کمپانی زحمت بکشه و درایور ویستایی هم بنویسه تا مدتها باید اون درایور Optmize کنه تا با ویستا مثل XP بهینه کار کنه ، اینکه این یک مشکل جدیست و همه گیره البته در ایران باستانی و اسلامی چراکه مثلا در آمریکا سالهاست که با ایجاد یک زیر ساخت قوی فیبر نوری توسط تعداد کثیری شرکت ( نه مانند ایران که در انحصار مخابرات و چند شرکت خاص) ، فناوری DSL پر سرعت از مبایل هم همه گیرتره و جالب بدونید که زیر ساخت ارتباطی اونها همیشه بیش از حد نیاز ولی در ایران هر موقع افتضاح میشه و صدای همه در میاد یک نمه آنرا توسعه میدند و ... با پوزوش از دیگر دوستان و تمامی اشخاصی به نوعی دانش کامیپیوتری دارند خودم را یک احمق فرض میکنم که در سال 2008 که به عنوان شهروندی که در پاییتخت کشوری که مدعی، ابرقدرت منطقه شده سئوالی را بپرسم که در فرمهای دیگر ممالک در سال 2000 هنگام کوچ از 98 به XP پرسیده میشد و بگم که
    از بچه های فرم خواهشمندم مودمهایی که در Vista موفق به استفاده مناسب از آن شدند را با مشخصات دقیق و حدود قیمت بنویسند و کارایی آن مودمها را با XP یک مقایسه مختصری بکنند (از نظر عدم Disconnect شدنهای بی مورد، کیفیت سرعت و راحتی نصب درایور) تا تا سرمون بیشتر از این بی کلاه نمونه
    . :rolleyes:
     
  7. Mod.Chip

    Mod.Chip Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2007
    نوشته ها:
    824
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    مودمهای با چیپ hsf/hsfi کانکسنت خوبن و تو هیچ سیستم عاملی مشکل ندارن تو ویستا هم اتوماتیک شناخته میشن شرکتهای زیادی مودمهای با این چیپ رو دارن مثل گیگابایت که 10 تومنه مودمش Epox و ...
    مودمهای با چیپ Hcf و سه چیپ و از این جور چیزا دیگه بدرد نمیخورن و خوده Conexant هم این چیپ ها از رده خارج میدونه .