آژانس هواپیماییexchanging

مشكل مووبل تايپ با ديتابيس بركلي

شروع موضوع توسط Nicnam ‏29 مارس 2004 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. Nicnam

    Nicnam Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-مشهد (یکی در میون، منگولتینا)
    آقا من ديگه واقعا مي خوام سرم رو بكوبم به ديوار
    باورم نمي شه. ولي در عرض يك هفته 99 مگابايت دانلود كرده ام، فقط براي نصب MT روي LocalHost (كسي بخواد مي تونم ليست دانلودهام رو هم بنويسم)
    تا حالا تنها چيزي كه كار كرده همون نصب روي IIS با ديتابيس بركليه كه اونم نمي دونم چه مرگش شده. دفعه اولي كه نصب كرده بودم كار مي كرد. اين دفعه فقط مي ره به منوي اصلي و با كليك كردن روي هر چيزي مي پره بيرون. كسي نمي دونه چه مرگشه
     
  2. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    نيكام عزيز چرا اينقدر به خودت دردسر ميدي اگه فقط ميخواهي ام تي رو روي لوكال هاست اجرا كني مي توني از اين راهنمايي زير استفاده كني:
    http://members.lycos.co.uk/weblag/file.htm
    و يا http://www.blogx.info/archives/000016.html
    يا http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=5373
    اگر توي بخش راهنماي ام تي بگردي مقالات زيادي پيدا خواهي كرد اما از همه ساده تر همان لينك اولي هستش كه با تصوير توضيح داده...
    موفق باشيد.
     
  3. Nicnam

    Nicnam Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-مشهد (یکی در میون، منگولتینا)
    دوست عزيز
    من هر سه تا راهنما رو حفظم (البته اولي و دومي كه تقريبا يكي هستند) بر اساس همين راهنما هم عمل كردم. قبلا هم يك سري همين راه رو رفته بودم و كار كرده بود. اما Uninstall كردمش تا شايد بتونم با MySQL مووبل تايپ رو نصب كنم. هر چجيزي رو هم كه بگي امتحان كردم(XAMPP, PhpTraid, PhpDev) اما هيچ كدوم اين پك ها كار نكرد. (يكي اصلا آپاچيش كار نمي كنه. تو اون يكي Error 403 مي ده. اون يكي اصلا Perl نداره و ...) گفتم خب اشکالی نداره. این ها رو دونه دونه دانلود و نصب می کنم. بر خلاف ÷رل که خیلی راحت و ساده نصب می شه، برای PHP چیزیبه نام نصب اصلا وجود نداره و یه راهنمای دور و دراز گذاشته (اونم به زبون خارجکی!) که این فایل رو بریزید اونجا و اون فایل رو بریزید اینجا و با این فایل معلق بزنید و پشت اون یکی فایل هم یه در هست که به سوی خدا باز می شه ...
    مثل این که قرار نیست ما کلا MT روی کامپیوترمون داشته باشیم.

    حالا اینا مهم نیست. مهم اینه که چرا با کلیک روی هر لینکی در منوی اصلی (MAin Menu) بر مي گرده به همون صفحه اصلي Login حتي اگه روي Logout هم كليك كني
     
  4. kami

    kami مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,144
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    من روي xampp و phptriad راحت نصب کردم. اون مشکل رفتن روي صفحه login داشتم که از browser بود. در ضمن اگه نمي خواي صفحه ها خروجي php داشته باشند نصب php لازم نيست. با اين حال اگه توي نصب php مشکلي داري ( البته به صورت module ) در خدمتم.
     
  5. babak_b

    babak_b کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    281
    تشکر شده:
    0
    اون مشكلي كه ميگي با هر كليك بر مي گرده به صفحه اصلي رو من قبلا داشتم . دليلش هم خيلي احمقانه بود ، من تو mt.cfg CGIPath رو وارد کرده بودم www.domain.com/... و وقتی می خواستم با مووبل تایپ کار کنم از domain.com/... وارد می شدم . این www ناقابل باعث می شد cookie ها قاطی کنند و هی بر می گشت به صفحه اول . اما اینکه روی local چه جوری ممکنه این مشکل پیش بیاد نمی دونم . دقت کن این دو تا آدرس دقیقا یکی باشند .
     
  6. ei_baba_bi_khial

    ei_baba_bi_khial Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    678
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    Esfahan
    در هر صورت من فكر ميكنم همه چيز درسته و مشكل سر كوكي cookie ها است و به نظرم يه جوري كنترل ميشن.....و چون ام تي روي لوكاله....
    يه سوال احمقانه :D :
    شما روي سيستمت zonealarm يا يه چيز ديگه كه بعضي كوكي ها رو بلاك كنه نداري؟؟ :wacko: :wacko: و از اتفاق cookie control رو هم آن كرده باشي؟؟ :blink:

    من اين به ذهنم رسيد چون ديده ام اينجوري ميشه ببخشيد حالا اگه پرت و پلاس برا شما :)
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. babak_b

    babak_b کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    281
    تشکر شده:
    0
    نه اين يه مشكل توي سيستم ام تیه . تو فروم اصلی هم گشتم و بودند افرادی که عین مشکل من رو داشتند .
     
  9. Nicnam

    Nicnam Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-مشهد (یکی در میون، منگولتینا)
    نه آقا
    اتفاقا حرف شما كاملا درسته. ولي من Zone Alarm رو Shutdown هم كردم و نشد

    در مورد php هم بايد بگم setup داشت و راحت نصب شد. ولي بعد از اينكه فايل اسم php.tar.gz رو به php.exe تغيير دادم. (دفعه اول فقط مي شد فايل ها رو Extract كرد)

    مشكل همچنان باقي است...
     
  10. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    خب از روي يکي دو پست قبلي اين بر مياد که فقط ميخواي به جاي برکلي Mysql رو استفاده کني ..

    اينجا هم که ديگه نااميد شدي!

    اگر فقط مسئله ات MySQL هست که خوب طبق راهنماهايي که مشاهير گفته برو به نصب يک عدد MySQL که بايد از سايتش بگيري و داخل mt.cfg هم تغييراتي بدي تا با ديتايس MySQL ارتباط بگيره و ضمنا از داخل phpmyadmin اولش ديتابيس مربوط به ام تي رو بسازي.. اين سرنخ ها کافي هستن؟ اگر هم مسئله اصليت نصب رو اپاچي هست که اون يه بحث ديگس!
     
  11. Nicnam

    Nicnam Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-مشهد (یکی در میون، منگولتینا)
    دوست عزيز
    مساله اينجاست كه تا حالا موفق شده ام Php و PhpMyAdmin رو نصب كنم. اما دو تا MySQL كه از سايتش دانلود كرده ام، يكي Setup داره، اما موقع اجرا Error مي ده. (مي گه يه dll وجود نداره، در صورتي كه هست) اون يكي هم Setup نداره و هيچ جور هم معلوم نيست چه شكلي نصب مي شه. (همين جوري هم Run نمي شه) ديگه واقعا اعصاب خرد كن شده
     
  12. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    با توجه به شواهد و قرائن به نظر من يه اشکالي در دانلودت هست! بعضي وقت ها برنامه هاي مدير داونلود وقتي يک فايل رو خيلي تکه تکه بگيري سوتي ميدن و اخر سر مي بيني فايل مشکل داشته من چند باري اين مشکل رو با DAP داشتم .. اگر کانکشن خوبي داري شايد بد نباشه دوباره بگيري اگرم مشکل از جاي ديگه باشه که حوزه سواد من خارجه ولي نداشتن فايل setup يا نبود dll لابد معنيش همينه که داونلود موفق نبوده.. باز ديگران که صاحب نظرن ميان و نظرشون ميگن :)
     
  13. ei_baba_bi_khial

    ei_baba_bi_khial Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    678
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    Esfahan
    بعضي موقع هام از بس دانلود طول ميكشه فايل روي سرور عوض ميشه و دانلود منيجر هم سوتي ميده حواسش

    نيست همه رو ميچسبونه تنگ هم...اونوقت اين ميشه كه اون ميشه كه عابر گفت!! :blink: :D
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Nicnam

    Nicnam Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-مشهد (یکی در میون، منگولتینا)
    واقعا كه هر چي بگين از پس اين DAP بر مياد. مثلا %95 يه فايل 26 مگابايتي رو دانلود مي كنه، براي بقيه اش عشوه مياد و تمام 25 مگابايتي رو كه دانلود كرده ايد بايد بريزيد دور! چرا!؟ چون فقط قسمت چهارم فايل مونده بوده و سايت اجازه نمي داده فقط تهش رو دانلود كنيد!!!

    در مورد مشكل ديتابيس همبايد بگم به طرز احمقانه اي خود به خود درست شد! يعني اوني كه تا ديروز نمي رفت، امروز رفت!
     
  16. Nicnam

    Nicnam Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-مشهد (یکی در میون، منگولتینا)
    و صد البته از فرداش مجددا نرفت
     
  17. kami

    kami مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,144
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    روي ويندوز مي خواي نصب كني؟
    پس هيچ فايلي( تاكيد مي كنم هيچ فايلي ) با پسوند *.tar.gz به دردت نمي خوره. همه رو بايد به صورت *.zip يا *.exe بگيري. در ضمن براي نصب php بهتره اوني كه زيپ هستو بگيري چون كاملتره. تا چند دقيقه ديگه راهنماي نصب php و mysql رو اينجا مي ذارم.
     
  18. kami

    kami مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,144
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    نصب php :
    اين برنامه به 2 صورت نصب مي شود: (اين 2 طرقه نصب است! طريقه استفاده نيست! طريقه استفاده يا بصورت Module است يا CGI)

    1-بصورت Installer که PHP براي آن ساخته

    2-بصورت دستي .
    صورت اول PHP را بصورت خودکار برروي سيستم عامل نصب مي کند و آن را براي IIS تنظيم مي کند. ولي Extension هاي مورد نياز ما را نصب نمي کند و همچنان آنرا برروي Apache تنظيم نمي کنه. در صورت دوم ما PHP را که Package آن بصورت زيپ مي باشد را download مي کنيم و خودمان بصورت دستي برروي Apache تنظيم مي كنيم.
    براي دريافت PHP به اين قسمت برويد و آنرا از Mirror دلخواه خود دريافت کنيد!
    پس از دريافت، فايل رو بازکنيد (Extract) و در شاخه اي که مي خواهيد قرار دهيد. ما فرض مي کنيم که شما PHP رو در c:\php قرار داديد. داخل شاخه php شويد. در آنجا فايلي به نام php.ini-dist موجود مي باشد. اين فايل حاوي تمامي تنظيمات php مي باشد. اين فايل را باز کنيد (اگر با يه اديتور خوب باز کنيد که چه بهتر!!! من اين فايل رو در HTML-KIT بازش کردم، براي دريافت اين برنامه به قسمت "دريافت فايل" برويد) . به خط 416 رفته و doc_root رو به محلي که root سرور Apache شما مي باشد تنظيم نماييد. به عنوان مثال اگر Apache شما در c:\apache قرار داره پس root شما در c:\apache\htdocs قرار دارد. سپس به خط 423 رفته و محل قرار گرفتن Extension هاي php رو تنظيم کنيد.اگر php در c:\php قرار داشته باشد پس Extension هاي اون در c:\php\extensions قرار داره!
    سپس به خط .355 رفته و register_globals رو از off به on تغيير دهيد (البته اگر مي خواهيد از phpBB که روي phpNuke سوار مي شود استفاده کنيد). آخرين کاري هم که بايد انجام بدهيد تنظيم SMTP Server مي باشد. اگر برروي سيستم عامل شما SMTP Server نصب است و کار مي کند که تغييري نديد! اگر SMTP Server داريد ولي برروي کامپيوتر خود نیست، آدرس آنرا وارد نماييد. به عنوان مثال، SMTP Server اين سايت mail.farsinuke.com مي باشد.براي تغيير SMTP Server به خط 581 رفته و مقدار پيشفرض آنرا از localhost به سرور خود عوض کنيد!
    توجه!!! فقط ميل هايي از کامپيوتر شما ارسال مي شود (توسط SMTP Server سايت خود) که به آدرسي از سايت خود باشد. به عنوان مثال ميل هايي که از کامپيوتر من به خارج ارسال مي شود توسط SMTP سرور M4S فقط به آدرس ها [email protected] ارسال مي شوند. به عنوان مثال نمي توان به [email protected] اينگونه ميل ارسال نمود! اگر به خارج سعي کنيم ارسال نماييم به ERROR مواجه مي شويم!!!
    اگر مي خواهيد فعلا بصورت آزمايشي برروي سيستم خود کارکنيد هم مي توانيد خودتون يك SMTP Server نصب كنيد و هم مي توانيد از تمامي سايت هايي که ميل مجاني مي دهند براي اينکار استفاده کنيد! به عنوان مثال اگر از سرور هاي Yahoo بخواهيم استفاده کنيم مي توانيم يکي از سرور هاي زير را استفاده کنيم:
    mx4.mail.yahoo.com *
    mx1.mail.yahoo.com *
    mx2.mail.yahoo.com*
    با استفاده از اين سرور ها فقط ميلي هايي را مي توان ارسال نمود که به account هاي Yahoo باشد!
    اگر یه SMTP Server خوب می خواهید، از اینجا دریافتش کنید. این هم لینک خود سایت. من این برنامه رو امتحان کردم و به خوبی کار می کرد، و ایمیل به همه جا هم میزد (آقا حالا نرین دنبال Fake Mail اینجور چیزا ها! توی Header های میل IP آدرس شما نوشته میشه). پس از نصب برنامه CTRL +O رو بزنین و به منوی Option بروید، سپس در پنجره General يه قسمت وجود داره نوشته DNS Server و جلوش يه علامت تيك موجود هست. اون تيك رو بزنيد و اين برنامه بصورت خودكار DNS Server رو پيدا مي كنه، بهد ار تنظيم DNS Server بايد Allow Relay رو هم تيك بزنيد. بعد هم برنامه رو Start كنيد مه شروع به كار كنه.
    خوب ديگه خيلي حاشيه رفتم! بريم سراغ ادامه نصب php. تا الان ما فايل php.ini-dist رو تنظيم کرديم و بايد آنرا save و rename (تغيير نام) کنيم به php.ini و در شاخه %SYSTEMROOT% قرار دهيم، معمولان اين شاخه در Windows ها يا c:\windows است و يا c:\winnt مي باشد. پس از انجام اين کار بايد فايل هاي dll که php نياز دارد تا با آنها کار کند را در شاخه SYSTEMROOT%\System32 % که معمولا يا c:\windows\system32 يا c:\winnt\system32 مي باشد قرار مي دهيم. اين فايل ها در شاخه c:\php\dlls قرار دارند. همگي آنهارا در محل فوق کپي نماييد!
    بعد از كپي كردن فايل هاي dll مورد نياز php بايد Apache رو تنظيم کنيم تا بتونه با php کار کنه! براي اين کار اين 2 فايل:
    1-php4apache.dll
    2-php4ts.dl
    بايد جايي قرار دهيم که Apache از php4apache.dll استفاده مي کنه! جاهاي متعددي براي کپي کردن اين 2 فايل موجود مي باشد، اما بهترين آنها کپي کردن آنها در شاخه c:\php\sapi مي باشد(البته هميشه بصورت پيشفرض فايل php4apache.dll در شاخه sapi موجود مي باشد). فايل php4ts.dll در شاخه c:\php موجود مي باشد. بزبان ساده تر بگم، فقط کافي است که فايل php4ts.dll را در شاخه c:\php\sapi قرار دهيم. وقتي اين کاررا انجام داديم بايد apache رو تنظيم کنيم که با php کارکنه! اولين کاري که بايد انجام بديم، stop کردن Apache مي باشد. Apache به 2 حالت مي تونه از php استفاده کنه:
    1-بصورت Module
    2-بصورت CGI
    کارکردن بصورت Module معمولا پيشنهاد مي شود، ولي من هر 2 رو توضيح ميدهم:
    I- بصورت Module
    در اين حالت فايل httpd.conf که هم از طريق منو Start قابل دسترس است و هم c:\apache\conf بايد اديت کنيم و به آخر آن اين چند خط رو اضافه کنيم(فرض مي كنيم php در c:\php موجود مي باشد):
    LoadModule php4_module c:/php/sapi/php4apache.dll
    AddModule mod_php4.c
    AddType application/x-httpd-php .php
    البته معمولا خط 2 لازم نيست نوشته بشه، چون Apache از قبل تنظيم شده که از موژول mod_php4.c استفاده کند. زماني که Apache رو شروع به کار کردين اگر به شما اخطار داد که اين موژول از قبل اضافه شده، کافيه فقط Apache را stop کنيد و اين خط رو حذف کنيد!
    خوب! وقتي اين 2-3 خط رو اضافه کرديد، فايل httpd.conf رو ذخيره کنيد و Apache رو دوباره start کنيد. (طريقه start/stop در قسمت آموزش نصب Apache توضيح داده شده).

    II- بصورت CGI
    در اين قسمت هم همه کار هاي بالا رو انجام بدهيد، فقط بجاي 3 خط بالا بايد اين نوشته ها را قرار دهيد، سپس Apache رو start کنيد.(فرض مي كنيم كه php در c:\php موجود مي باشد)
    ScriptAlias /php/ "c:/php/"
    AddType application/x-httpd-php .php
    Action application/x-httpd-php "/php/php.exe"
    هميشه به خاطر داشنه باشيد، هر تغييري که مي خواهيد در فايل httpd.conf حاصل کنيد، اول بايد Apache را stop کرده و وقتي تغييرات تمام شد، دوباره آن را start کنيد

    و اما آخرين كاري كه بايد انجام دهيم، تنظيم صفحات index.php مي باشد. ما بايد به Apache بگيم كه هر موقع صفحات index بصورت php ديد اين صفحه رو بصورت صفحه اصلي حساب كنه! براي اينكار به خط 384 فايل httpd.conf رفته، وقتي رفتيد چنين جملاتي نوشته شده:
    <IfModule mod_dir.c>
    #
    # DirectoryIndex: Name of the file or files to use as a pre-written HTML
    # directory index. Separate multiple entries with spaces.
    DirectoryIndex index.php <--اين خط بايد اضافه شود
    DirectoryIndex index.html
    </IfModule>
    همان طور كه نشون دادم در بالا بايد اين خط DirectoryIndex index.php اضافه شود. در غير اينصورت مثلا هنگامي كه شما phpNuke يا هر برنامه ديگري نصب كنيد، Apache شما فقط به Brows كردن مي پردازه!
    براي اينکه ببينيم Apache + PHP درست کار مي کنن، يه فايل درست مي کنيم به نام test.php و در شاخه htdocs قرار مي دهيم. در اين فايل کد هاي زير را قرار مي دهيم:
    <?php phpinfo() ?>

    سپس توسط Browser خود به اين آدرس مي رويم : http://localhost/test.php اگر نتيجه چنين چيزي بود، يعني php ما کار مي کند! اين صفحه تمامي تنظيمات php شما را نشان مي دهد.
    اينم آموزش نصب php اميدوارم موفق باشيد!




    ××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××
    نقل شده از سايت http://www.farsinuke.com ;)
     
  19. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    دستت درد نكنه كامي جان
    اگر ميشه يه نسخه اي هم از اين مقاله در بخش راهنماي مووبل تايپ به اسم خودتون بذاريد.
     
  20. kami

    kami مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,144
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    طاها جان مخلصم. حتما ولي نه به اسم خودم به اسم سايت farsinuke.com .
     
  21. kami

    kami مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,144
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران