آژانس هواپیماییexchanging

مشكل نوكيا 6230

شروع موضوع توسط jnicou ‏18 ژوئن 2004 در انجمن بایگانی

  1. jnicou

    jnicou کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 جولای 2003
    نوشته ها:
    29
    تشکر شده:
    4
    من يه گوشي نوكيا 6230 خريدم ولي تو بعضي مناطق تهران كار نميكنه مشكل چي هست ؟
     
  2. ataasgari

    ataasgari مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    653
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    UAE
    پيام خاصي ميده يا اينكه آنتن نميده ؟ چه مناطقي؟
     
  3. jnicou

    jnicou کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 جولای 2003
    نوشته ها:
    29
    تشکر شده:
    4
    سلام
    ببينيد فقط تو منطقه جمهوري كار مي كنه و از مغازه دارا ها پرسيدم ميگن فركانس 1900 كار ميكنه كه ايران سلپورت نميكنه شما نمي دونيد؟
     
  4. ataasgari

    ataasgari مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    653
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    UAE
    بله كاملا درسته ، شبكه ايران GSM-900 هستش و اين گوشي با وجود سه بانده بودنش اين شبکه رو پشتيباني نمي کنه ...
     
  5. jnicou

    jnicou کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 جولای 2003
    نوشته ها:
    29
    تشکر شده:
    4
    راه حلي هست ؟ چرا تو جمهوري جواب ميده ؟ :ph34r:
     
  6. ataasgari

    ataasgari مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    653
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    UAE
    من راهي رو بلد نيست و فكر نمي كنم راهي وجود داشته باشه . در مورد اينكه چرا در بعضي محدوده ها كار ميكنه من قبلا شنيده بودم كه به دليل وجود سفارت ها در بعضي مناطق مركز مخابرات روي فركانس هاي ديگري علاوه بر فركانس استاندارد فعاله . اما مطمئن نيستم كه اين درست باشه.
     
  7. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    كافي گوشي رو ببري مخابرات رجيستر كنه برات
    اونوقت بعد 1 هفته همه جاي ايران كار ميكنه
     
  8. ataasgari

    ataasgari مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    653
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    UAE
    ممنون مرتضي جان . ميشه دليلش رو هم توضيح بدي ...
     
  9. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    البته اينطوري كه من شنيدم مطمئن نيستم
    اين IEMI گوشي هاي جديد تو همه مناطق مخابراتي ثبت نيستش و بايد ثبت بشه تو مخابرات تا اجازه استفاده از گوشي رو بده
    من حودم گوشي قبليم تو شمال كار نميكرد همين كارو كردم درست شد
    در واقع آنتن ميده اما اجازه استفاده از آنتن رو نميده
     
  10. xPlod

    xPlod مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,310
    تشکر شده:
    7
    من يكي از دوستام رفته از آلمان يدونه 7610 آورده و اين مشكل رو هم داره . رفته امور مشتركين وقت رجيستر بهش دادن ولي بهش گفتن كه باز هم همه جاي تهران كار نخواهد كرد مخصوصا محدوده شمال تهران. اين بنده خدا هم خونش جردنه و حالا بعد از كلي اميد و آروز دلش نمياد كه گوشي اش رو بفروشه. نكته جالبي رو هم اشاره كرده كه گوشي اش غير از محدوده جمهوري اصلا آنتن نمي ده. يعني اين جوري نيست كه آنتن بده ولي اجازه استفاده اش رو نده.

    حالا مي خواد بدونه كه چيزي رو كه بهش گفتن واقعيت داره؟ يعني اين گوشياي جديد نوكيا بعد از رجيستر هم همه جا درست كار نمي كنن؟
     
  11. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    بله خوب طبيعي هستش كه هيچ خط آنتن رو نشون نميده
    اما شما وقتي به صورت مانوئل شبكه رو جستجو كني IR TCI رو مي بيني و منظور من هم همين بود
    در ضمن با رجيستر هم كلا مشكل گوشي حل ميشه و من چندين نفر رو ديدم كه مشكلشون رفع شده
    ربطي هم به گوشي نوكيا يا غيره نداره
    گوشي هايي كه توسط شركت ها و نمايندگي هاي رسمي وارد ميشن همه رجيستر شده هستن اما اگه خودتون اقدام به آوردنش كنيد معمولا همين مشكل پيش مياد
    در ضمن شاهد هم يكي از آشنا هاش k700 آورده بود و با همين مشكل مواجه شد كه با مراجعه به مخابرات مشكلش رفع شده
    good luck
     
  12. xPlod

    xPlod مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,310
    تشکر شده:
    7
    اي بابا.

    يه بار هم كه ما خواستيم يه مسئله ي فرا ماركي مطرح كنيم بازم اين طوري شد.

    اگه من گفتم نوكيا براي اينه كه اين ايراد رو تا حالا فقط توي گوشياي نوكيا ديدم. سئوال من اين بود كه آيا با رجيستر كردن، مشكل گوشي در همه جاي ايران برطرف ميشه يا نه؟ كه فكر كنم حدودا جوابش رو گرفتم.

    در ضمن من هنور منتظر اومدن اول مردادم ها!
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    xPlod جان منم گفتم ديگه
    به مارك ربطي نداره!
    برا همين k700 رو كه ديده بودم مثال زدم
    فكر كنم كه اگه مثلا تو شمال تهران هم آنتن نده بايد به منطقه مخابراتي شمال تهران مراجعه كنيد
    در ضمن من كل كل مارك رو گذاشتم كنار و معتقدم انتخاب گوشي يه امر سليقه اي هستش
     
  15. xPlod

    xPlod مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,310
    تشکر شده:
    7
    آقا عجب بساطي شده ها!!
    اون دوست من رفت مخابرات 7610 اش رو رجيستر كرد ولي هيچ چي عوض نشد. يعني اكثر جاهاي تهران آنتن نميده و جاهايي هم كه احيانا آنتن ميده و گوشي زنگ ميخوره اصلا نميتونه باهاش صحبت كنه يعني اصلا صداش توسط طرف مقابل شنيده نميشه. من فكر ميكنم كه اين يعني اينكه فعلا نبايد به خريدن 7610 و 6230 و بعدا 6630 و 6260 و ... فكر كرد.
     
  16. ataasgari

    ataasgari مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    653
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    UAE
    اين دوست شما - به احتمال زياد - هنگام خريد به فركانس ها توجه نكرده . گوشي 7610 در دو گروه توليد شده كه يكي در ايران قابل استفاده است و ديگري غيرقابل استفاده ! شبكه موبايل ايران GSM-900 هستش. موقع خريد گوشي (از خارج ايران) بايد دقت كنيد كه اين فركانس توسط گوشي پشتيباني بشه ...
     
  17. ataasgari

    ataasgari مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    653
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    UAE
    اين هم از سايت نوكيا :
    Tri-band Operation
    Tri-band coverage on up to five continents (GSM 900/1800/1900 or GSM 850/1800/1900)
    Automatic switching between bands
     
  18. hsn

    hsn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2004
    نوشته ها:
    442
    تشکر شده:
    52
    محل سکونت:
    پشت هيچستان-درب دوم
    تو سايت نوكيا واسه استاندارد 6230 گفتن EGSM900/1800/1900
    فرقش با استاندارد ايران(GSM900) چيه ؟ آيا منظور از حرف E اشاره به كشورهاي اروپاييه؟ :blink:

    تازه يه چيزعجيب توزيع گسترده اين نوع گوشي تو بازاره ....
     
  19. ataasgari

    ataasgari مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    653
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    UAE

    مخفف عبارت "Enhanced Global System for Mobile Communications" هستش. فرکانس کاری این سیستم 10 مگاهرتز کمتر از GSM900 هستش ولی اگر اپراتور شبکه به پهنای باند دسترسی داشته باشه این مقدار قابل افزایشه.
     
  20. varian

    varian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    150
    تشکر شده:
    1
    آقا راستي گذشته از اين بحث ها اين گوشي قيمتش چنده تو ايران من از قيافش خيلي خوشم اومد
     
  21. xPlod

    xPlod مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,310
    تشکر شده:
    7
    بابا خيلي باحالي...
    اين همه آسمون و ريسمون كرديم كه اين گوشياي جديد نوكيا فعلا توي ايران كار نمي كنه بعد مياي ميگي چند؟!


    حالا اگه خيلي چشمتو گرفته قيمت امروزش 380 تومنه. از اون وقتي كه اومد به طور متوسط قيمتش هفته اي 10-15 تومن اومده پايين. پس با يه حساب سرانگشتي ميشه فهميد كه تا اوايل پاييز كه مشكل اين گوشياي جديد نوكيا برطرف ميشه قيمتش حتما به زير 300 تومن خواهد رسيد.