مشكل يا ch counter

شروع موضوع توسط raminonline ‏10 آگوست 2005 در انجمن PHP

  1. raminonline

    raminonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2004
    نوشته ها:
    657
    تشکر شده:
    773
    محل سکونت:
    سرزمین پارسم آرزوست!
    سلام
    من اين ch counter زو نصب كردم ولي نميدونم چطوري كاري كنم كه كسايي هم كه به سايتم ميان به اون آمار دسترسي داشته باشند
    يه چيزايي تو read me ش نوشته بود ولي من سر در نياوردم
     
  2. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    خيلي راحته
    برو توي قسمت help توی برنامه
    اونجا نوشته PHP CODE
    بعد اونو که زدی Generate رو بزن یه کد php میده
    بذار تو سایتت
    تمومه
     
  3. raminonline

    raminonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2004
    نوشته ها:
    657
    تشکر شده:
    773
    محل سکونت:
    سرزمین پارسم آرزوست!
    ولي تو برنامه اصلا قسمتي به نام help وجود نداره
    من تمام قسمتهاي برنامه و فلدرهاشو گشتم چيزي پيدا نكردم
     
  4. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    تو قسمت ادمین .
    هلپ یا اباوت !
     
  5. raminonline

    raminonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2004
    نوشته ها:
    657
    تشکر شده:
    773
    محل سکونت:
    سرزمین پارسم آرزوست!
    سلام من نميدونم شما از كدوم نسخه استفاده ميكنيد ولي من از نسخه ي chCounter3.1.1 استفاده ميكنم
    اينم عكس صفحه ي ادمين تا نشون بدم كه هلپ نداره
     

    فایل های ضمیمه:

    • admin.jpg
      admin.jpg
      اندازه فایل:
      61.6 KB
      نمایش ها:
      18
  6. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    بابا تو ديگه كي هستي
    برو تو قسمت ادمين
    اين قسمت آمار سايت شما هست!!!!
     
  7. footbal
  8. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    تائید میشه !
    باید بری تو فلدر administration
     
  9. raminonline

    raminonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2004
    نوشته ها:
    657
    تشکر شده:
    773
    محل سکونت:
    سرزمین پارسم آرزوست!
    من گذاشته بودم اتوماتيك لوگين كنه به خاطر همين مستقيم ميرفت تو اين
    شرمنده وقتتون رو گرفتم
     
  10. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    به جوابت رسيدي؟
     
  11. raminonline

    raminonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2004
    نوشته ها:
    657
    تشکر شده:
    773
    محل سکونت:
    سرزمین پارسم آرزوست!
    آره ممنون
    فقط چطوري بايد ترتيب گزارشهاي آمارش رو جابه جا كرد منظورم اينه كه مثلا اگه يكي بخواد تعداد بيننده‌هاي امروزش رو آخر ليست نشون بده بايد چي كار كنه؟
     
  12. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    توي قالبهاي برنامه نگاه كن
    الان دقيقا يادم نيست
    وقتي ميري توي پوشه قالبها يه فايل هستو يه پوشه
    اون فايل رو باز كن
    فك كنم بايد اون باشه
    ولي اگه اون نبود خودت توي قالبها بگرد پيدا ميكني
     
  13. Adf

    Adf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    114
    تشکر شده:
    15
    من توی نصب cnstats به خطا برخوردم این برنامه کار cnstats رو میکنه؟
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
zarpopخرید بک لینک