مشكل پرينت اعداد در ويندوز فارسي

alpha

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
334
لایک‌ها
1
سلام دوستان
آقا من به يك مشكل تو ويندوز پارسا :( برخوردم . كه اگه ممكنه زود بهم كمك كنيد كه كارم گيره .
من برنامه اي تو ويژوال سي نوشتم كه يه چيزايي رو بگيره و پرينت كنه . همه چي درست غير اعداد و اعداد رو عوض فارسي . انگليسي پرينت مي كنه . در ضمن مثلا وقتي مي نويسي 23 نفر . چاپ مي كنه نفر 23 . كلا با اعدا مشكل داره .
درسيت نمي دونم كه مشكل از پرينتره . فونت و يا خود ويندوزه . احتمالا تنظيمات ويژه اي لازمه كه من نكردم ( آخه بار اولم تو ويندوز فارسي برنامه مي نويسم )
نظر شما چيه ؟ يك مثال خوب ندارين ؟
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
بايد روي ويندوزت office داشته باشي. در منوي Tools->Options->View از Word يك قسمتي داره براي Numbers با سه گزينه Hindi - Arabic - Complex. الان دقيق خاطرم نيست ولي يكيشون (فكر كنم Hindi) مشكلات رو حل ميكنه.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
ممنون رضا... من راهشو نميدونستم.

راستي تو احيانا برادرت يا پسرعموت حقوق دانشگاه بهشتي نيست؟
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
خواهش مي‌كنم.
برادر يا پسر عمو، نه والله. مگه خودم خبر نداشته باشم ;) البته يك برادرم تهران هست و كلي قوم و خويش اونجا داريم ولي تو اون دانشگاه كسي رو نميشناسم.
 

alpha

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
334
لایک‌ها
1
بازم تو رضا با اين راه حل هاي عجبيت !!!
باشه اينو امتحان مي كنم ولي من خودم برنامه براي پرينت نوشتم ها . از ورد استفاده نمي كنم . يعني تو ورد پرينت نمي كنم .
به هر حال ممنون

راستي اون هم كه احسان مي گه فاميلته . خودت نمي شناسي !!!! من مي دونم :)
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
اين فارسي‌سازها setting ويندوز رو به هم ميريزند. بعضيهاشون مثل اين مشكل اعداد با راههاي به قول تو عجيب قابل حل هستند. در ضمن تو دانشگاه شما كه قوم و خويش دارم كه ;)
 

alpha

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
334
لایک‌ها
1
همين فردا تست مي كنم ، نتيجه رو هم مي گم ، بازم ممنون

منم رو همون اساس گفتم ، آخه فاميلاتون تو تمام دانشگاههاي ايران پخش و پلا شدن :D
 

alpha

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
334
لایک‌ها
1
رضا جان ممنون . آقا واقعا مشكلمو حل كردي . فقط من اون تغييرات كه گفتي رو ورد انجام دادم افاقه نكرد . رو Regional خود ويندوز انجام دادم . در ضمن Hindi درست بود .
حالا فقط مونده مشكل اين كه 125 نفر رو مي نويسه نفر 125 :) واشه اين هم چيزي در آستين داري ؟
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
واضحه كه تو داري تو يك document با مشخصه left to right يك متن right to left رو پرينت ميگيري مثلاً تو يك فايل html نتيجه كد زير رو امتحان كن :
[code:1]125 نفر

<br>

<span dir="rtl">125 نفر</span>[/code:1]
حتي اگه جاي عدد و كلمه نفر رو عوض كني مشكل حل نميشه مگه قبل از عدد يك كلمه فارسي ديگه بذاري مثلاً «تعداد 125 نفر» (خاك بر سر مايكروسافت)

معمولاً component هاي برنامه‌نويسي visual يك proprty دارند به اسم BiDirectional يا يك چيزي تو اين مايه‌ها. بايد اونو set كني. اگه دقيق‌تر بگي كه از چه چيزي استفاده مي‌كني شايد بتونم بيشتر كمك كنم.
 

alpha

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
334
لایک‌ها
1
چه عجب تو يه بار گفتي خاك تو سر مايكروسافت . خوشم اومد !!!!!!!
آقا اولا بگم كه حرفات كاملا درسته . البته من تمام اديت باكس ها رو RTL كردم . حتي موقعي كه نوشته ها رو به پرينتر مي فرستم . پرينتر رو هم رو RTL ست مي كنم .
من از ويژوال سي استفاده مي كنم . تو يه اديت باكس نوشته رو مي گيره و با زدن كليد پرينت با تابع TextOut مي فرستم به پرينتر . پرينتر هم اپسون ماتريسي هستش و محيط هم وينوز پارسا 99 .
فكر كنم همه چيزو گفتم
ممنون
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
ببينم قبل از اينكه TextOut رو صدا بزني hdc رو با SetTextAlign تنظيم مي‌كني؟
پارامتر اصلي بايد TA_RTLREADING باشه.

<a href='http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/gdi/fontext_20by.asp' target='_blank'>http://msdn.microsoft.com/library/default....ontext_20by.asp</a>

بازم مايكروسافت :D
 

alpha

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
334
لایک‌ها
1
آقا اينو صدا زدم . اينه كه باعث ميشه فارسي ها درست ديده بشه ولي براي اين مشكلي كه گفتم افاقه نكرده :( يه راه حل ديگه !!!

در ضمن بابا بذار 24 ساعت از اون حرفت در مورد مايكرويافت بگذره بعد عوضش كن !!!! من گفتم ها كه عجيبه رضا اين حرفو زده :))
 

alpha

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
334
لایک‌ها
1
نه رضا جان صبر كن . فعلا دنبال راه جديدي نگرد . الان كه دقت كردم ديدم طبق عادت اون رو . روي TA_RIGHT تنظيم كردم . بايد اوني كه تو گفتي رو امتحان كنم . آخه مي گم همينو نوشتم و نرفتم دنبال گزينه هاي ديگه كه شايد مورد بهتري باشه ( تنبلي ) . فردا صبح امتحان مي كنم و نتيجه رو مي گم .
احتمالا حل بشه . الا ن فوري دوباره كانمت شدم كه تو دوباره سراغ موضوع نري و تو دردسر نيفتي . مرسي
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
من خودم چون براي چاپ معمولاً از QuickReport و اين جور چيزا استفاده ميكنم زياد درگير توابع SDK نميشم.

در مورد مايكروسافت هم مثلاَ در مورد همين multilanguage شركتهاي ديگه يك دهم كاري كه MS براي زبان عربي (و اجباراً فارسي) كرده رو نكردند. البته علتش منافع خودش بوده ولي بازم از هيچي كه بهتره. البته گاهي هم از سرش باز كرده مثل:

[left:b35c8e48a5]Numbers following LTR words should be displayed to the right of the words.
Numbers following RTL words should be displayed to the left of the words.[/left:b35c8e48a5]
اينجا كامل در اين مورد توضيح داده :
<a href='http://www.microsoft.com/globaldev/getWR/steps/wrg_cscripts.mspx' target='_blank'>http://www.microsoft.com/globaldev/getWR/s...g_cscripts.mspx</a>
 

alpha

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
334
لایک‌ها
1
سلام
بعله . مشكل حل شد و واقعا دستت درد نكنه . البته زياد هم تقصير نداشتم كه اون پارامتر رو نديده بودم چون من رفته بودم SetTextAlign مربوط به MFC رو ديده بودم كه اون پارامتري كه تو گفته بودي رو نداشت و ديگه نرفته بودم سراغ مورد مشابه در SDK :)
اگه تو اينو نمي گفتي محال بود كه پيدا كنم . هي همون اولي رو مي ديدم . بعد مي گفتم پارامتر ديگه اي نداره ديگه !!!!!!!
بازم ممنون
 
بالا