• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل Xp در اينترنت

kaveh16

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از وقتي دوباره ايكس پي ريختم يه مشكلي در امور اينترنتي پيدا شده! وقتي روي بعضي لينك ها كليك مي كنم باز نميشن در حالي كه مطمئنم اشكال از اون لينك ها نيست. در اين صورت مشكل از چي مي تونه باشه؟

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از kaveh16 :
از وقتي دوباره ايكس پي ريختم يه مشكلي در امور اينترنتي پيدا شده! وقتي روي بعضي لينك ها كليك مي كنم باز نميشن در حالي كه مطمئنم اشكال از اون لينك ها نيست. در اين صورت مشكل از چي مي تونه باشه؟
ميشه اسمه سايت ها رو بدی شايد مشکله اخلاقی دارن!
:rolleyes:

fakher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه پیغامی میده بیشتر توضیح بدین لطفا

kaveh16

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fakher :
چه پیغامی میده بیشتر توضیح بدین لطفا

اصلا هيچ پيغامي نميده. به مشكل اخلاقي و اينام ربطي نداره!
وقتي روي بعضي لينك ها (مثلا لينكهايي كه بچه ها اينجا تو پستهاشون گذاشته ن) كليك ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته!!

fakher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احتمالا مشكل مربوط به isp باشه آخه گاها براي لينك من هم مي گه no url
شايدم مشكل از نصب ايكس پي هم باشه

kaveh16

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fakher :
احتمالا مشكل مربوط به isp باشه آخه گاها براي لينك من هم مي گه no url
شايدم مشكل از نصب ايكس پي هم باشه

ويروس نيست؟
ضمنا اول كه وصل ميشم اين طوري نيست يه مدت كه ميگذره اين جوري ميشه :rolleyes:

fakher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اصلا خودتو ناراحت نكن اين از خود ايكس پي هست ميدوني من هم همين مشكل رو دارم حالا شايد كمي متفاوت تر اما من بيخيالش شده ام چون ايكس پي خان يه كم ادا باز تشريف داره. من هر بار چندين موقع بخاطر هنگ آي اي 6 مجبور به ريست ميشم مطمئن هم هستم نه ويروس نه چيزه ديگه. جالب اينجاست من ايميل خودمو تو سايت شخصيم نمي تونستم باز كنم مي گفتم آخه لعنتي ديروز باز شدي امروز چرا باز نميشي
بهر حال من كه پرسيدم مي گن ايكس پيه و كاريش نميشه كرد

b_amighi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fakher :
آقا اصلا خودتو ناراحت نكن اين از خود ايكس پي هست ميدوني من هم همين مشكل رو دارم حالا شايد كمي متفاوت تر اما من بيخيالش شده ام چون ايكس پي خان يه كم ادا باز تشريف داره. من هر بار چندين موقع بخاطر هنگ آي اي 6 مجبور به ريست ميشم مطمئن هم هستم نه ويروس نه چيزه ديگه. جالب اينجاست من ايميل خودمو تو سايت شخصيم نمي تونستم باز كنم مي گفتم آخه لعنتي ديروز باز شدي امروز چرا باز نميشي
بهر حال من كه پرسيدم مي گن ايكس پيه و كاريش نميشه كرد

از وقتي ويندوز XP اومده كلي از مشكلاتم با سيستم عاملها حل شده. اينجور كه شما از XP تعريف ميكني نيست. اين ويندوز XP دقيقا برعكس, خيلي قابل انعطافه و خوب عمل ميكنه و تا حد امكان سعي ميكنه جلوي هنگ كردن سيستم رو بگيريه, البته اگه بهش فرصت بديد. تكنولوژي اون جوري تغيير پيدا كرده كه سعي ميكنه تك تك درخواستهاي به سرانجام نرسيده رو لغو كنه تا سيستم عامل رو از هنگ كردن نجات بده.
در مورد مشكل اين دوستمون من فكر ميكنم يا نسخه اي از ويندوز XP رو نصب كرده كه مشكل داره (با توجه به اينكه نرم افزارها و سيستم عاملهايي كه در بازار ايران وجوددارند همگي قفل شكسته هستند) بنابراين بايد يه نسخه خوب از اين سيستم عامل بدست بياري و ترجيحا همراه با سرويس پك 1 باشه.

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
اين مشكل براي من هم گاهي پيش مياد. خصوصا زماني كه تعداد زيادي صفحه باز مي كنم. راه حلشم اينه كه يه بار ويندوزو ري استارت كني. يا رو لينكها رايت كليك كني و Open in new window رو انتخاب كني.

fakher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از b_amighi :
از وقتي ويندوز XP اومده كلي از مشكلاتم با سيستم عاملها حل شده. اينجور كه شما از XP تعريف ميكني نيست. اين ويندوز XP دقيقا برعكس, خيلي قابل انعطافه و خوب عمل ميكنه و تا حد امكان سعي ميكنه جلوي هنگ كردن سيستم رو بگيريه, البته اگه بهش فرصت بديد. تكنولوژي اون جوري تغيير پيدا كرده كه سعي ميكنه تك تك درخواستهاي به سرانجام نرسيده رو لغو كنه تا سيستم عامل رو از هنگ كردن نجات بده.
در مورد مشكل اين دوستمون من فكر ميكنم يا نسخه اي از ويندوز XP رو نصب كرده كه مشكل داره (با توجه به اينكه نرم افزارها و سيستم عاملهايي كه در بازار ايران وجوددارند همگي قفل شكسته هستند) بنابراين بايد يه نسخه خوب از اين سيستم عامل بدست بياري و ترجيحا همراه با سرويس پك 1 باشه.
البته من نگفتم ايكس پي خوب نيست چون من همه كارامو با ايكس پي ميكنم. حتي نظر من : كل ويندوزها يك طرف و ايكس پي طرف ديگه منظورم اينه كه حتي با اون وضعيتي هم كه هست باز مشكلي نيست فقط بايد بعضي از اون اداهاشو ناديده گرفت. :)

fakher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک احتمال:
شاید شما وبلاگهای بلاگ اسکای را باز می کنید جدیدا این وبلاگها بدلیل مشکلات فنی سایت بلاگ اسکای باز نمیشوند

ei_baba_bi_khial

Registered User
لایک‌ها
20
مشكل از نسخه xp هست كه داري.

منم اين مشكلو داشتم و يه نسخه كامل باsp1 كه نصب كردم خوب شد

fakher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان منم در اين مورد يه راهنمايي كوچولو بكنيد
بابا من مي رم تو خط update اولا مي گه 44 مورد نياز به update داره
ثانيا من مي خوام update كنم مي گه نمي دونم مشكل سريال نامبر يا يه چيز امنيتي كه درست نيست
جريان چيه؟

b_amighi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه Service Pack 1 روي ويندوز XP نصب باشه مشكلي براي Update كردن از سايت مايكروسافت وجود نداره و به هيچ وجه سريال نامبر رو چك نمي كنه. در نظر داشته باشيد, براي اينكه بتونه سيستم شما رو چك كنه ابتداي امر نياز به دادن مجوز از طرف شما داره. كافيه OK كنيد تا كارشو انجام بده.

Microsoft Windows Update

majid75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ويندوز شما قفل شكسته است بنابراين نميتوانيد service pack را از سايت مايكروسافت دريافت كنيد ولي براي بقيه update ها نبايد مشكلي داشته باشيد. از آن 44 مورد هر كدام را كه نميخواهيد حذف كنيد وبقيه را دانلود كنيد.

fakher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
x جان عزيز راهنماييت خيلي عالي بود و من واقعا پسنديدم
امايي داره اونم اينه كه چگونه بر اين مشكل غلبه كنيم يعني يه طورايي سر مايكروسافت كلاه بگذاريم
مثلا اگه محل ديگه اي براي دانلود اين سرويس پك يك هست يا ....
سوال ديگه اي كه شايد تا حدودي به اين قضايا ربط داشته باشه و اون اينه كه كسي كه مي خواد آي آي اس رو از مايكروسافت نصب كنه چكار بايد بكنه و كدوم لينك رو پيشنهاد مي كنيد
بهر حال ممنون از راهنماييهاتون

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
براي اينكه بخواي آپديتهاي مايكروسافت رو نصب كني يا سرويس پك رو نصب كني بايد سريال نامبري كه موقع نصب ويندوز زدي معتبر باشه.
حالا هم مشكلي نيست يه برنامه هايي هست كه بعد از نصب هم ميتونه سريال نامبر ويندوز رو عوض كنه و اونو بصورت معتبر در بياره.
من خودم از يكي از اينها استفاده كردم و مشكلو حل كرد.حالا هم راحت ميتونم اوتو آپديت كنم .در ضمن اگه اول نصب سريال معتبر (كه اين برنامه ها يه ليست ازشون رو دارن ) رو وارد كني هم مشكل حله.
بهرحال اسمش هست Win XP Key Changer
اگه نتونستي گيرش بياري به من بگو تا برات ايميلش كنم (حجمش حدود 50 كيلوبايته) ;)

بالا