آژانس هواپیمایی
pop up

مشكلAccess denied for user

شروع موضوع توسط hadi_e ‏5 دسامبر 2003 در انجمن PHP

  1. hadi_e

    hadi_e کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    29
    تشکر شده:
    1
    سلام دوستان :!:

    من هر ور رفتم طبق دستورات اين سايت هر برنامه به mysqlمتصل بشم نشد و تمام برنامه ها اين پيغام Access denied for user خارج ميشه مشكل از كجاست :?:
     
  2. root

    root Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2003
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    2
    سلام
    واضح تر لطفا
    روي سايت اين مشكل به وجود آمده يا روي localو احيانا اگه رو سايت اين مشكل هست dbروaddنكردي
     
  3. hadi_e

    hadi_e کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    29
    تشکر شده:
    1
    متشكرم از جوابت :)

    ولي اين مشكل من در local يعني به هر برنامه myql لازم داره همون پيغام مي ده.اگه ميشه راهنمايي بيشتر بكن. :!:
     
  4. root

    root Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2003
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    2
    Mysqlرو اجرا كن بعد برو webServerرو هم اجرا كن بعدش كه كردي اين كاررو برو تو همون قضيه phpinfo();بعدش ببين بخشي براي MySqlهست يا نه اگه بود در نصب موردي نبوده بعد برو تو MySqlتيبل هات رو addكن برا add كردن هم برو command promptبرو دايركتوري mysqlبرو دايركتوري binبرو بنويسmysqlبعدبشين addكن قبلش البته يادم رفت بعد از اجراي mysqlديتابيس رو بساز بعدشم تيبل بعد هم با پي اچ پي كانكت كن
     
  5. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,480
    تشکر شده:
    19
    ببينم يوزر نيم و پسورد ديتابيس رو توي اون برنامه ها مي زني ؟!!

    روش كار اينه كه شما بايد اول يك يوزر و پسورد براي mysql درست كني كه در حالت default يوزرنيم root و بدون پسورد است.
    بعد بايد يك ديتابيس بسازي.
    بعد اسم ديتابيس و نام كاربري و پسورد رو توي يك فايل كانفيگ (مربوط به برنامه ات) وارد كني.
     
  6. hadi_e

    hadi_e کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    29
    تشکر شده:
    1
    سلا م دست گلتون درد نكن :)

    من مشكلم حل شد البته بدين صورت كه

    mysql از نو نصب كردم و به صورت defalt در برنامه استفاده كردم چون از هيچ طريقي
    pass در برنامه ها قبول نميكنه

    متشكرم از راهنمايي تون.

    :p :p :p
    ------------------------------------------------​
    www.persianit.com
     
  7. boxilink