برگزیده های پرشین تولز

مشورت برای چاپ و قاب عکس

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
سلام،
تعدادی عکس چهره هست بصورت Gray scale که قصد دارم برای چاپ ببرم عکاسی و بعد قاب بگیرم برای روی دیوار اتاقم.

سئوالم درباره سایزهای استانداردی هست که عکاسی ها میشناسن و مطابق اون سایزها چاپ می کنن. لطفاً یک مقدار درباره سایزها و اینکه توی فتوشاپ چقدر حاشیه بذارم و اینها توضیح بدید.

اگر تجربه شخصی هم دارید بفرمایید آماده سازی تصاویر سیاه و سفید به چه صورتی نمایش بهتری روی دیوار اتاق داره؟ دیوار سفید هست و قاب مورد نظرم هم چوبی به رنگ قهوه ای سوخته.

hossein137

مدیر انجمن عکس و عکاسی
مدیر انجمن
لایک‌ها
10,758
سایزهای استاندارد:
10*15
13*18
21*30
24*30
30*40
40*60
50*70
60*90
100*70

یه سری سایزهای دیگه هم هست که زیاد استاندارد نیست ولی خوب بعضی ها استفاده میکنند

20*20
30*30
20*25

کیفیت عکس ها باید به حد کافی باشه.برای یه کم بیشتر کردن کیفیت میتونید dpi عکس ها رو افزایش بدید و همین طور سایزشون رو.تو فوتوشاپ قسمت image size
یکی از معمول ترین و بهترین کیفیت و رزولیشین ها 240 پیکسل بر اینچ هست

اگر میخواید روی شاسی بچسبونید که کادر نندازین.چون بعدا معلوم نیست بتونید همون جور رو تخته بچسبونینش. و ممکنه کادر کج بشه
نظر من برای از بین بردن رفلکت هایی که شیشه ی قاب ایجاد میکنه اینه که شم اول روی شاسی و یا یک تخته بچسوبنید و بعد قاب بگیرید نوع کاغذ رو مرغوب و گلاسه انتخاب کنید و یا ابریشمی که بعدا" برای تمیز کاری به مشکل بر نخورید
تا جایی که امکان داره کادرها رو مربع انتخاب کنید و هم اندازه (و یا با ترکیبی از کوچک به بزرگ) و بعد قاب ها رو به صورت ردیف افقی یا عمودی بزنید و یا مثلا" اگر قاب مربع دارید دو تا بالا و دو تا هم زیرش.که دوباره یک مربع به وجود بیاد
اگر امکانش هست رنگ قاب ها رو مشکی انتخاب کنید چون زیباترش میکنه (رو حساب تجربه ای که در قاب فروشی و همی نطور عکاسی دارم ) و قاب ها بسیار ساده باشه و تا حد امکان و نسبت به سایز ظریف

راه دیگه ای که میتونید انتخاب کنید به صورت زیر هست :

اگر بر فرض مثال 4 عکس با کادر یکسان دارید همه رو روی یک تخته و یا شاسی آماده بچسبونید.بعد برای هر کدوم به حد کافی کادر در نظر بگیرید و یک فیبر و یا تخته رو به نسبت تمی که میخواید ایجاد بشه سفید و یا مشکی کنید (میتونید از مقوای فابیانو استفاده کنید) بعد یک قاب برای کل مجموعه سفارش بدید.همین کار رو میتونید برای تک عکس هم استفاده کنید

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
سایزهای استاندارد:
10*15
13*18
21*30
24*30
30*40
40*60
50*70
60*90
100*70

یه سری سایزهای دیگه هم هست که...

ممنون از شما. بین استاندارها 13*18 خیلی کوچیک میشه و 21*30 هم با توجه به تعداد عکس ها که 6 تا هست یک کمی بزرگ به نظر میرسه و 6 تا قاب خیلی تو چشم میان.

فکر می کنم 20*25 از نظر اندازه بهتر باشه و اینکه به اون حالت مربع که گفتید هم نزدیک تره. فقط این سایز روی کاغذ گلاسه به چه صورت چاپ میشه؟ نمیدونم گلاسه هم A4 داره یا نه ولی با توجه به اینکه برگه های A4 اندازشون 210x297mm هست به نظرتون اگر تصویر ها رو 25x20 آماده کنم و ببرم عکاسی از نظر حاشیه پرینتر میتونه عرض 20 رو روی کاغذ با عرض 21 بزنه؟

یک قاب هم توی اتاقم الان هست که تیرگیش خوبه منتها عرضش دو سانت هست. کلاً فکر کنم قاب چوبی با عرض کمتر از 2cm پیدا نشه چون خیلی ظریف و آسیب پذیر میشه. فلزی مشکی 0.5cm هم احتمال زیاد پیدا بشه ولی فلزی به نظرم روح عکس رو بگیره و دوست ندارم فلزی بذارم.

hossein137

مدیر انجمن عکس و عکاسی
مدیر انجمن
لایک‌ها
10,758
ممنون از شما. بین استاندارها 13*18 خیلی کوچیک میشه و 21*30 هم با توجه به تعداد عکس ها که 6 تا هست یک کمی بزرگ به نظر میرسه و 6 تا قاب خیلی تو چشم میان.

فکر می کنم 20*25 از نظر اندازه بهتر باشه و اینکه به اون حالت مربع که گفتید هم نزدیک تره. فقط این سایز روی کاغذ گلاسه به چه صورت چاپ میشه؟ نمیدونم گلاسه هم A4 داره یا نه ولی با توجه به اینکه برگه های A4 اندازشون 210x297mm هست به نظرتون اگر تصویر ها رو 25x20 آماده کنم و ببرم عکاسی از نظر حاشیه پرینتر میتونه عرض 20 رو روی کاغذ با عرض 21 بزنه؟

یک قاب هم توی اتاقم الان هست که تیرگیش خوبه منتها عرضش دو سانت هست. کلاً فکر کنم قاب چوبی با عرض کمتر از 2cm پیدا نشه چون خیلی ظریف و آسیب پذیر میشه. فلزی مشکی 0.5cm هم احتمال زیاد پیدا بشه ولی فلزی به نظرم روح عکس رو بگیره و دوست ندارم فلزی بذارم.

برای این اندازه قاب روگرد 1.5 خوبه برای شما.که لبه ی پشتش 1.5 سانت هست.و اکثر قاب فروشی ها دارند.البته دیگه قاب چوبی ساخته نمیشه و این ها PVC هستند
اون زمانی که تو مغازه بودم خیلی میدیدم که 20*25 برای قاب گرفتن بیارند.اون 21*30 هم در واقع همون A4 هست
شما باید خوتون لبه بهش بدید و فایل رو آماده کنید.بعضی مراکز چاپ این سایز رو ندارند و باید از قبل بپرسید که بعدا" به مشکل نخورید

بالا