• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشورت در مورد پس انداز یا خرید طلا

ailasam

Registered User
لایک‌ها
18
سلام

دوستان بنده یک مقدار پول دارم ، و مرتب هم دارم هر پولی به دستم میرسه پس انداز میکنم برای خرید ماشین

یه سوال داشتم، با توجه به نزول هر روزه ارزش ریال و بالا رفتن قیمت طلا، به نظرتون بهتر نیست این پول اندکم
رو برم طلا (دسته دوم ،بدون اجرت) یا سکه بخرم؟
بازه ی زمانی که پولم کامل میشه حدود سه ماه هست.
به نظرتون ممکنه که قیمت طلا افت کنه و من چند صد تومن تا یکی دو میلیون ضرر داشته باشم؟

یا اینکه بهتره بزارم پولا توی همون بانک باشن؟

پی نوشت: لطفا اسپم و اینا ندید.بحث جدیه برام.تشکر:cap:

100x100

Registered User
لایک‌ها
37
اگه میتونی ارز غیر تقلبی از بازار تهیه کنی از همه بهتره.

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
برای کسی که میخواد ارزش پولش حفظ بشه سکه بهتره چون سکه علاوه بر ارزش وزنی که داره (که مشخصه که از ارزش وزنیش ارزونتر نمیشه) و بخاطر ماهیت سکه بودنش حباب هم داره... الان مثلا قیمت وزنی سکه خیلی کمتر از قیمت فعلی اونه.

ailasam

Registered User
لایک‌ها
18
برای کسی که میخواد ارزش پولش حفظ بشه سکه بهتره چون سکه علاوه بر ارزش وزنی که داره (که مشخصه که از ارزش وزنیش ارزونتر نمیشه) و بخاطر ماهیت سکه بودنش حباب هم داره... الان مثلا قیمت وزنی سکه خیلی کمتر از قیمت فعلی اونه.

پیشهادتون سکه ی چندی هست؟ تمام ربع نیم؟

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ببین یه چیزی بهت بگم اینه که 3 ماه یه کم ریسک داره ولی با همه این احوال سکه هم از طلای دسته 2 و هم از ارز بهتره .بعد هر چی حباب کمتر باشه سکه تمام بهتره متاسفانه الان سایت گرم که حباب سکه رو نشون میده بستن چون هم بخوای بفروشی نسبت به نیم و ربع کارمزدش کمتره ولی از من میشنوی نیم فعلا بهتر از 2 تای دسگه هست .حالا اگه ماشین خارجی بخوای بخری خوب باز ریسک بالاتره که تو میای سکخ میخری ماشین هم میره بالا .بسنج ببین چی برات بهتره

100x100

Registered User
لایک‌ها
37
ارز از طلا بهتره چون دلار قیمت پایه تورم در ایران است به عبارت دیگر دلار و ارزهای دیگر که بالا بره دیگه پایین نمیاد ولی طلا فعلا به علت رکود جهانی بالاست و پس از رکود جهانی 1/3 تا 1/5 سقوط خواهد کرد.

بالا