• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشورت فوری با همه دوستان ! برای دانلود بالا چکار کنم ؟

Ariya

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
50
با سلام و احترام خدمت همه دوستان گرامی و عزیز.

من در ماه چیزی حدود 100 گیگ دانلود دارم.

با اکثر شرکت ها که کار کردم بعد از مدتی منو محدود کردن و گفتن به شما خدمات نمیدیم ، شما 24 ساعت دارید دانلود می کنید !

در تماسی که با چند نفر از دوستان این انجمن داشتم ، آنها هم مثل من دچار همین مشکل شده بودند !

گفتم یک تاپیک بزنم و با شما دوستان بزرگوار یک مشورت بکنم ببینم برای این مشکل چه راهکار و یا پیشنهادی میدهید ؟

شاد و سربلند باشید.

ممنونم.

Last edited:

Ariya

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
50
با سلام و احترام.

جالبه ، هر جا این مطلب رو پرسیدم ، همه هنگ کردند !

یعنی این مشکل من اینقدر پیچیده هست ؟

الان این دوستانی که سفارش دانلود حجیم دو روزه از دیگر قبول می کنند ، چکار می کنند ؟

دوستان پیشنهاد و یا راهکاری ندارند ؟

شاد و سلامت باشید.

ممنون.

alirezabaghi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اگه سختتون نیست میتونین مقدار زیاد لینک مثلا 50 گیگ 50 گیگ جمع کنین یه دفعه بدین به اینایی که سفارش دانلود قبول می کنن ، هزینه و دردسرش هم کمتر از اینه که خودت بری نت بگیری !

البته اگه دیتا فیلم و سریال هست که میتونین از این دوستانی که آرشیو دیتا دارن و حجمی میفروشن هم بگیری که ارزون تر از روش بالاست.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
بله. این مشکل شما برای اکثر کاربران ایرانی یکی از پیچیده ترین مسائل است! مگر اینکه هزینه زیادی بخواید انجام بدید. در تاپیک دیگری همین بحث مفصل شده بود که یکی از دوستان راه حل موقت رو 4G ایرانسل به صورت ساعتی (شبانه) پیشنهاد داده بودن. (البته فقط در بعضی مناطق سرعت بسیار خوبی میده)

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
با سلام و احترام.

جالبه ، هر جا این مطلب رو پرسیدم ، همه هنگ کردند !

الان این دوستانی که سفارش دانلود حجیم دو روزه از دیگر قبول می کنند ، چکار می کنند ؟

دوستان پیشنهاد و یا راهکاری ندارند ؟

شاد و سلامت باشید.

ممنون.
من ماهی بین 60 تا 100 گیگ دانلود دارم هیچ مشکلی هم ندارم. همشم با ADSL هست. کسی هم محدودم نکرده. یه کاری هم می تونی بکنی من یه مدته دارم انجام میدم و واقعا هم عالیه، همراه اول سرویس شبانه 22 گیگ داره میده 9 هزار تومن، من تو 2 شب استفاده کردم همشو، سرعت در حد تیم ملی

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
با سلام و احترام خدمت همه دوستان گرامی و عزیز.
من در ماه چیزی حدود 100 گیگ دانلود دارم.
با اکثر شرکت ها که کار کردم بعد از مدتی منو محدود کردن و گفتن به شما خدمات نمیدیم ، شما 24 ساعت دارید دانلود می کنید !
در تماسی که با چند نفر از دوستان این انجمن داشتم ، آنها هم مثل من دچار همین مشکل شده بودند !
گفتم یک تاپیک بزنم و با شما دوستان بزرگوار یک مشورت بکنم ببینم برای این مشکل چه راهکار و یا پیشنهادی میدهید ؟
شاد و سربلند باشید.
ممنونم.
راهکار دیگه استفاده از 4G ایرانسل هست.

Last edited:

Ariya

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
50
بله. این مشکل شما برای اکثر کاربران ایرانی یکی از پیچیده ترین مسائل است! مگر اینکه هزینه زیادی بخواید انجام بدید. در تاپیک دیگری همین بحث مفصل شده بود که یکی از دوستان راه حل موقت رو 4G ایرانسل به صورت ساعتی (شبانه) پیشنهاد داده بودن. (البته فقط در بعضی مناطق سرعت بسیار خوبی میده)
با سلام و احترام.

اقا لطف می کنید دقیق بنویسید چه نوع مودم و یا دانگلی میخواد و چجوری ست آپ کنم ؟

یک دنیا ممنونم.

Ariya

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
50
راهکار دیگه استفاده از 4G ایرانسل هست.
با سلام و احترام.

یک دنیا ممنونم.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
با سلام و احترام.
یک دنیا ممنونم.
قبل از انجام هر هزینه ای بهتر اول شرایط رو بسنجید که آیا منطقه ای که هستید آنتن دهی مناسب برای 4G داره یا خیر
چون اگر انتن دهی مناسب نداشته باشه فرقی با ADSL نمیکنه و ارزش هزینه کردن نداره
برای تست هم میتونید از یک گوشی که قابلیت پشتیبانی 4G داره و یک بسته یک روزه ایرانسل استفاده کنید
بعد اگر نتیجه بخش بود اونوقت تصمیم بگیرید که چطور ازش استفاده کنید

بالا