Mohamad26
Registered User
- نوشتهها
- 445
- لایکها
- 35
سلام
خسته نباشيد دوستان
راستش من دانشجو هستم و وضعم طوري نيست كه بتونم بيرون از نت به صورت شركتي يا مغازه كسي درست درمون كار كنم.
ولي خب يه سري كارا بلدم انجام بدم و بعضي دوره ديدم
اينم بگم سابقه هم داشتم 2-3 سالي در اين ضمينه
1. تعميرات كامپيوتر و لپتاپ
2. تعميرات تلفن همراه ( دورشو ديدم و كار هم كردم ولي خب ايرادات خفن حرفه اي رو نميتونم )
3. تعميرات رسيور و تجهيزات ماهواره
4. سيستم صوتي ماشين ( تا حدودي )
خيلي بده آدم اينارو بلد باشه ولي خب نتونه درست كار كنه باهاشون
من اصفهان زندگي ميكنم از بچگي.
قصد دارم اگر بشه توي دهات خودمون يه مغازه اي بگيرم و اين كارارو يه طوري انجام بدم خلاصه. كار بابام اونجاست و هر روز بايد بره اونجا و ميتونه مغازه رو بچرخونه و يه حالتي تعميرات رو به خونه خودمون منتقل كنه و من توي خونه تعميرات رو انجام بدم
ميخواستم با شما مشورت كنم و نظر شما رو بدونم كه كدومش بهتره و چيكار بكنم بهتره. چيزي بهش اضافه كنم كدوم رو دنبال كنم و چه چيزايي لازمه اضافه بشه بهش ؟
ممنونم
خسته نباشيد دوستان
راستش من دانشجو هستم و وضعم طوري نيست كه بتونم بيرون از نت به صورت شركتي يا مغازه كسي درست درمون كار كنم.
ولي خب يه سري كارا بلدم انجام بدم و بعضي دوره ديدم
اينم بگم سابقه هم داشتم 2-3 سالي در اين ضمينه
1. تعميرات كامپيوتر و لپتاپ
2. تعميرات تلفن همراه ( دورشو ديدم و كار هم كردم ولي خب ايرادات خفن حرفه اي رو نميتونم )
3. تعميرات رسيور و تجهيزات ماهواره
4. سيستم صوتي ماشين ( تا حدودي )
خيلي بده آدم اينارو بلد باشه ولي خب نتونه درست كار كنه باهاشون
من اصفهان زندگي ميكنم از بچگي.
قصد دارم اگر بشه توي دهات خودمون يه مغازه اي بگيرم و اين كارارو يه طوري انجام بدم خلاصه. كار بابام اونجاست و هر روز بايد بره اونجا و ميتونه مغازه رو بچرخونه و يه حالتي تعميرات رو به خونه خودمون منتقل كنه و من توي خونه تعميرات رو انجام بدم
ميخواستم با شما مشورت كنم و نظر شما رو بدونم كه كدومش بهتره و چيكار بكنم بهتره. چيزي بهش اضافه كنم كدوم رو دنبال كنم و چه چيزايي لازمه اضافه بشه بهش ؟
ممنونم