آژانس هواپیماییexchanging

مشکلاتی با qtek s 200

شروع موضوع توسط shirazhaker ‏13 نوامبر 2007 در انجمن Windows Mobile

  1. shirazhaker

    shirazhaker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    56
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    شیراز
    با سلام به تمامی اعضای ÷اکت ÷ی سی

    گوشی ما انقدر ناز نازی شده تا دست بهش میزنی قفل می که با روزی نیست که ده بار ریسیت نشه
    می خواستم ببینم مشکل تمام این گوشی ها هست یا ماله من اینجوری
    قابل تعمیر هست
    و یه چیزه دیگه میشه رو این گوشی wm6 رو نصب کرد
    ممنون

    "":(P!9):""
     
  2. miladkdz

    miladkdz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آگوست 2003
    نوشته ها:
    176
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran, Ekbatan
    با هارد ریست مشکل حل نشد؟!

    دنبال Official ROM برای WM6 هستم! پیدا کردم میگم بهت!
     
  3. shirazhaker

    shirazhaker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    56
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    شیراز
    بله با هارد ریسیت حل نمیشه
    چون من نمیدونم این فایلی که میگید چیه میشه راجع بش توضیح بدید و یا نحوه عوض کردن ویندوز به ور÷ن های پایین تر یا بالا تر
    ممنون
     
  4. hozo19

    hozo19 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2007
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    من یک سال و سه ماهه که s200 دارم. ولی تا حالا به چنین مشکلاتی بر نخوردم...:blink:
     
  5. Hossein505

    Hossein505 Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏3 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    1,145
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    Tehran
  6. FrankenStein

    FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    6,209
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    iran-tehran
    استاد جسارت نباشه خدا نکرده:blush:

    ولی یه سوال داشتم شما چه جوری هارد ریست میکنید:blush::)
     
  7. shirazhaker

    shirazhaker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    56
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    شیراز
    چه جسارتی خوشحال هم شدن که به پست ما سر زدید و شما حق دارید شاید روش من غلط باشه

    من دکمه کمرا + کامو منجر رو میگیرم بعد با قلم دوکمه ریسیت رو میزنم و نگه میدارم تا یه صحفه بوته مشکی بیاد بعد هم دکمه کال (دکمه سبز ) رو میزنم بعد هم یه سری تنضیمات داره که انجام میدم بعد هم شرو ع به نصب میکنه

    hossein505 وhozo19 عزیز من اینو تازه گرفتم و اول هم اینجوری نبود حالا اینجوری شده تازه یه ایراده جدید که امروز با هاش مواجه شدم که مموری رو نمیخونه و باید بهکشی بیرون و دوباره بزنی سر جاش
    و بعد از ی مدت دو باره نمیخونه و باید همین کار رو بکونم

    من میگم ویروس نیست من کاسپر اسکای روش دارم و رو کامپیوترم هم نود 32 اگه انتی ویروسه بهتری میشناسید یا اگه نود 32 رو برای پاکت پیسی سراغ دارید ممنون میشم
     
  8. FrankenStein

    FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    6,209
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    iran-tehran

    عزیز شما لطف داری به من:)

    کار شما درست هست :blush:

    ولی مشگل شما یه نمه عجیب هست شما سعی کن یه رام دیگه رو گوشیت نصب کنی ببینی چی میشه

    حتما مشگل از زام شما باید باشه ;)

    اگر که درست نشد با رام جدید حتما سخت افزاری هست:wacko:

    موفق باشید:)
     
  9. shirazhaker

    shirazhaker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    56
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    شیراز
    باعرض پوزش من تازه به جمع پاکت پی سی دارا رها ÷یوستم و نمی دونم این رام رو با ید از کجا بگیرم و چه طور نصب کنم
    ممنون می شم راهنمایی کنید
     
  10. vahshat2

    vahshat2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آپریل 2007
    نوشته ها:
    173
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    N E V E R H O O D
    برادرها شرمنده... گفتم بیام تجربه خودم رو بزارم شاید دوستان استفاده کنن...
    منم s200 دارم که وقتی گرفتم روش wm5 نصب بود... بنده رو کاملن به چیز داده بود بس که هنگ میکرد و به قول این دوستمون روزی 10 بار باید ریستش میکردم... و هفته ای سه بار هارد ریست... بعد از اینکه دنبال یه رام خوب براش گشتم و رامهای مختلف رو دانلود کردم و نصب کردم و بعد از اینکه یه بار نزدیک بود بورد گوشی رو بترکونم... دست آخر به یه رام wm6 خوب که یکی از بچه های گل اینجا معرفی کرده بود برخوردم... رام معرفی شده از نوع wm6 بود و مقداری سنگین... اما به نظر من به زیباییش می ارزید... البته اول کار این سنگینی خیلی آزارم میداد... خودتون میدونید wm6 خیلی از wm5 زیبا تره... اما به غیر از این... رامی که من دان کردم یه چیزهای اضافه هم روش داشت که زیباییش رو دو چندان میکرد... الان هم بعد از گذشت 3 ماه اگه بخوام دروغ نگم شاید یک بار هنگ کرده باشه...و اینکه من دیشب برای اولین بار گوشی رو هارد ریست کردم... چون دیگه بس که نرم افزار نصب کرده بودم سنگین شده بود... حالا میگردم ببینم میتونم این رام رو پیدا کنم و براتون بزارم...
     
  11. vahshat2

    vahshat2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آپریل 2007
    نوشته ها:
    173
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    N E V E R H O O D
    برادر ها این هم اون رامی که من دان کردم و نصب کردم... فقط بعد از نصب رام یه هارد ریست لازم داره...

    لینک دانلود
     
  12. shirazhaker

    shirazhaker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    56
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    شیراز
    دستتوتن درد نکه حالا برم نصب کنم ببینم چطوره از همهگی تشکر می کنم
    اگر میشه راجع به نصب هم یه توضیحی یا تاپیکی رو معرفی کنید ممنون میشم
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. vahshat2

    vahshat2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آپریل 2007
    نوشته ها:
    173
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    N E V E R H O O D
    نصب رام خیلی مهمه... حتمن قبل از نصب به دقت مطالب رو مطالعه کنید... چون اگه در نصب اشتباه کنید... ممکنه بتونید از گوشیتون به جای گوشتکوب استفاده کنید....
    این دو تا لینک رو مطالعه کن... اما اگه اس 200 داری... همین رامی که من برات گزاشتم رام خیلی زیبا و عالیه...
    http://forum.persiantools.com/t72567.html
    http://forum.persiantools.com/t74645.html
     
  15. shirazhaker

    shirazhaker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    56
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    شیراز
  16. vahshat2

    vahshat2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آپریل 2007
    نوشته ها:
    173
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    N E V E R H O O D
    خواهش میکنم... وظیفه بود... امیدوارم مشکلتون به راحتی حل بشه... منم از همه بچه های خوب زحمت کش اینجا تشکر میکنم...
     
  17. shirazhaker

    shirazhaker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    56
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    شیراز
    این رامی که دادید رو با هزار مکافات گرفتم ولی حالا پسورد می خواد سریع لطفا ممنون می شم
     
  18. vahshat2

    vahshat2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آپریل 2007
    نوشته ها:
    173
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    N E V E R H O O D
    رفیق... روی لینک دانلود پسوردش رو نوشته بود... اگه یه کم دقت میکردی... کارت سری تر راه میوفتاد...;)

    Password: PDAVIET
     
  19. vahshat2

    vahshat2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آپریل 2007
    نوشته ها:
    173
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    N E V E R H O O D
    رفیق خبری ازت نشد...
     
  20. shirazhaker

    shirazhaker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    56
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    شیراز
    شرمنده چند روز نبودم نصب کردم عالی هستش خیلی ممنون
    می گم میشه مشخصته این ویندوزه رو بدید
    باز هم ازتون تشکر می کنم
     
  21. vahshat2

    vahshat2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آپریل 2007
    نوشته ها:
    173
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    N E V E R H O O D
    خوب خوشحالم که درست شد... منظور از مشخصات رو نفهمیدم... به هر حال امیدوارم تجربه خوبی کسب کرده باشین...