• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکلات درگاه بانکها برای سایت های مستقر بر سرورهای خارجی

تقص

• 1

Votes: 0 0.0%
  • 2

• 3

Votes: 1 100.0%
  • 4

• Total voters
    1

iranpin

Registered User
لایک‌ها
5
آقا این مخابرات دیوونه کرده مارو. فکرش رو بکنید رو سایت فروش کارت شارژ اعتباری و پول الکترونیک ->نمایش محصولات paysafe card Euro درگاه پرداخت الکترونیک شتاب داریم . هر دو ماه یه بار به مشکل می خوره. هر بار مخابرات ریست می کنه یه چیزیش رو به سایت های مستقر رو سرورهای خارجی گیر میده و اطلاعات پرداخت رو بعد از انجام خرید و حتی پرداخت موفق روی درگاه بانک برای سایت نمی فرسته و ما به صورت دستی اینکار رو می کنیم اون یکی دو روز و دهنمون سرویس می شه. بعد بانک نامه می زنه و ipهای طرف قراردادش رو اعلام میکنه به مخابرات و مشکل حل میشه. اما دفعه ی بعد دوباره اینکار تکرار میشه. اخیرا از دوماه یه بار شده ماهی یه بار فکر کنم چون این دومین بار تو این ماهه که اینجوری میشه. خلاصه نمی دونم منظورشون چیهو احتمالا دارن با زبون بی زبونی میگن پاشین بیاین رو سرورهای داخلی

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
واسه منم همین مشکل دوباره پیش اومد
قبلا روی سرورهای امریکا بودم، مجبور شدم برم روی کانادا، 2 روزه دوباره با درگاه پارسیان مشکل پیدا کرده
پارسیان که میگه مشکل از طرف خارجیاست و اونا IP مخابرات ایران رو مسدود می کنند!

iranpin

Registered User
لایک‌ها
5
جالبه که پاسارگاد به ما می گه مشکل از مخابراته. حالا اصلا یه چیزی ، اگه بیایم رو سرورای ایرانی خیلی فرق می کنه امنیت و خدماتشون؟

بالا