مشکلات سخت افزاری

شروع موضوع توسط mehrdad1355 ‏15 سپتامبر 2004 در انجمن سخت افزار

?

شما با سیستم خود بیشتر چه نوع مشکلاتی پیدا می کنید

  1. سخت افزاری

    21.4%
  2. نرم افزاری

    14.3%
  3. هردو

    28.6%
  4. خیلی به ندرت مشکل پیدا می کنم

    35.7%
  1. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    من الان یه هفته هست که سیستم رو روشن می کنم اصلا هیچی نمی یاد (حتی صدای بوق) باید کمی در حدود 4-3 دقیقه بزارم دستگاه روشن و در همین حال بمونه و بعد ری استارت کنم تا رم و .. شناسای کنه و منوی انتخاب ویندوز بیاد و اگه زودتر ری استارت کنم منوی بایوس میاد ولی منوی انتخاب ویندوز نمی یاد و حتما باید یه چند دقیقه ای سیستم روشن باشه و بعد ری استارت کنم تا مشکل برطرف بشه
    باطری مادربرد رو هم عوض کردم و فرقی نکرد
    غیر این مشکل هیچ مشکلی سیستم نداره و اگه بعد استفاده ویندوز رو ری استارت کنم بازم مشکلی نیست و مشکل بعد از خاموشی سیستم بیش از حدود یک ساعت پیش میاد
    عیب از کجاست؟؟؟
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    20
    مشکل از همون bios است.
    احتمال داره که باطری درست وصل نشده یا اینکه اصلا biosت خراب شده باشه.
     
  4. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    باطری رو نو -دیروز گزاشتم و بایوس رو لود دفالت گزاشتم
    حالا راه حل چی هست؟؟
     
  5. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    مادر بورد Ga 667 pe از سری گیگا و با چپست های اینتله که یه سالی هست خریدم ! کسی راه حل نداره؟؟(البته فعلا مشکل دیگه ای ندارم)
     
  6. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    برو بایوستو یه اپدیت کن شاید حل بشه
     
  7. aftab_ir

    aftab_ir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    0
    سلام
    مادربورد من GIGA -intel 4 است . در تنظیمات مادربورد تمام گزینه ها غیر فعال هستند . به غیر از قسمت تغییر password. یعنی نمیتوانم چیزی را تغییر بدهم مثلا boot شدن از طریق قسمتهای مختلف cd, floppy a و غیره و سایر قسمتها که غیر فعالند . البته خودم فکر میکنم به خاطر password ورود به سیستم است که گذاشته ام . اگر می شود کمکم کنید تا مشکل را حل کنم .
    ممنون می شم .
     
  8. Jacky

    Jacky مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,770
    تشکر شده:
    34
    بهترين راه اينه كه Bios رو Clear كني .
    براي اينكار بايد jumper مربوط به Bios رو ( كه عموما در اطراف باطري Bios است ) روي حالت Clear بذاري ( يك Jumper با سه پينه ) و يك مرتبه سيستم رو روشن و خاموش كني . بعد Jumper رو به حالت اول برگردون .
    اگر Jumper مربوط به Bios رو نتونستس پيدا كني ، باطري Bios رو در بيار و برعكس جا بزن و بذار يه مقدار در همين حالت بمونه ( نيازي به روشن كردن سيستم نيست ) سپس باطري رو به حالت قبل برگردون . اينطوري حتما Bios ديگه clear شده .
    موفق باشي :)
     
  9. aftab_ir

    aftab_ir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من دنبال jumper خیلی گشتم ولی jumper ندارم.
    فقط مونده باطری .باطری را که در آوردم باید نیم ساعت بیرون باشه یا نه حتما باید آن را بر عکس جا بزنم ؟ آخه من شنیده بودم همین طوری که باطری را از جاش درآوریم bios clear می شه .[/
    B]
     
  10. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    بی خیال رفتم 140 تومن سلفیدم و مادر برد و هارد و کارت گرافیک و... رو اپ گرید کردم و در عین حال از شر این مشکل هم خلاص شدم!!!!!! همش یکماه زودت از زمانی که در نظر داشتم سیستم رو اپگرید کردم!
     
  11. Jacky

    Jacky مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,770
    تشکر شده:
    34

    بله دوست عزيز ، باطري رو برعكس جا بزن . اينطوري حتما Clear ميشه
     
  12. کاربر

    کاربر کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2004
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    1
    با سلام

    سی دی رام من اطلاعات سی دی را نشان نمیدهد ولی ویندوز و داس هر دو این سی دی رام را شناسائی میکنند مشکل اینست که هر وقت سی دی را داخل دستگاه قرار میدهم نمیتوانم از این سی دی استفاده کنم چون اطلاعات آنرا نمیخواند توضیح اینکه از طریق ویندوز میتوانم سی دی رام را ایجکت کنم ( درب آنرا باز و بسته کنم ) از دوستان محترم تقاضا دارم راهنمائی بفرمایند. با تشکر فراوان
     
  13. MohammadR

    MohammadR مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    2,611
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Tehran
    با عوض كردن ويندوز نيز اين مشكل وجود دارد؟
    روي سيستم ديگري تستش كردي؟
    اگر چنين مشكلي باز هم وجود داشت به نظر من با توجه به قيمت ارزان سي دي رام عوض كني بهتره.
     
  14. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,504
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    امروز یه رایتر asus خریدم بعد از رایت یه سی دی خواستم یه ذره باهاش ور برم! رفتم توی نرو بعد اون برنامه ایش رو که سرعت درایو رو تست میکنه اجرا کردم داشت همینجوری تست میکرد که نوبت به تست اجکت رسید که یهو ارور داد بعد هم برنامه رو بستم بعدش که خواستم سی دی رو در بیارم در نمیومد!! 10000 بار دکمه رو زدم نشد توی مای کامپیوتر اجکت دادم نشد اخر سر مجبور شدم از طریق اون سوراخ کوچولوهه(همونی که باید یه سیخ بکنی توش تا در مکانیکی باز بشه!) بازش کنم!
    مشکل از چیه؟ ایا خرابه؟
     
  15. کاربر

    کاربر کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2004
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    1

    بخاطر همين موضوع ويندوز را هم از نو نصب کردم ولي کماکان مشکل باقيست
    ويندوز جديد هم اين سخت افزار را ديتکت ميکند ولي اطلاعات سي دي را نمايش نميدهد و اخطار ميدهد که سي دي را داخل درايو قرار دهيد در حاليکه سي دي داخل هست .
     
  16. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    بعضي وقتها ( به ندرت) از اين مشكلات پيش مياد. فكر نميكنم مشكل حادي باشه. شما هم لطفا با رايترتون ور نرين!
     
  17. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    ببینید این که به عنوان یک سی دی خام شناسای می کنه! اگه سی دی رامتون هنوز گارانتی داره ببرین گارانتی!
    اگه هم نداره درست کردنش کمی در دسر داره! مال من هم یک بار اینطوری شده بود! این لیزر که روی یک ریل حرکت می کنه و در اثر یک ضربه یا به مرور زمان یک یا دو دندونه میاد عقب تر و سی دی رو از اون قسمت نوار نقره ای مرکز سی دی شروع به چک کردن می کنه! که طبیعتا ! سی دی رو خالی گزارش می کنه و چیزی رو شروع به خوندن نمی کنه و باقی ررو هم تست نمی کنه!
    راهش هم اینه که لیزر رو دو تا دندونه جلوتر ببرید ولی چون اون دندونه ها هرز شده باید با یک سیم نازک حلقه ای درست کرد و ودر ابتدای ریل گزاشت تا لیزر عقب تر نیاد
    البته من این کارو بهتون توصیه نمی کنم اگه اطلاعات فنی شما خوب نیست!!!!! چون ممکنه بدتر بکنید! اگه گارانتی داره ببرین گارانتی و اگه نداره ببرین یکی از جاهای که تعمیر می کنن! که بین 2-5 تومن هم برا تعمیر می گیرن! اگه سی دی رامتون فاقد گارانتی هست و نو اون هم ارزونه! عوضش کنین به صرفتونه! یا بزنین به سیم اخر و اونطور که گفتم درستش کنین!
    درمورد درنیومدن سی دی اگه دستگاه چراغش روشن میشه وسعی برای بیرون انداختن میکنه و لی صدا میاد و نمی تونه! عیب مکانیکی پیدا کرده
     
  18. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,504
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    :lol: چشم!
     
  19. shahab24s

    shahab24s کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2005
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    ايراد از كارت گرافيك
    كارت گرافيك نميتونه مانيتورتو ست اپ كنه .
     
  20. Golpar

    Golpar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2005
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Amol
    اگر دو تا هارد 128 رو به جاي 256 نصب كنم چه فرقي مي كنه؟ كدوم بهتره؟ با تشكر
     
  21. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    منظورت رم نيست؟
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون