بی زحمت از این تاپیک های اینچنینی اگر هست معرفی کنید به ما
مدیر شمایید بگردید پیدا کنید
و در آخر تشکر فراوان که ما را از جهل رهایی دادید و در جریان گذاشتید.
عه خا
بی زحمت از این تاپیک های اینچنینی اگر هست معرفی کنید به ما
و در آخر تشکر فراوان که ما را از جهل رهایی دادید و در جریان گذاشتید.
معمولا در فروم و بخش ها یک تاپیک اینچنینی وجود داره@Hamid2day
@AMD.POWER
در بخش سخت افزار یک زیر مجموعه هست به اسم " مشاوره برای خرید قطعات کامپیوتر " , ولی تاپیکی با این عنوان وجود نداره
الان من بخوام در مورد یک قطعه مشاوره بگیرم باید یه تاپیک جداگانه بزنم که نهایت با چند پاسخ و پیشنهاد به جوابم میرسم
بهتر نیست بجای n تاپیک تک جوابی یک تاپیک جامع مشاوره ایجاد بشه ؟
من تاپیک رو ایجاد کردم , لطفا تاپیک رو پین کنید ,معمولا در فروم و بخش ها یک تاپیک اینچنینی وجود داره
ولی پیشنهاد عالی هست.
یک جستجو و در صورت نبود تاپیک ایجاد کنید
از جانب من ایرادی نیست
مدت زمان آپ تغییر کرده؟
کسی که یه تاپیک داره و کسی که 10 تا تاپیکو همزمان آپ میکنه یکی هستن؟بله برای ایجاد آرامش و تلطیف فضای انجمن، کاهش شدت آسیب های روانی ناشی از آپ های مکرر برخی کاربران، مدت زمان بین آپ ها دستخوش تغییراتی شده است
کسی که یه تاپیک داره و کسی که 10 تا تاپیکو همزمان آپ میکنه یکی هستن؟
خوب الان مشکل دسترسی به پاتوق هست یا اینکه پیغام داده شماره قبلا تایید شده؟سلام
من خیلی سال پیش ، با یه ایمیل از یاهو ، توی پرشین تولز عضو شدم. امروز ایمیلمو تغییر دادم و اکانت جیمیلم رو به عنوان ایمیل ، به پرشین تولز معرفی کردم.
انجمن ازم خواست که جیمیلم رو تایید کنم . رفتم تو جیمیلم و تایید کردم.و بعد از اون انجمن ازم خواست تلفن همراه ام رو وارد کنم و تایید کنم. این کار رو هم انجام دادم.
بعد از تایید شماره همراه ، انجمن پیغام داد که " شماره همراه شما قبلا تایید شده است " /
الان دو تا مسئله بوجود اومده
اول اینکه من به پاتوق دسترسی ندارم
دوم ، وضعیت ظاهری اکانتم تغییر کرده. و نوشته: کاربر تازه وارد. البته این خیلی مهم نیست.
مشاهده پیوست 1264668
خوب الان مشکل دسترسی به پاتوق هست یا اینکه پیغام داده شماره قبلا تایید شده؟
قبلا شماره رو داخل فروم ثبت کرده بودید؟
چه مساله ییی برای پرشین تولز ایجاب کرد کهcdn بذارید توی مسیرش؟
مگه اتک و حمله به سایت میشد؟
بار ترافیکی خاصی هم از طرف کاربرا که روش نیست..
مشکل دسترسی به پاتوق بعد از چند ساعت حل شدخوب الان مشکل دسترسی به پاتوق هست یا اینکه پیغام داده شماره قبلا تایید شده؟
قبلا شماره رو داخل فروم ثبت کرده بودید؟
رجیستری رو بله اوکی کردم منظورم مشکل ثبت شماره تماس بودمشکل دسترسی به پاتوق بعد از چند ساعت حل شد
مشکل شماره هم حل شد.
-خیر ، قبلا تلفن رو ثبت نکرده بودم.
من فکر میکردم شما اوکی کردید
والا این مورد دیگه از عهده من خارج هست فکر کنم تمام سایت هارو cdn کردن ومن اطلاعی ندارم به چه دلیل بودهببخشید میشه پاسخ به این سوال رو هم بدین؟
برای کاربر تازه وارد و رجیستر متفاوت هستسلام مدیران عزیز
یک کاربر چند بار در 24 ساعت میتونه تاپیک هاش را آپ کنه ؟
آیا تعداد آپ برای تمام کاربران یکسان هست ؟
تعداد برای کاربر رجیستر چند بار در روز هست ؟برای کاربر تازه وارد و رجیستر متفاوت هست