بی زحمت موردی بود گزارش کنید ممنون میشمدرود کسی نیست ک جواب سوالا رو بده و یا حداقل جلوی اسپم ها رو بگیره؟![]()
![]()
همکارا که دسترسی ندارن مدیر هم که اسمش روشه دیگهببخشین ی سوال نمیشه ادمین هر بخش فقط قابلیت بن کردن کاربرای حیطه خودش رو داشته باشه؟
![]()
![]()
![]()
چرا دروغ میگین من گزارش رو زدم به خودم اخطار دادیندرود
همان طور که در جریان هستید روزانه تعداد زیادی کاربر جدید فقط برای درج یک پست یا تاپیک تبلیغاتی برای بک لینک گیری عضو انجمن می شوند
با توجه به اینکه برخی بخش ها مدیر و همکار ندارد ممکن است این اسپم ها از دید سایر مدیران دور بماند و اون بخش ها به محلی برای بک لینک گیری تبدیل شود و کل انجمن چهره زشتی به خودش بگیره (حتی در بازارچه هم این فعالیت ها رونق گرفته و یا به بهانه پرسش یک تاپیک الکی برای لینک به سایت مد نظر ایجاد شده )
در شرایط فعلی نه چندان مناسب انجمن های فارسی عاملی که می تواند سریعتر انجمن ها رو از دور خارج کنند عدم مقابله با این اسپم ها می باشد
از کاربران دعوت می شود اگر موردی رو مشاهده کردن با زدن دکمه گزارش تخلف در مقابله با این روند کمک کنند
چرا دروغ میگین من گزارش رو زدم به خودم اخطار دادین
من به شخص خاصی اشاره نکردم به مدیرای محترم و محترمه اشاره کردم اسپم ها رو گزارش و چند بار اخطار گرفتممن اخطار دادم ؟ کی و کجا
من به شخص خاصی اشاره نکردم به مدیرای محترم و محترمه اشاره کردم اسپم ها رو گزارش و چند بار اخطار گرفتم
اخطار رو شات کنینتوی سابقه تون یکبار از یک مدیر بیشتر اخطار نگرفتید! حالا من از شما میپرسم چرا دروغ میگید ؟![]()
ارجاع : @Maziبا سلام
لطفا عنوان ستاره پاتوق رو که به اینجانب اعطا فرمودید به "بزرگ پاتوق" یا "امام پاتوق" تغییر دهید.
تا به حال برای گزارش تخلف به شما اخطار داده نشدهمن به شخص خاصی اشاره نکردم به مدیرای محترم و محترمه اشاره کردم اسپم ها رو گزارش و چند بار اخطار گرفتم
میشه بگید من چند تا اخطار دارم؟؟؟؟تا به حال برای گزارش تخلف به شما اخطار داده نشده
همونطور که همکارم گفتن یک اخطار دارید که فکر کنم خودتون بدونید برای کدوم مورد هست ونیازی نباشه شات بفرستیم اینجا
یه عالمه(کمکی می کنهمیشه بگید من چند تا اخطار دارم؟؟؟؟
منو ادمین کنید فروم متحول خواهم کرد
به تمامی اعضا پرشن که ۲ فرزند دارند ی شارژ ۲ هزار تومنی ایرانسل میدم
اگه میشه تو خصوصی اسم کسایی که بهم اخطار دادن بگید،ی کار کوچیک باهاشون دارمیه عالمه(کمکی می کنه)؟