aryamehr1368
Registered User
لطفا کلا نکنید
به ایشون میگن مدیر حرفه ای. تا لحظه آخر تابع قوانیندوستان ممنون میشم اسپم نکنید
ربطی نداره ولی این دم آخری یادی کنیم از کاربری که چند سال پیش بهشون یه کارت گرافیک فروختم (gigabyte rx 460 oc) بعد یه مدت متوجه شدم مث اینکه رفته بودن شنا و فوت شدن
@ENIGMA.TIC
نه..الان مقرر شده بخش بازارچه غیر فعال بشه و یا اینکه کل ساب دامنه forum از دسترس خارج میشه؟
لطفا تجدید نظر بفرماییددوستان تا اخر اردیبهشت بخش بازارچه غیر فعال میشه بقیه بخش ها به مرور.الان یک سال هست ک این روند رو داریم و بخش هایی که اسپم داشتن یا کلا محتوای مفید نداشتن رو بستیم
والا فعلا خبری نیست که بخوایم ساب دامین رو از دسترس خارج کنیم
حتی پاتوق رو ؟دوستان تا اخر اردیبهشت بخش بازارچه غیر فعال میشه بقیه بخش ها به مرور.الان یک سال هست ک این روند رو داریم و بخش هایی که اسپم داشتن یا کلا محتوای مفید نداشتن رو بستیم
@Hamid2day لطفا دسترسی من رو به پاتوق باز کنید ببینم توش چیهدوستان تا اخر اردیبهشت بخش بازارچه غیر فعال میشه بقیه بخش ها به مرور.الان یک سال هست ک این روند رو داریم و بخش هایی که اسپم داشتن یا کلا محتوای مفید نداشتن رو بستیم
@Hamid2day لطفا دسترسی من رو به پاتوق باز کنید ببینم توش چیه![]()
@Hamid2day لطفا دسترسی من رو به پاتوق باز کنید ببینم توش چیه![]()
لطفا دسترسی من رو هم به پاتوق ببندیدتوش هیچی نیست همینجوری به زندگی ارام خودت ادامه بده
فرجاد تو به ربات بالایی بگو که من ازش قدیمی ترم با این آمار فیکش.افشین جان کجایی که در نانوایی های پاتوق سطح غنی سازی اورانیوم به 90 درصد رسیده![]()
اینجا توضیح دادن که قرار نیست تعطیل بشهخب,یک خرداد هم اومد و ما هنوز اینجاییم..این نشون میده چقدر همیشه ما از اتفاق افتادن چیزی میترسیم ولی وقتی اتفاق میفته میبینیم اونقدرا هم که فکرشو میکردیم بد نبوده..
نه فعلا" منتفی شده دوست عزیزسلام دوستان بنده متاسفانه گیج شدم
فروم تعطیل خواهد شد یا خیر که امیدوارم نشود / تعطیلی اینجا یعنی از دست دادن دوستان بسیار