مشکلی که در فلش بعد از لود کردن اکستر نال movieدارم !

شروع موضوع توسط babek ‏12 اکتبر 2005 در انجمن 3D و فلش و انیمیشن

  1. babek

    babek Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏24 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    179
    تشکر شده:
    0
    دوستان من یه مشکل ابتدایی در فلش دارم، میخواستم ببینم کی میتونه کمکی در این باره بمن بکنه؟

    فرض کنید یه movie اول تو فلش داریم که چند تا دکمه هم توش داره ، حالا یه اکسترنال movie دوم رو
    توش load میکنیم که بعد با یه دکمه هم میتونیم Unload ش کنیم. تا اینجاش مشکلی نیست. ولی
    وقتی اکسترنال movie دوم رو load کردیم چکار باید کرده باشیم که دکمه های movie اول با اینکه
    دیده نمیشن، عمل نکنند؟

    باتشکر فراوان
     
  2. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    راستش من دقیق متوجه سوالتون نشدم ، می تونید یک مثال بزنید ؟!
     
  3. babek

    babek Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏24 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    179
    تشکر شده:
    0
  4. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    دقیقا گرفتم ، من تا به حال به این مشکل بر نخورده بودم ، دارم روش کار میکنم ، به زودی خبرش رو میدم.
     
  5. ReD3ath++

    ReD3ath++ کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    694
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Vienna, VA
    ببین تنها راهی که داره اینه که background برای movie دوم به صورت button symblo تعریف کنی ... چون اصولا این روش load کردن یک scene رو یه scene دیگه اشتباه است و این تنها راه حل هست که وجود داره ...
     
  6. ReD3ath++

    ReD3ath++ کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    694
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Vienna, VA
    بهتره برای load کردن movie دوم از تکنیک load کردن movieclip ها استفاده کنی اینجوری ضمن استفاده از امتیازات external loading ،تفرق هم در فایل ها پیش نمیاد ...
     
  7. babek

    babek Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏24 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    179
    تشکر شده:
    0
    مرسی سعید جان و مرسی ++ ReD3ath عزیز ، در مورد راهی که شما گفته بودید background رو به
    button تبدیل کنیم اونوقت موقعی که movie دوم لود شده همه جای صفحه اون علامت انگشت دیده میشه دیگه،
    اینطور نیست؟!
    در مورد راه دوم هم ++ ReD3ath عزیز حق داره و درست میگه

    [​IMG]

    [​IMG]


    ولی اجازه بدین مثال واقعی رو براتون بیارم
    چون تو نمونه بالا movie رو خیلی ساده تر کرده بودم. تو این نمونه اینکار امکان نداره چون خود movie اول
    شامل یه preloader و چند تا انیمیشنه و ما میخواهیم یه جایی وسط این انیمیشن ( فریم 180 )
    movie دوم رو لود کنیم که بعد از unload کردنش دوباره به همون فریم 180 برگردیم نه اینکه با لود کردن
    دوباره movie اول ، preloader و انیمیشن از اول شروع بشه!

    در مورد این مثال تنها راهی که به عقلم رسید و استفاده کردم بعد از کلیک کردن در فریم 180 ، از طریق زیر

    [​IMG]

    [​IMG]


    کاربر رو به یک فریم دیگه (شماره 212 ) ببرم که در اون همه button ها از حالت دکمه بودن خارج شدن و
    بعد movie دوم لود بشه که بعد از unload شدنش کاربر دوباره به همون فریم 212 برگرده و بعد با کلیک کردن
    یه دکمه ( در اینجا lights on ) دوباره به فریم 180 بره . ولی خوب اینکار یه خورده ناخوشاینده و خیلی عملی نیست.
    میخواستم از دوستان خواهش کنم و ببینم تو موردهایی مثل این چیزی به فکرشون میرسه؟!

    swf files

    با تشکر فراوان
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal