• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکلی که نمیدونم چطور برطرفش کنم کمک کنید

Herumor

Registered User
لایک‌ها
36
سلام خدمت دوستان
دو روز میشه که سیستم روشن میشه تصویر نمیده فن سی پی یو میچرخه ولی برق به گرافیک و موس و کیبرد نمیرسه باید باتری بایوس بکشم کلیر سیموس کنم بعد یکی دوبار خاموش روشن کنم تا سیستم روشن بشه بیاد توی بایوس ریست کنم اونجا هم ری استارت میشه باز تصویر نمیده مجبورم دکمه ریست بزنم تا برق بیاد توش و سیستم بیاد بالا. هربار که خاموش میکنم داستان همینه و نمیدونم باید چیکارش کنم. میشه راهنمایی کنید
مشخصات سیستم
i8 3100
Prime H310M-K r2.0
Radeon 580 8g
Ram 16

چندتا ویدئو هم دیدم که همین کار میکردن درست میشد ولی من این مشکل با هربار خاموش روشن کردن دارم.
لطفاً راهنمایی کنید. کارم خیلی عقب افتاده. ممنونم

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
سلام خدمت دوستان
دو روز میشه که سیستم روشن میشه تصویر نمیده فن سی پی یو میچرخه ولی برق به گرافیک و موس و کیبرد نمیرسه باید باتری بایوس بکشم کلیر سیموس کنم بعد یکی دوبار خاموش روشن کنم تا سیستم روشن بشه بیاد توی بایوس ریست کنم اونجا هم ری استارت میشه باز تصویر نمیده مجبورم دکمه ریست بزنم تا برق بیاد توش و سیستم بیاد بالا. هربار که خاموش میکنم داستان همینه و نمیدونم باید چیکارش کنم. میشه راهنمایی کنید
مشخصات سیستم
i8 3100
Prime H310M-K r2.0
Radeon 580 8g
Ram 16

چندتا ویدئو هم دیدم که همین کار میکردن درست میشد ولی من این مشکل با هربار خاموش روشن کردن دارم.
خاموش نکن

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
سلام خدمت دوستان
مشخصات سیستم
i8 3100
Prime H310M-K r2.0
Radeon 580 8g
Ram 16

سوکتهای پاور رو که به مادبورد وصل میشن رو چندبار بیرون بکشید و جا بزنید در زمان خاموشی

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اگر مادربرد گرافیک انبرد دارد کارت گرافیک رو کامل جدا کنید و با خود گرافیک مادربرد تست بفرمایید

در مرحله بعد با یک پاور دیگر تست کنید تا ابتدا از سالم بودن پاور مطمین شوید.معمولا این مشکلات 70 درصدشون مال پاور هست. اگر پاور سالم بود بعدا میتونید به تعویض باتری بایوس هم توجه کنید.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,504
اینطور فکر میکنم که مشکل از سخت افزار مادربورده
معمولا زمانی این نوع اختلالات توی مادربورد پیش میاد که پاور چند سال کارکرده رو سرویس نکرده باشی و ولتاژ خروجی هاش از حالت استاندارد خارج شده باشه..

سیستم قبلی خودمم به همین دلیل مادربوردش قاط زد..
گاهی موقع خروج از استند بای ، بعد از یکی دو ثانیه سیستم خاموش میشد.. و بخش بوق زدن مادربورد هم کلا از کار افتاد..

Herumor

Registered User
لایک‌ها
36
اگر مادربرد گرافیک انبرد دارد کارت گرافیک رو کامل جدا کنید و با خود گرافیک مادربرد تست بفرمایید

در مرحله بعد با یک پاور دیگر تست کنید تا ابتدا از سالم بودن پاور مطمین شوید.معمولا این مشکلات 70 درصدشون مال پاور هست. اگر پاور سالم بود بعدا میتونید به تعویض باتری بایوس هم توجه کنید.
با آنبرد خودش هم‌اجرا نشد حتا پاور هم خریدم فرقی نکرد دادم تعمیرکار ببینه اونم متوجه نشد گفت چیپستهای شمالیه رفتم مادربرد دیگه ای خریدم وقتی جفت رم ها رو میذارم تصویر نمیده ولی با یکی از رم ها همه چیز میاد بالا!!! نمیدونم واقعن مشکلش دیگه چیه خستم کرده

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
احتمال داره مشکل از رم باشه . حالا یا مشکل الکتریکی یا مشکل دیگری که در یکی از Ram ها بوجود میاد .ram ی که باهاش بالا میاد رو بردار بزار روی چیپستی که ram ی که روش بود بالا نمیومد ببین این رم با اون چیپست بالا میاد یا نه . یا مربوط به ram هست یا برق چیپست .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
با آنبرد خودش هم‌اجرا نشد حتا پاور هم خریدم فرقی نکرد دادم تعمیرکار ببینه اونم متوجه نشد گفت چیپستهای شمالیه رفتم مادربرد دیگه ای خریدم وقتی جفت رم ها رو میذارم تصویر نمیده ولی با یکی از رم ها همه چیز میاد بالا!!! نمیدونم واقعن مشکلش دیگه چیه خستم کرده
به نظر من مشکل از رم هست...احتمالا کلاک هاشون با هم همخوانی نداره‌.یا مارک رم با مادربرد همخوانی نداره. بهترین کاری که میشه کرد اینه که کلا ۲ تا رم ها رو بفروشی و ۲ تا مدل مارک دیگه بخری یا اگر مشکلی با ۱ رم نداری یدونه که مشکل داره رو بفروش و با همون بدون مشکله ادامه بده

Herumor

Registered User
لایک‌ها
36
اینطور فکر میکنم که مشکل از سخت افزار مادربورده
معمولا زمانی این نوع اختلالات توی مادربورد پیش میاد که پاور چند سال کارکرده رو سرویس نکرده باشی و ولتاژ خروجی هاش از حالت استاندارد خارج شده باشه..

سیستم قبلی خودمم به همین دلیل مادربوردش قاط زد..
گاهی موقع خروج از استند بای ، بعد از یکی دو ثانیه سیستم خاموش میشد.. و بخش بوق زدن مادربورد هم کلا از کار افتاد..
احتمال داره مشکل از رم باشه . حالا یا مشکل الکتریکی یا مشکل دیگری که در یکی از Ram ها بوجود میاد .ram ی که باهاش بالا میاد رو بردار بزار روی چیپستی که ram ی که روش بود بالا نمیومد ببین این رم با اون چیپست بالا میاد یا نه . یا مربوط به ram هست یا برق چیپست .
برد جدید گرفتم رم ها روی اونم گذاشتم ولی یکی از اسلات ها رم نمیخونه و تصویر نمیده جابجا هم میکنم همینه ولی وقتی با یک رم روی اسلات اولی روشن میکنم ران میشه

Herumor

Registered User
لایک‌ها
36
به نظر من مشکل از رم هست...احتمالا کلاک هاشون با هم همخوانی نداره‌.یا مارک رم با مادربرد همخوانی نداره. بهترین کاری که میشه کرد اینه که کلا ۲ تا رم ها رو بفروشی و ۲ تا مدل مارک دیگه بخری یا اگر مشکلی با ۱ رم نداری یدونه که مشکل داره رو بفروش و با همون بدون مشکله ادامه بده
فکر کنم بهترین کار همین باشه. مدل و برندی هست که بتونید پیشنهاد بدید؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,504
اینکه میگید قبلا با همین رم ها کار میکرد و الان نمیکنه یکم‌گیج کننده ست..
ممکنه یکی از رم ها یا یکی از اسلات های رم مشکل دار شده باشه..

Herumor

Registered User
لایک‌ها
36
اینکه میگید قبلا با همین رم ها کار میکرد و الان نمیکنه یکم‌گیج کننده ست..
ممکنه یکی از رم ها یا یکی از اسلات های رم مشکل دار شده باشه..
دقیقن مشکل خودمم همینه گیج شدم چرا اینطوره. قطعن یکیشون مشکل دار شده ولی اسلات رم بردی که جدید گرفتم هم یکیشون رم نمیخونه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,504
دقیقن مشکل خودمم همینه گیج شدم چرا اینطوره. قطعن یکیشون مشکل دار شده ولی اسلات رم بردی که جدید گرفتم هم یکیشون رم نمیخونه
خب دیگه مشخص شده یکی از رم ها مشکل داره دیگه..
همون که مشکوک به مشکل هست رو تکی هم تست کنید.. اگه سیستم رو نیاورد بالا، پیگیر گارانتیش بشید

Herumor

Registered User
لایک‌ها
36
همون که مشکوک به مشکل هست رو تکی هم تست کنید.. اگه سیستم رو نیاورد بالا، پیگیر گارانتیش بشید
روی اسلات دیگه کار میکنه سیستم میاد بالا وقتی جفت میذارم هی سیستم روی این برد جدید ری استارت میشه و تصویر هم نمیده
روی برد قدیمی هم تست کردم دائم ری استارت میشه
اکر مشکل از رم باشه نباید وقتی اسلات عوض میکنم همون که حدس میزنم مشکل داره بیاد بالا

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,504
عجیبه..
بعضی مسائل از یه جایی به بعد ارزش پیگیری و ارزیابی ندارن..
یه جفت رم دوال بگیر برای خودت و قید اینا رو بزن...
اگه دقیقا یک مدل هستن بفرست گارانتی..
اگرم نه ، جداگونه بفروششون برن..

Herumor

Registered User
لایک‌ها
36
ممکنه داخل بایوس تنظیماتی داشته باشه که رم نتونه اجرا کنه؟

بالا