آژانس هواپیماییexchanging

مشکلی که کسی به اون اشاره نکرده

شروع موضوع توسط mehdi25 ‏7 فوریه 2006 در انجمن asp , ASP.NET

  1. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    مشکلی که کسی به اون اشاره نکرده در مورد تاریخ شمسی

    برنامه تاریخ شمسی از روی تاریخ سرور میخونه . حالا سروری که در ایران نباشه تاریخ اون هم با ما فرق می کنه مثلا در ساعت 9.30 صبح تازه تاریخش عوض میشه و تاریخ امروز رو میده . برای رفع این مشکل چکار باید کرد ؟

    اگه نیاز به برنامه تاریخ شمسی هم بود بگید برنامه رو بزارم
     
  2. mosyhey1

    mosyhey1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2005
    نوشته ها:
    224
    تشکر شده:
    4
    می توانی با اجرای یک تابع اول زمان سرور را بفهمی و میزان اختلاف آن با ایران را به دست آوری و به زمان سرورت این مقدار را اضافه کنی .
    البته این را که خودت هم میدانستی ولی یکم کار داره .
     
  3. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    مشکل اصلی تاریخه...!
    ساعت رو به قول شما میشه یه کاریش کرد.

    تاریخ رو نمی دونم چکار کنم
     
  4. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    توابعی هست که تاریخ میلادی رو به شمسی تبدیل میکنه میتونی یکی از بهترین هاش رو توی سایت Iranasp.net توی مقاله هاش پیدا کنی ، یک dll هم هست که اسمش رو یادم رفته هاردمم سوخته نمیدونم اسمش چیه ویلی خیلی معروفه که همه تاریخ های میلادی قمیری و شمسی رو توی دات نت به هم تیبدیل میکنه . در ضمن دات نت 1 از تنبدیل تاریخ خای میلادی و قمری و همه جای دنیا پشتیبانی منیکرد به جز فارسی ! که خوشبختانه به همت برنامه نویسان ایرانی و اصرار اونها این مشکل هم توی دات نت 2 بر طرف شده و میتونی بدون نیاز به چیز اضافه ای تاریخ ها رو تبدیل کنی !

    اینجا اطلاعات کاملی رو میتونی به دست بیاری :http://iranasp.net/Articles/ShowArticle.aspx?articleid=52

    (هنوزم برای تعطیل شدن Iranasp.net متاسفم !! )
     
  5. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران

    آقای H_R فکر میکنم با سوختن هاردت کلی به هت ضربه خورده .

    اگه برد هاردت سوخته باشه اطلاعات روی هاردو میتونی دوباره برگردونی :)

    امیدوارم که دیگه از این اتفاقات برای هیچ کسی نیوفته ...:rolleyes:
     
  6. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    مشکل اصلي برنامه نيسب
    مشکل اصلي زمان سرور و چندساعت اختلاف با زمان ايرانه

    چون تاريخ رو از سرور برميداره و اونم يه چند ساعت با ما اختلاف داره به همون نسبت ديرتر تاريخ سايت عوض ميشه
    مثلا ساعت 9 صبح تازه تاريخ سايت بروز ميشه
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    خوب اين سخت نيست
    شما ميتوني ساعت رو برحسب جي ام تي بدست بياري
    بعد سه و نيم ساعت بهش اضافه كني:D
     
  9. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    آخه این برنامه خودش روز و هفته و ماه رو میگیره و بعد تبدیل میکنه. به ساعت ربطی نداره من نمیدونم چطوری باید ساعت رو یه تابع روط که فراخوانی شده از سرور ، ربط بدم :(
    من برنامه رو میزارم اگه لطف کنین تغیراتشو بگین :blush: ​


    HTML:
    Function FullDate
    D = Array (20, 19, 20, 20, 21, 21, 22, 22, 22, 22, 21, 21)
    P = Array (11, 12, 10, 12, 11, 11, 10, 10, 10, 9, 10, 10)
    W = Array ("يکشنبه", "دوشنبه", "سه شنبه", "چهارشنبه", "پنجشنبه", "جمعه", "شنبه")
    Mon = Array ("1", "2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9", "10", "11", "12")
    Dm = Day(Date)
    Mm = Month(Date)
    Ym = Year(Date)
    U = 0 
    Rp = 0
    If (Ym Mod 4) = 0 Then U = 1
    If ((Ym Mod 100) = 0 AND (Ym Mod 400) <> 0) Then U = 0
    Ys = Ym - 622
    X = Ys - 22
    X = X Mod 33
    If ((X Mod 4) = 0 AND X <> 32) Then Rp = 1
    I = Not(Rp-2) + NOT(U - 2) * 2
    X = 0
    If (I = 0 AND Mm = 3) Then X = 1
    If I = 0 Then I = 3
    Ms = (9 + Mm) Mod 13
    If Ms < 10 Then Ms = Ms + 1
    D1 = D(Mm - 1)
    If (I = 1 AND Mm > 2) Then D1 = D1 - 1
    If (I = 2 AND Mm < 3) then D1 = D1 - 1
    P1 = P(Mm - 1)
    If (I = 1 AND Mm > 2) Then P1 = P1 + 1
    If (I = 2 AND Mm < 4) Then P1 = P1 + 1
    If (Dm > 0 AND Dm <= D1) Then
    Ds = P1 + Dm + X - 1
    X = 1
    Else
    Ds = Dm - D1
    Ms = Ms + 1
    If Ms = 13 Then Ms = 1
    X = 2
    End If
    If ((Mm = 3 AND X = 2) OR Mm > 3) Then Ys = Ys + 1
    DateShamsi = W(WeekDay(Date) - 1) & "&nbsp;" & En2Fr( Ds & "/" & Mon(Ms - 1) & "/" & Ys)
    FullDate = DateShamsi
    End Function
    Function NumDate
    D = Array (20, 19, 20, 20, 21, 21, 22, 22, 22, 22, 21, 21)
    P = Array (11, 12, 10, 12, 11, 11, 10, 10, 10, 9, 10, 10)
    Mon = Array ("1", "2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9", "10", "11", "12")
    Dm = Day(Date)
    Mm = Month(Date)
    Ym = Year(Date)
    U = 0 
    Rp = 0
    If (Ym Mod 4) = 0 Then U = 1
    If ((Ym Mod 100) = 0 AND (Ym Mod 400) <> 0) Then U = 0
    Ys = Ym - 622
    X = Ys - 22
    X = X Mod 33
    If ((X Mod 4) = 0 AND X <> 32) Then Rp = 1
    I = Not(Rp-2) + NOT(U - 2) * 2
    X = 0
    If (I = 0 AND Mm = 3) Then X = 1
    If I = 0 Then I = 3
    Ms = (9 + Mm) Mod 13
    If Ms < 10 Then Ms = Ms + 1
    D1 = D(Mm - 1)
    If (I = 1 AND Mm > 2) Then D1 = D1 - 1
    If (I = 2 AND Mm < 3) then D1 = D1 - 1
    P1 = P(Mm - 1)
    If (I = 1 AND Mm > 2) Then P1 = P1 + 1
    If (I = 2 AND Mm < 4) Then P1 = P1 + 1
    If (Dm > 0 AND Dm <= D1) Then
    Ds = P1 + Dm + X - 1
    X = 1
    Else
    Ds = Dm - D1
    Ms = Ms + 1
    If Ms = 13 Then Ms = 1
    X = 2
    End If
    If ((Mm = 3 AND X = 2) OR Mm > 3) Then Ys = Ys + 1
    DateShamsi = Ys & "/" & Mon(Ms - 1) & "/" & Ds
    NumDate = DateShamsi
    End Function
     
  10. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    En2Fr چیه تو این سورس ؟؟ D:
     
  11. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    میتونی این کارو انجام بدی :

    اول ببین سرور ساعتش چقدر از زمان تهران عقبتر یا جلوتر هستش

    مثلا اونجا ساعت 22 و تهران ساعت 15 هست ..
    اونوقت چند خط اول رو تغییر بده:

    PHP:
    Function FullDate
    Datenew 
    DateAdd("h", -7Now())
    = Array (201920202121222222222121)
    = Array (11121012111110101091010)
    = Array ("&#1610;&#1705;&#1588;&#1606;&#1576;&#1607;""&#1583;&#1608;&#1588;&#1606;&#1576;&#1607;""&#1587;&#1607; &#1588;&#1606;&#1576;&#1607;""&#1670;&#1607;&#1575;&#1585;&#1588;&#1606;&#1576;&#1607;""&#1662;&#1606;&#1580;&#1588;&#1606;&#1576;&#1607;""&#1580;&#1605;&#1593;&#1607;""&#1588;&#1606;&#1576;&#1607;")
    Mon = Array ("1""2""3""4""5""6""7""8""9""10""11""12")
    Dm Day(Datenew)
    Mm Month(Datenew)
    Ym Year(Datenew)

    :cool:
     
  12. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران

    این برای اینه که اعداد رو فارسی بنویسه . اون ربطی به کد اصلی نداره و برای نمایشه اون از یه Function دیگه فراخونی میشه :blush:
     
  13. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران


    آقای Graveworm از لطفت سپاس گزارم

    بالا خره درست شد

    10:30 ساعت اختلاف ما با اون سرور بود
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. taleghani

    taleghani Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    37
    تشکر شده:
    0
    ميشه یه تاریخ سمت سروری با کد جاوا اسکریپت به من بدید. ممنون
     
  16. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    این سوالو باید در انجمن Java سوال کنید .

    من که ندارم .

    چرا با ASP نمیزاری ؟ همین برنامه که خیلی عالی جواب میده