خرید بک لینک,خرید رپورتاژ آگهی
zula

مشکل اتصال به بانک اکسس

شروع موضوع توسط khz-web1 ‏4 نوامبر 2007 در انجمن asp , ASP.NET

  1. khz-web1

    khz-web1 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آگوست 2007
    نوشته ها:
    44
    تشکر شده:
    1
    با سلام من با بانک اکسس کار میکنم و می خواستم با این بانک از طریق ویژوال استدیو ارتباط برقرار کنم ولی متاسفانه به من ارور داد ، به کد زیر توجه کنید ........


    کد:
    ProtectedSub Page_Load(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.EventArgs) HandlesMe.Load
    Dim con1 As OleDbConnection
    Dim cmd As OleDbCommand
    Dim read As OleDbDataReader
    con1 = New OleDbConnection("PROVIDER=microsoft.jet.oledb.4.0;data source=D:\ASP.NET-projeh\WebSite2\db1.mdb")
    con1.Open()
    cmd = New OleDbCommand(" select firstname from table1", con1)
    read = cmd.ExecuteReader()
    While read.Read
    Response.Write(read("firstname"))
    EndWhile
    read.Close()
    read.Close()
     
     
    EndSub
    EndClass
    

    فضای نامی هم که وارد کردم این بود

    کد:
    Imports System.Data.OleDb
    
    
    و از این خط از برنامه اشکال می گرفت :

    کد:
    read = cmd.ExecuteReader()
    
    
    با تشکر فراوان
     
  2. کوتاه کننده لینک
  3. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,314
    تشکر شده:
    259
    محل سکونت:
    تهران
    متن ارور رو هم کاش میذاشتی
    تو برنامه نویسم همین سوالو دوباره پرسیده بودی اونجام بهت گفتن متن ارور رو بزار
     
  4. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    North Pole
  5. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,314
    تشکر شده:
    259
    محل سکونت:
    تهران
    حسین جان مشکلشون ساده تر از این حرفا بود
    تو برنامه نویس متن ارور رو که گذاشتن من بهشون گفتم مشکل از چی بوده
    اسم فیلد رو اشتباه تایپ میکردن :D
     
  6. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    North Pole
    خدا خيرت بده انشالله :)

    اينجام بگو كه تاپيك كامل بشه ديگه ...
     
  7. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,314
    تشکر شده:
    259
    محل سکونت:
    تهران
    این عکس ارور بوده
    [​IMG]
    اینم جواب من
    1- مطمئن شو که چنین فیلدی با چنین اسمی وجود داره
    2- اگه وجود داره اسمشو عوض کن مثلا یه 1 بزار آخرش دوباره امتحان کن
    نتیجرم بگو

    اینم جواب دوستمون
    دوستان مشکل حل شد

    آقای شروین از شما ممنونم ، حرفتون درست بود ، من هواسم نبود اسم فیلد رو یه چیز دیگه گذاشته بود م..........

    کامل شد؟؟:D
     
  8. خرید بیت کوین
  9. khz-web1

    khz-web1 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آگوست 2007
    نوشته ها:
    44
    تشکر شده:
    1
    دوستان مشکل حل شد ........... انشالله مشکلات بعدی .......
     
avanak عسل طبیعی و گرده گل ایرانی همکاری در فروش