• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل - از دست دادن کیفیت و پیکسلی شدن عکسها هنگام ورود به اینترنت

slu

Registered User
لایک‌ها
1
من یه دوروزه مشکلی دارم.اینکه وقتی وارد اینترنت میشم.عکسهایی که با اینترنت اکسپلوررم میبینم.بشدت بیکیفیت شدن.اگر همون عکسا رم سیو کنم.بازم بیکیفیت رو کامپیوتر سیو میشن.توی هر سایتی که میرم همینطوره.
دیگه غیر قابل تحمل شده.این اسمایلیای کنار تاپیکو دارم مات میبینم . نمیدونم مشکل چیه.
کسی میتونه کمکی کنه؟پیشنهادی چیزی.
(که ببینم مشکل میتونه از اون باشه یا نه؟)
نکته: فقط فایلای پیکسلی هستن که اینجوری شدن.مثلا فایلای فلش اینا (که گرافیک وکتوری دارن) کیفیتشون همونه.
کمک.
اینم.یه دو تا نمونه از اون چه که کامپیوترم نشون میده.

2000232270399303976_rs.jpg

2000288860024880271_rs.jpg

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
من یه دوروزه مشکلی دارم.اینکه وقتی وارد اینترنت میشم.عکسهایی که با اینترنت اکسپلوررم میبینم.بشدت بیکیفیت شدن.اگر همون عکسا رم سیو کنم.بازم بیکیفیت رو کامپیوتر سیو میشن.توی هر سایتی که میرم همینطوره.
دیگه غیر قابل تحمل شده.این اسمایلیای کنار تاپیکو دارم مات میبینم . نمیدونم مشکل چیه.
کسی میتونه کمکی کنه؟پیشنهادی چیزی.
(که ببینم مشکل میتونه از اون باشه یا نه؟)
نکته: فقط فایلای پیکسلی هستن که اینجوری شدن.مثلا فایلای فلش اینا (که گرافیک وکتوری دارن) کیفیتشون همونه.
کمک.
اینم.یه دو تا نمونه از اون چه که کامپیوترم نشون میده.

2000232270399303976_rs.jpg

2000288860024880271_rs.jpg
مرورگرهای ديگه چطورن ؟ مثل اپرا يا فايرفاکس؟ تنظيمات​
IE رو ريست کردی ؟ از برنامه های پروکسی مثل OnSpeed يا اينجور چيزا استفاده نميکنی ؟

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
من هم فكر مي كنم اين دوستمان ( به احتمال زياد ) از برنامه هاي پروكسي استفاده مي كند كه البته در همه اين نرم افزارها اين قابليت كه براي سريعتر LOAD شدن صفحات است قابل حذف است .

شايد هم از cproxy استفاده مي كند و به دليل انگليسي نبودن زبان اصلي به صورت ديفالت اين قابليت را نتوانسته اند پيدا كنند .

slu

Registered User
لایک‌ها
1
دقیقا .
بله از Cproxy استفاده میکردم.تو تنظیماتش جلوی کمپرس کردن عکسا تیک خورده بود و خوشبختانه زبونشم انگلیسی بود.درستش کردم.

تشکر فراوان از هر دوتون.

بالا