• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل اساسی با الکسا

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سلام دوستان

یه مشکلی برخوردم عجیب و غریب

الکسای سایت من تا 7 8 روز پیش همش بین 20 تا 35 هزار بود

اما از هفته گذشته اومد روی 60 تا 80 هزار جهانی

با اینکه بازدیدم بیشتر شده نه کمتر اما الکسا روز به روز بدتر میشه

نکته جالب : امارم تو این 7 روز حدود 2 هزار ایپی در روز بیشتر از قبل بوده

به نظرتون مشکل از چیه

akhjoonbazi.com

webmast3r

Registered User
لایک‌ها
14
واسه منم همين جوري شده بازديد مياد بالا اينم ميره بالا :دي
فك كنم با سايتاي ايراني چپ افتادن

webmast3r

Registered User
لایک‌ها
14
در ضمن الان كه الكساتون 34,058 و 808 ايران هست
مشكلي نداره كه

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
سلام دوستان

یه مشکلی برخوردم عجیب و غریب

الکسای سایت من تا 7 8 روز پیش همش بین 20 تا 35 هزار بود

اما از هفته گذشته اومد روی 60 تا 80 هزار جهانی

با اینکه بازدیدم بیشتر شده نه کمتر اما الکسا روز به روز بدتر میشه

نکته جالب : امارم تو این 7 روز حدود 2 هزار ایپی در روز بیشتر از قبل بوده

به نظرتون مشکل از چیه

akhjoonbazi.com
آقا این الکسا معلوم نیست چه مدلی عمل میکنه بازدید بالا هم میره باز این برای خودش عمل می کنه زیاد بهش فکر نکن

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
در ضمن الان كه الكساتون 34,058 و 808 ايران هست
مشكلي نداره كه

32 هزار بود و 700 ایران - در ضمن امار 7 روز گذشته رو ببینید

----------------

نمیشه که در نظر نگرفت دوستان تا این درست نشه کسی تبلیغ نمی ده تا حرفشو می زنی می گن امارت اگر بالا بود الکسات فلان بود

-----------

جالبتر اینکه این روز ها درامدم بیشتر شده :D

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
الکسا معیار درستی برای تبلیغات اینترنتی نیست!

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
----------------

نمیشه که در نظر نگرفت دوستان تا این درست نشه کسی تبلیغ نمی ده تا حرفشو می زنی می گن امارت اگر بالا بود الکسات فلان بود

-----------
:D
اینو موافقم خیلیا به الکسا توجه می کنن حالا خودتو بکشی بگی آقا کنتور سایت فلان که الکساش کمتره با ما مقایسه کن آمار آی پی ما خیلی بیشتره یا همسطح هست دقیقا همین مسئله برای بنده پیش اومده یه شرکت معتبر میخواست به ما تبلیغ بده همین الکسا رو گفت ما کنتور یه سایت الکسای پایینتر رو نمایش دادیم کنتور سایت خودمون رو هم بهش دادیم هر دو رو دید گفت درسته آمارتون یکیه بعد کلی فکر گفت نه اون الکساش پایین تره!!
به هر حال اینو قبول دارم ولی شما که میگی درامدت بیشتر شده خدا رو شکر خوبه دیگه مشکلی نیست
ما درامدمون کمتر شده چی بگیم؟:D

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
شما گفته بودين :

اره دیگه منظورم همین 7 8 روز گذشته امار روی نموادر الکساس اگر نه الکسا یه دفعه نمیاد 32 هزارو 100 هزار کنه دیگه

اینو موافقم خیلیا به الکسا توجه می کنن حالا خودتو بکشی بگی آقا کنتور سایت فلان که الکساش کمتره با ما مقایسه کن آمار آی پی ما خیلی بیشتره یا همسطح هست دقیقا همین مسئله برای بنده پیش اومده یه شرکت معتبر میخواست به ما تبلیغ بده همین الکسا رو گفت ما کنتور یه سایت الکسای پایینتر رو نمایش دادیم کنتور سایت خودمون رو هم بهش دادیم هر دو رو دید گفت درسته آمارتون یکیه بعد کلی فکر گفت نه اون الکساش پایین تره!!
به هر حال اینو قبول دارم ولی شما که میگی درامدت بیشتر شده خدا رو شکر خوبه دیگه مشکلی نیست
ما درامدمون کمتر شده چی بگیم؟:D

والله اگر این سایت خارجیه هم منو نمی گرفت که بیچاره بودم :d

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
والله اگر این سایت خارجیه هم منو نمی گرفت که بیچاره بودم :d
آقا این سایتهای خارجی خوب پول میدن چند سال قبل جوون که بودیم :D از گوگل تبلیغ گرفته بودیم خدایی خیلی خوب پول میداد تازه با درصدی که با صاحب حساب میدادم خیلی درامدش خوب بود
ولی الآن فکر نمیکنم دیگه سایتهای خارجی به ما تبلیغ بدن اگه میدادن خوب بود روی اونا کار میکردیم دیگه انقدر بهونه الکسا و اینا رو هم نمیگیرن

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
حتمآ از ایران هاست خریدی، احتمالآ آی پی که باهاش هاست شدی رووش دویست سیصدتا سایت دیگه بالا آوردن، چندسال قبل چندتا سایت پربازدید داشتم رو هاستینگای ایرانی بود انقدر سرورو زدن ترکوندن هک شد خسته شدم (فقط پول رو میشناسن گور پدر امنیت سرور و دریغ از یک قرون هزینه کردن) ویزاکارت گرفتم رفتم مستقیم از خارج هاست گرفتم هنوز چندهفته نشده رتبه هام شروع کرد به بهتر شدن، نه دیگه از هک خبری بود نه رفتار بد الکسا و گوگل، اینجا ایرانه 600درصد از 100 درصد فضای سرور رو میفروشن 1000000000000 سایت رو با آی پی هاست میکنن میگن یون لق مشتری، مشتری بیچاره هم نمیدونه یکی از 1000000000000 نفری که رو آی پیشه اگه خرابکاری کنه رو هاست اسپم کنه با آی پی ویروسی کنه آی پی بره بلک لیست فاتحه رتبه های اوون 1000000000000 نفر مشتری کم اطلاع خوندس.. یاد بلوهاست بخیر هر2سه تا مشتری رو روو یه آی پی هاست میکرد، انتهای هرچی خدمات دهنده هاستینگ بود.

Last edited:

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
حتمآ از ایران هاست خریدی، احتمالآ آی پی که باهاش هاست شدی رووش دویست سیصدتا سایت دیگه بالا آوردن، چندسال قبل چندتا سایت پربازدید داشتم رو هاستینگای ایرانی بود انقدر سرورو زدن ترکوندن هک شد خسته شدم (فقط پول رو میشناسن گور پدر امنیت سرور و دریغ از یک قرون هزینه کردن) ویزاکارت گرفتم رفتم مستقیم از خارج هاست گرفتم هنوز چندهفته نشده رتبه هام شروع کرد به بهتر شدن، نه دیگه از هک خبری بود نه رفتار بد الکسا و گوگل، اینجا ایرانه 600درصد از 100 درصد فضای سرور رو میفروشن 1000000000000 سایت رو با آی پی هاست میکنن میگن یون لق مشتری، مشتری بیچاره هم نمیدونه یکی از 1000000000000 نفری که رو آی پیشه اگه خرابکاری کنه رو هاست اسپم کنه با آی پی ویروسی کنه آی پی بره بلک لیست فاتحه رتبه های اوون 1000000000000 نفر مشتری کم اطلاع خوندس.. یاد بلوهاست بخیر هر2سه تا مشتری رو روو یه آی پی هاست میکرد، انتهای هرچی خدمات دهنده هاستینگ بود.

سرور من ایران نیست و خیلی هم عالیه

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
سرور من ایران نیست و خیلی هم عالیه

سرور بیشتر بچه های اینجا هم ایران نیست کانادا آمریکا آلمان هلند منتها توسط ایرانی مدیریت میشه، خیلی خوبه که سرورت عالیه واسه منم اسپرته!

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
خدایی هاست دی ال بهتر توی ایرانی ها ندیدم قصد تبلیغ نیست فقط طی تجربه و در به دری که یک سال گذشته داشتم هاست دی ال رو بهترین میدونم حالا روی یه آی پی چند سایت میاره بالا در جریان نیستم و چک نکردم ولی در کل جناب اعتصامی کارش درسته بعد از اونم آقا بهزاد هانور که 8 سال میشناسم هر روز بهتر از دیروز میشه ولی متاسفانه سال گذشته پشتیبانهای که گذاشته بودن خوب برخورد نکردن و مام کوچ دادیم سایتهامون رو
در کل خواستم بگم توی هاستینگ های ایرانی هم خوب وجود داره هرچی پول بدی همون مقدار خدمات و کیفیت می گیری

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
منم تا الان ندیدم کسی از هاست دی ال ناراضی باشه کلآ سناتور سرور دست خودشه موضوعی که مطرح کردم در موردش صدق نمیکنه

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
بنده فکر میکنم الکسای ایران به خاطر یه سری سایتها که فعلا توی بورس هستن اینجوری شده مثل سایتهای بورس و طلا که فعلا مردم به فکر تجارت هستن مدام داخل این سایتها هستن اینام همه بین 200 تای اول اومدن یا سایتهای آموزشی یه بررسی کنید متوجه منظورم میشید

بالا