• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل اساسی media player ویندوز vista

مرغابی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام علیکم
دوستان من یک عدد لپتاپ خریدم که وینوز اریجینال ویستا روش هست .

مشکلم اینه که مدیا پلیرش خیلی خیلی کند کار میکنه . مثلا وقتی میخوام اهنگ عوض کنم باید 6 ثانیه صبر کنم تا اهنگ بعدی رو بیاره!!! :(

مشکل چیه ؟
دستت درد نکنه

مرغابی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ویستا کسی نداره ؟
کسی مشکل من رو نداره ؟
کسی نظری فحشی چیزی نداره ؟

به نام عدالت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر جا که شما قرار بزارید: یه قرار بزار نَبینمت

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام علیکم
دوستان من یک عدد لپتاپ خریدم که وینوز اریجینال ویستا روش هست .

مشکلم اینه که مدیا پلیرش خیلی خیلی کند کار میکنه . مثلا وقتی میخوام اهنگ عوض کنم باید 6 ثانیه صبر کنم تا اهنگ بعدی رو بیاره!!! :(

مشکل چیه ؟
دستت درد نکنه

ویندوز ویستا تا 2 سال دیگه (2009) نمیتونه جای ویندوز XP رو بگیره + احتیاج به قدرت سخت افزاری زیادی داره، روی همین حساب هم ارتقاء سیستم یا خرید لپ تاپ، بدون در نظر گرفتن کشش سخت افزاری قطعات برای ویندوز Vista همون مشکلی رو ایجاد میکنه که شما دارید.

مرغابی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ویندوز ویستا تا 2 سال دیگه (2009) نمیتونه جای ویندوز XP رو بگیره + احتیاج به قدرت سخت افزاری زیادی داره، روی همین حساب هم ارتقاء سیستم یا خرید لپ تاپ، بدون در نظر گرفتن کشش سخت افزاری قطعات برای ویندوز Vista همون مشکلی رو ایجاد میکنه که شما دارید.
2 سال که نه

ولی خوب 1 سالی طول میکشه
به هر حال خیلی از دوستای من ویستا دارن . و باهاش مشکلی ندارن .
گرچه قبول دارم که فعلن xp بهتره

راستی مشکل سخت افزاری در کار نیست . سیستم خیلی پیشرفته ای نمیخواد . فقط خیلی از نرم افزارها رو ساپورت نمیکنه .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
بهتر نبود این سوالات را در بخش کامپیوتر می پرسیدید . در ضمن آنجا بخشی داریم به نام " مشکلات من و ویستا " که اگر آنجا هم بپرسید شاید زودتر به نتیجه برسید .

من منتقل می کنم .

بالا