• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل اســـاسی- به علت به وجود آمدن مشکل در فیش هندزفری

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان به دادم برسید:( :( :(
داشتم با ppc با هندزفری آهنگ گوش می کردم که این کوفتی سر خورد، برای اینکه محکم نخوره زمین سیم هندزفری رو کشیدم، که خـــاک هفت علم به سرم، کاش نمی کشیدم
254.gif
هندزفری رو که در آوردم، نوک فیش تبدیل 2.5 به 3.5 کـــج شده بود، عوضش می کنم، این مهم نیست، مشکل اینجاست که الآن هیچ صدایی از اسپیکرهای دستگاه در نمی یاد:( هندزفری رو که می زارم صدا می یاد درست، ولی بدون هندزفری هیچ صدایی نمی یاد.
ولی وقتی که گوشی زنگ می خوره، به صورت طبیعی ringtone از اسپیکر دستگاه پخش می شه. (اگه هندزفری داخل باشه هم از اسپیکر دستگاه پخش می شه هم از handsfree ) . ولی وقتی talk رو می زنم و جواب می دم، صدا از داخل میکروفون دستگاه نمی ره، و از اسپیکر بالای دستگاه هم صدایی نمی یاد
258.gif

بنا به شواهد موجود، این فیش هندزفری دستگاه یه عیبی برداشته! و فکر می کنه که یه هندزفری داخلشه! حتی وقتی که نیست!

خوب حالا دوستان، چکار کنم؟؟؟ هیچ راهی هست که بتونم خودم درستش کنم؟؟؟ مثلاً یجوری فیش رو جا بندازم!؟؟ هیچ راهی هست بدون رفتن به گارانتی مشکل دستگاه حل بشه؟؟؟ من آخه مشهدم، اکسون هم که مشهد شعبه نداره
258.gif

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
دوستان به دادم برسید:( :( :(
داشتم با ppc با هندزفری آهنگ گوش می کردم که این کوفتی سر خورد، برای اینکه محکم نخوره زمین سیم هندزفری رو کشیدم، که خـــاک هفت علم به سرم، کاش نمی کشیدم
254.gif
هندزفری رو که در آوردم، نوک فیش تبدیل 2.5 به 3.5 کـــج شده بود، عوضش می کنم، این مهم نیست، مشکل اینجاست که الآن هیچ صدایی از اسپیکرهای دستگاه در نمی یاد:( هندزفری رو که می زارم صدا می یاد درست، ولی بدون هندزفری هیچ صدایی نمی یاد.
ولی وقتی که گوشی زنگ می خوره، به صورت طبیعی ringtone از اسپیکر دستگاه پخش می شه. (اگه هندزفری داخل باشه هم از اسپیکر دستگاه پخش می شه هم از handsfree ) . ولی وقتی talk رو می زنم و جواب می دم، صدا از داخل میکروفون دستگاه نمی ره، و از اسپیکر بالای دستگاه هم صدایی نمی یاد
258.gif

بنا به شواهد موجود، این فیش هندزفری دستگاه یه عیبی برداشته! و فکر می کنه که یه هندزفری داخلشه! حتی وقتی که نیست!

خوب حالا دوستان، چکار کنم؟؟؟ هیچ راهی هست که بتونم خودم درستش کنم؟؟؟ مثلاً یجوری فیش رو جا بندازم!؟؟ هیچ راهی هست بدون رفتن به گارانتی مشکل دستگاه حل بشه؟؟؟ من آخه مشهدم، اکسون هم که مشهد شعبه نداره
258.gif

هی هی هی هییییییییییی
منو یاد خاطرات تلخ گذشتم انداختی
من هم jamin داشتم یه روز بلا سرم اومد منتها من با جمینم مثل یه بچه قنداقی برخورد می کردم
مطلقا هیچ گونه خشونتی در کار نبود
یه هو دیدم یه روز این طوری شده
بردم دادم دست یه دونه از فروشنده های ...... پایتخت که ای کاش نمی بردم
گفت بده درست می کنم و دادت همانا زد موقع باز کردن گوشی جک هندزفری رو شکوند
بعد دبه در آورد و به من گفت تو خودت از بس با هندزفری ور رفتی جکش شکسته
ندین جان هر کی که دوستش دارین دست این تعمیر کارای ایرانی که مفت هیچی بلد نیستن ندین
فقط می زنن خراب می کنن می رن
متاسفانه دستگاه شما جک هندز فریش گیر کرده
یا خودت بالا سر تعمیر کار باشیا نمایندگی مجاز ببر
نزار از اینی که هست خراب ترش کنن
موفق باشی

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
هی هی هی هییییییییییی
منو یاد خاطرات تلخ گذشتم انداختی
من هم jamin داشتم یه روز بلا سرم اومد منتها من با جمینم مثل یه بچه قنداقی برخورد می کردم
مطلقا هیچ گونه خشونتی در کار نبود
یه هو دیدم یه روز این طوری شده
بردم دادم دست یه دونه از فروشنده های ...... پایتخت که ای کاش نمی بردم
گفت بده درست می کنم و دادت همانا زد موقع باز کردن گوشی جک هندزفری رو شکوند
بعد دبه در آورد و به من گفت تو خودت از بس با هندزفری ور رفتی جکش شکسته
ندین جان هر کی که دوستش دارین دست این تعمیر کارای ایرانی که مفت هیچی بلد نیستن ندین
فقط می زنن خراب می کنن می رن
متاسفانه دستگاه شما جک هندز فریش گیر کرده
یا خودت بالا سر تعمیر کار باشیا نمایندگی مجاز ببر
نزار از اینی که هست خراب ترش کنن
موفق باشی

168.gif
پس که اینطور
من بردم چند جا نشون دادم تو مشهد، گفتن ما می تونیم تعمیرش کنیم ولی باید قید گارانتیشو بزنی
80.gif

دیگه مجبورم بفرستمش همین اکسون... بالاسرشون هم که نمی تونم باشم... خدا به خیر کنه
253.gif

مرسی واسه جوابت امیر جان!
99.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
168.gif
پس که اینطور
من بردم چند جا نشون دادم تو مشهد، گفتن ما می تونیم تعمیرش کنیم ولی باید قید گارانتیشو بزنی
80.gif

دیگه مجبورم بفرستمش همین اکسون... بالاسرشون هم که نمی تونم باشم... خدا به خیر کنه
253.gif

مرسی واسه جوابت امیر جان!
99.gif

فرهاد جان حتما ببر نمايندگي برا من يه مشگلي پيش امد كه خلاصه خاطره اي شد از اون به بعد هم به هر كي كه ميرسم ميگم ببر نمايندگي راستي يادم باشه يه روز حس بود قضيه اين نمايندگيها رو بكم كه ازخنده مي ميريد بعدم حواستون رو جمع ميكنيد

بالا