• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل اعصاب خورد کن با سورس کد

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
نمیدونم فیلم سورس کد رو دیدید یا نه این فیلمو با کیفیت HD دانلود کردم بطور کامل و بدون مشکل دانلود شد ولی موقعی که داشتم میدیدم 7 دقیقه مونده بود فیلم تموم بشه پلیر هنگ کرد رفتم از سایتای دانلود هرچی پلیر و کدک بود دانلود کردم ولی باز آخرای فیلم که میشه تصویر وا می یسه و پلیرهای جدیدی که دانلود کردم هنگ میکنن بنظرتون این فیلمو دوباره و از یه سایت دیگه دانلود کنم؟ حجم زیادی هم داره بخاطر HD بودن اگه تاحالا به این مشکل برخوردید و راهی بلدید که بشه کاری کرد تا اون چند دقیقه آخرش رو هم دید بگید موندم تو کف جای مهمیشم هست میخوام ببینم چی میشه آخرش اگه فیلمو دیدید تعریف نکنید داخل تاپیک که چی میشه میخوام تو فیلم ببینم

1.5 GIG
Source.Code.2011. BRRip.1080p

Source_Code.jpg

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
فیلم رو توی یه سیستم دیگه تست کنید اگه دیدی همین مشکل رو داره از یک سرور دیگه دانلودش کن اگه باز دیدی سر یه تایم خاص این اتفاق می افته خب حتما یه کارای میکنه که مدیاپلیر شما هنگ میکنه !!!

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
فیلم رو توی یه سیستم دیگه تست کنید اگه دیدی همین مشکل رو داره از یک سرور دیگه دانلودش کن اگه باز دیدی سر یه تایم خاص این اتفاق می افته خب حتما یه کارای میکنه که مدیاپلیر شما هنگ میکنه !!!

بازم نشد یه کار دیگه هم کردم رفتم با نرم افزار Ainsoft فرمتشو به avi تغییر دادم دقیقآ تا همونجا که هنگ میکرد فقط کانورت شد به احتمال زیاد سایته فیلم خرابو اپ کرده بوده تنها راهی که مونده اینه که برم دوباره از یه جا دیگه دانلودش کنم اونم فقط بخاطر 7 دقیقه انتهای فیلم ایکاش یه فردین پیدا میشد 7 دقیقه آخر فیلمو کات میکرد میداد بهم
128fs4765852.gif

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
شما یک Release دیگه اش رو دانلود کنید یا با نرم افزار DIVFIX++ ( DivFix++ is #1 AVI Video Repair & Preview Utility تعمیراش کنید .. احتمالا یه Gap در اون قسمت افتاده و تا میرسه گیر میکنه ..

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
شما یک Release دیگه اش رو دانلود کنید یا با نرم افزار DIVFIX++ ( DivFix++ is #1 AVI Video Repair & Preview Utility تعمیراش کنید .. احتمالا یه Gap در اون قسمت افتاده و تا میرسه گیر میکنه ..

very thanks، نرم افزار بسیار جالب و ساده ای بود فیلم انگار خیلی آسیب دیده نرم افزار فقط تونست چندثانیه از فیلمو درست کنه زدم دوباره از یه سایت دیگه دانلود بشه
mkvrepair.jpg

بهترین راه همین بود زدم از یه سرور دیگه دانلود بشه با یه فرمت غیر از بلوری

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
اگه شما الان تو گوگل سرچ کردید ترمیم فیلم سورس کد نسخه HD یا بلوری و به این تاپیک رسیدید توجه داشته باشید که 7 دقیقه آخر فیلم خراب نیست و فقط چند ثانیه آخرش مشکل داره این چند ثانیه که خرابه بعدش فیلم تموم میشه و اسم بازیگرای فیلم تو اون 7دقیقه بعد میاد که مهم نیست بخاطر اون 5 ثانیه رفتم کل فیلم رو دوباره از یجا دیگه دانلود کردم
swear1.gif

بالا