آژانس هواپیماییdaftare shoma
nexpay

مشکل: انتقال مقادير سشنها ها از يک صفحه به صفحه ديگر

شروع موضوع توسط kourosh_ebinj ‏13 جولای 2005 در انجمن PHP

  1. kourosh_ebinj

    kourosh_ebinj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    باسلام خدمت تمامي دوستان
    من به يک مشکل برخورده ام .اگربه من کمک کنيد ممنون مي شوم.
    يک بخش مديريت خبرنوشته ام .روي سيستم خودم و سرور شرکت که هردو ويندوز هستند بخوبي کار ميکند ولي بروي هاست لينوکس نمي توانم مقادير سشنهاي ايجادشده را به صفحه ديگر ببرم
    ممنون
    من پي اچ پي رو بصورت پيش فرض (بدون هيچ تغييري در php.ini)نصب کرده ام
    و تحت همين شرايط هم کاررا انجام و درحال حاضرهم استفاده مي کنم
    اين هم آدرس http://www.shaizarco.com/news/index.php
    سلام
    این فایل attachment شامل فایلهای login.php و confirm.php است.
    البته داخل فایل confirmی که الان روی هاست هست بجای redirect به صفحه login.phpمقادیر session
    هارو نوشته ام
    صفحه confirm صفحه ای است که بعداز واردکردن admin,admin به داخل آن می روید.
     

    فایل های ضمیمه:

    • pages.zip
      اندازه فایل:
      3.3 KB
      نمایش ها:
      11
  2. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    چرا بعد از session_start()
    از session_destroy()
    استفاده کردی
     
  3. kourosh_ebinj

    kourosh_ebinj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    داخل صفحه login اگر ازdestroy استفاده نمیکردم وقتی بایک user وارد میشدم وبدون اینکه logoff کنم می خواستم با یکuser دیگه user واردشوم errorمیداد
     
  4. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    به جای اون از session_unset() استفادهکن
    با اون تابع تو session رو نابود می کنی ولی با این مقادیرش رو پاک می کنی
     
  5. kourosh_ebinj

    kourosh_ebinj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    آقاآرش ممنون
    ولي مشکل من الان این نیست
     
  6. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    سر در نمييارم
    وقتي سشن رو نابود ميكني ديگه ميخواي چيو از چي به چي انتقال بدي؟
    جل الخالق
     
  7. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    يعني چي؟
    مشكل پس چيه؟ :blink:
     
  8. kourosh_ebinj

    kourosh_ebinj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز
    کد صفحه login ازدوقسمت تشکیل شده است.
    یک بخش مربوطبه زمانی است که کاربرمی خواهد username&passwordروواردکنه
    بخش دوم که بالای صفحه قرارداد هم زمانی اجرامی شود که فرم اسالشده باشد.
    به همین دلیل یاsession_destroyاجرامی شودیا ساختن sessionها
    جدای ازاینها منگفتم که روی سیستم خودم به خوبیکار میکنه فقط روی linuxserver بهمشکلبرخوردکرده ام
     
  9. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    يافتم
    مشكل از register_globalsهست چون روی سرور های لینوکس off هست
    همه متغیر هایی رو که با سشن انتقال میدی توی آرایه انجمنی بذار مثلا متغیر یوزر نیم که با سشن میره رو توی این بذار:
    PHP:
    $_SESSION['username'];
     
  10. kourosh_ebinj

    kourosh_ebinj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    از$_sessionاستفاده کرده ام
    علاوه برآن register_globalرویسیستمخودمهمOFFisj.
     
  11. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    پس ای داد بیداد :blink:
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی