مشکل اورکلاکینگ با درایور های جدید انویدیا

شروع موضوع توسط starboy_amir ‏15 دسامبر 2005 در انجمن سخت افزار

  1. starboy_amir

    starboy_amir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    249
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    gachsaran
    سلام من یه گهی خوردم رفتم یه geforce 6200 agp8x 64bit XFX گرفتم وحالا وقتی درایور جدید تر از 76.54 نصب می کنم دیگه با هیچ برنامه اورکلاک نمی تونم core clock رو بالا ببرم.
    اینم systemمنه:
    GIGABYTE K8NSP
    Athlon 64 3000+
    2*512 twinmos
    geforce6200 agp 8x xfx
     
  2. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    دور از جوون !

    با چه برنامه ای آورکلاک میکنی ؟ riva tuner یا power strip رو امتحان کن ... از این سایت میتونی دانلود کنی nvidiaclub.com

    البته آورکلاک کردن و یا نکردن این کارت تاثیر چندانی نداره پس ناراحت نباش
     
  3. starboy_amir

    starboy_amir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    249
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    gachsaran
    این کارت core clocke=350 و memory clock=400 هستش و با ور کلاک تا coreclock=440 و memory clock=460 بردم.
    خیلی هم تاثیر داره .
    با این برنامه ها هم امتحان کردم بازم core clock اور نمی شه ولی memory می شه
    همه چیزمم اپدیته.
     
  4. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    احتمال داره که یه باگ توی درایور های جدید باشه که برای شما خودشو نشون داده . فعلا از همون درایور ورژن پایین تر استفاده کن تا خودشون اونو توی ورژن های بعدی درست کنن
     
  5. ARMAN_PIER

    ARMAN_PIER Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    170
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    tehran
    manam asus 6200/256tc daram :
    core clock:350mhz over to 480
    memory 550mhz over to 666mhz
    اینا آخرین رکوردم تو اووره تو riva tuner
    اومید وارم حال کنین
     
  6. spookykid

    spookykid کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    291
    تشکر شده:
    0
    کدوم درایور رو امتحان کردی ؟
    بعد از این درایوری که شما گفتی چندین تا درایور اومده شاید شما با یکیش مشکل داشته باشی
    coolbits رو امتحان کردی؟;) :happy:
     
  7. starboy_amir

    starboy_amir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    249
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    gachsaran
    مشکل حل شد.
    بایوس کارتم رو با برنامه nibitor 2.6 و برنامه nvflash فلش کردم و core و memory شو بردم بالا .
    الان با درایورای جدید مشکلی ندارم.
    می گم با برنامه nibitor 2.6 می شه volltag کارتم رو ببرم بالا از کجا بفهمم voltag کاتم چنده که ببرمش بالاتر؟
    اگه کسی می دونه ممنون می شم یه توضیحی بده درباره بالا بردن ولتاژ .
    mer30
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal