• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل اینترنت خونه بطور کلی مشکل از خط تلفن خونه هست، کمک برای حل آن ؟

mahdigp

Registered User
تاریخ عضویت
3 جولای 2012
نوشته‌ها
398
لایک‌ها
22
با عرض سلام و خسته نباشید.
من سرویس دهنده های مختلف رو تست کردم واسه اینترنت، از مخابرات و صبانت تا الان که های وب دارم ...
من های وب دارم ، با همین یوزر و پسورد که خونه وصل هستم تو محلی دیگه که اون محل هم مرکز مخابراتیش همین مرکزی هست که خونه دارم وصل میشم سرعت دانلودم 400-500 هستش ولی تو خونه 70-80 !
با لپ تاپ گوشی و انواع مودم هم که تست کردم مشکل همین بوده ...
به این نتجیه رسیدم که به احتمال زیاد خط تلفن و سیم کشی مشکل داره ...
حالا کسی میتونه این مشکل ناشی از چیه؟ و باید چی کاری انجام داد ؟
 

arash59b

Registered User
تاریخ عضویت
25 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
948
لایک‌ها
1,586
محل سکونت
اکسین ــ O X I N
می تونه از سیمکشی خونه باشه بهتره مودم رو ببری دم در خونه جایی که سیم میاد تو خونه نویز رو چک کنی

ممکنه نویز هم از خود مرکز باشه

کلا هرچی فاصله ات با مرکز کمتر باشه نویزتم کمتر و سرعت بهتره خواهد بود از رو نقشه ببین فاصله خونه و محل کارت با مرکز مخابرات چقدر هست
 

mahdigp

Registered User
تاریخ عضویت
3 جولای 2012
نوشته‌ها
398
لایک‌ها
22
می تونه از سیمکشی خونه باشه بهتره مودم رو ببری دم در خونه جایی که سیم میاد تو خونه نویز رو چک کنی

ممکنه نویز هم از خود مرکز باشه

کلا هرچی فاصله ات با مرکز کمتر باشه نویزتم کمتر و سرعت بهتره خواهد بود از رو نقشه ببین فاصله خونه و محل کارت با مرکز مخابرات چقدر هست
ممنون ، میرم در خونه چک کنم ، ولی خونه فاصلش زیاده ولی شرکت نزدیک داره!
اگه در خونه خوب باشه مودمو همونجا میزارم :D
 

arash59b

Registered User
تاریخ عضویت
25 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
948
لایک‌ها
1,586
محل سکونت
اکسین ــ O X I N
اگه نویز دم در خوب بود احتمال سیم تلفن شما از کنار کنتور و تابلو برق رد می شه که خودش نویز ایجا می کنه بهترین کار اینه که برای مودم یه خط مخصوص و جدا تا محل مودم بکشی
 

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
تاریخ عضویت
27 فوریه 2006
نوشته‌ها
1,617
لایک‌ها
314
سن
36
محل سکونت
کرج
عزیز تو تنظیمات مودم دو ضریب به نام های SNR و Attenuation تعریف شده
این دو ضریب رو بگو که هم برای آپلود و هم برای دانلود معرفی شدن تا راهنماییت کنم.
 

mahdigp

Registered User
تاریخ عضویت
3 جولای 2012
نوشته‌ها
398
لایک‌ها
22
عزیز تو تنظیمات مودم دو ضریب به نام های SNR و Attenuation تعریف شده
این دو ضریب رو بگو که هم برای آپلود و هم برای دانلود معرفی شدن تا راهنماییت کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید :)
البته الان بهتر شده ...
Downstream Upstream
SNR Margin
: 6.9 14.4db
Line Attenuation
: 78.0 45.7 db
 

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
تاریخ عضویت
27 فوریه 2006
نوشته‌ها
1,617
لایک‌ها
314
سن
36
محل سکونت
کرج
سلام داداش.
اینار بخونی متوجه میشی چرا بهت گفتم این دو ضریب رو بگو.

SNR Margin چیست؟
نسبت قدرت سیگنال خط شما به نویز روی خط شماست.خب با این حساب هرچی مقدار SNR Margin بیشتر باشه کیفیت خط شما هم بالاتره.نکته ای که در این قسمت وجود داره اینه که هرچی پهنای باند شما بالاتر بره این نسبت کاهش پیدا می کنه.


مقایسه مقادیر SNR Margin

6dB و کمتر بسیار بد است و مشکلات جدی برای شما بوجود می اورد7dB-10dB بد است اما طوری نیست که نتوان از سرویس ADSL استفاده کرد11dB-20dB خوب است20dB-28dB عالی است29dB و بیشتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است

Line Attenuation چیست؟
در واقع میزان تخریب سیگنال ورودی به مودم شما و ارسال شده از طرف مرکر مخابراتی را نشان می دهد.که در اصطلاح به ان نویز می گویند.هرچه مقدار Line Attenuation کمتر باشد نویز خط شما کمتر است و به این معنی است کهکیفیت دریافت دیتا بر روی خط شما بیشتر است.نکته ای که در این مورد وجود دارد این است که هرچه فاصله شما تا مرکز مخابراتی یا درواقع همان جایی که خط شما رانژه شده و دیتا برای شما ارسال می شود کمتر باشد نویز خط شما هم کمتر است.البته میزان نویز به عوامل دیگر هم بستگی دارد.مانند کیفیت سیم کشی تلفن منزل یا وجود تلفن بر روی خط در منزل و غیره.

مقایسه مقادیر Attenuation

20dB و کمتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است20dB-30dB عالی است30dB-40dB خیلی خوب است40dB-50dB خوب است50dB-60dB ضعیف است و ممکن است اشکالاتی در ارتباط شما ایجاد کند60dB و بالاتر بسیار بد است و می تواند مشکلات جدی برای ارتباط شما ایجاد کند

حالا ببین من چی میگم.
نویز شنیداری داره خطط؟
اگه اینجوریه که کارت خیلی راحته
برو از اونجایی که سیم تلفن اومده خونه (سیم مخابرات) کلا ارتباط خونه رو قطع کن بعد به یه گوشی تلفن وصل کن ببین نویز داری یا نه.اگه نویز نبود به مودم وصل کن و این مقادیر رو دوباره چک کن.
اگه این مقادیر در حد استاندارد بود پس مشکل 100 در 100 تو سیم کشی خونه است و باید سیم کشی داخلی رو عوض کنی.
اما اگه مشکل برطرف نشد:
اگه نویز شنیداری بود همونجا زنگ بزن 117 و اعلام خرابی کن
اگه شنیداری نبود و فقط دوباره این دو ضریب مشکل کار بود اول یه بررسی کن ببین فاصله خونتون تا مرکز مخابرات چقدره.
اگه میبینی فاصله بیش از 5 کیلومتره بیخودی سراغ ADSL نرو و راحت برو سراغ اینترنت بیسیم حالا یا وایمکس یا وایرلس.
امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کنم
 

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
تاریخ عضویت
27 فوریه 2006
نوشته‌ها
1,617
لایک‌ها
314
سن
36
محل سکونت
کرج
راستی دو تا نکته رو اضافه کنم که مهم هستند
1-برای تحلیل نویز باید حتما ارتباط خط با داخل خونه قطع بشه وگرنه فرقی نداره که از هر جا نویز بیاد و شما از هر جای دیگه خط چک کنی اون نویز رو داری.
2-فاصله از مرکز تعریف میشه فاصله و طول سیم کشی ها از در خونه تا جعبه تقسیم محلی سپس جعبه تقسیم منطقه و سپس تا مرکز مخابرات. این فاصله هیچ ربطی به فاصله شمت تا شرکت ارائه دهنده ADSL نداره.چرا که شما همیشه برای ارتباط با سوییچ ADSL هر شرکتی از داخل مخابرات منطقه تون متصل میشید.
 

esmigel

Registered User
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2007
نوشته‌ها
1,444
لایک‌ها
417
سن
44
محل سکونت
زاهدان
دوستان خیلی دقیق راهنمایی کردن..یه تجربه میدم واسه دوستانی که میخوان سیم جدا بزنن... من خونم تا مخابرات کمتراز یک کیلومتره...نویز خطم زیاد بود..حتی تلفن رو بر میداشتم صداش تابلو بود...الکی رفتم بهترین سیم مخابراتی..همونایی که خود مخابرات داره رو خریدم..و یه راست از دم در سیم رو کشیدم به سمت مودم...اما دریغ از کوچکترین تغییر...همونطور که دوستان گفتن بهترین راه اینه اگه میتونین مودم رو ببرین از اول ساختمان امتحان کنین..اگه نویز کم شد اونموقع سیم جدا بزنین..
تو بیشتر اپارتمانها سیم برق و سیم تلفن رو داخل لوله خرطومی میکنن..بعد میدن بالا...بالا هم تقسیم میکنن..حتی خود پریز هم تولید نویز میکنه..
 

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
تاریخ عضویت
27 فوریه 2006
نوشته‌ها
1,617
لایک‌ها
314
سن
36
محل سکونت
کرج
منم یه تجربه میگم واسه دوستان
قدیم که بابام داشت خونشو میساخت من گفتم بزار خودم سیم کشی میکنم.
تمام استاندارد ها رو رعایت کردم
سیم تلفن رو از دور ترین قسمت به سیم برق رد کردم
سیم رو به تنهایی درون خرطومی رد کردم
اشکال کار این بود که سیمی که گرفتم نامرد فروشنده به اسم سیم خوب فروخت اما بعدا مشکلاتی به وجود اومد که معلوم شد جنس سیم بد بوده.
من از این دسته سیم دو خط تلفن رد کردم
بعد از چند ماه نویز شدیدی روی دو خط افتاد.
ابتدا رو چک کردم سالم بود
سیم ها رو با اهم متر چک کردم از 5 تا سیم سه تاش به هم وصل شده بود. یکی از اون سالم ها هم سیم بدون روکش بود؟همین عجیب ماجرا بود که اگه یه جا سیم ها لخت شدن پس چرا سیم بدون روکش هنوز به بقیه وصل نشده بود؟
بماند من هم همه سیم کشی را روکار انجام دادم
برای یه خط هم که فقط برای ADSL استفاده میشه مجبور شدم حدود 5 یا 6 متر کاملا غیر اصولی از زیر موکت رد کنم.
خدا رو شکر بعد از 5 سال هنوز سالمه با اینکه اون تکه زیر موکت هر روز پا میخوره.
میدونین علتش چیه؟
چون این سری رفتم سیم گرون قیمت باند گرفتم و سیم کشی کردم.



پس دوستان دقت کنن علت نویز خیلی وقت ها میتونه جنس سیم مورد استفاده باشه
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
معمولا در مقدار نويز كم . با اسپيلتر كه كيفيت خوبي داشته باشه موضوع بهتر ميشه . دو تا اسپيليتر يكي سر گوشي تلفن و يكي هم براي مودم .
 

mahdigp

Registered User
تاریخ عضویت
3 جولای 2012
نوشته‌ها
398
لایک‌ها
22
من سیم جدا هم کشیدم از در خونه باز هم همین مشکل هست، کلا در خونه هم نویز داره ...
در ضمن جدیدا حتی سیم کشی کوچه رو عوض کردن باز هم نویز هست تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که
جعبه تقسیمی که خط رو میاره به خونه روی دیوارمون هست که دقیقا اون وره دیوار کنتور هست آیا این نویز میندازه؟
 

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
تاریخ عضویت
27 فوریه 2006
نوشته‌ها
1,617
لایک‌ها
314
سن
36
محل سکونت
کرج
عزیز دم در نویز شنیداری داری؟
زنگ بزن 117 اگه اینجوریه
اگه نه بیخیال ADSL شو
 
بالا