آژانس هواپیماییexchanging

مشکل بازی در فیفا 2004

شروع موضوع توسط behzadbayat ‏7 مارس 2004 در انجمن بازیهای کامپیوتری

  1. behzadbayat

    behzadbayat کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2004
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    when i run the game. the game starts but when i want to play and selecting teams and .... , then in the loading screen it goes off and go out of the games and it closes. so i cant play.

    my system is as follows:

    amd athlon xp 2000
    mainboard: soltek 75-frn2-RL
    ram: 256 mb
    hdd: 40 GB and 3 GB free for that drive and 3 GB free for windows
    Graphic card : Geforce4 mx440 4x 64mb
    directx 9
    sound : ac97
    all my drivers of G.C. and M.B. has been updated now with nvidia site
    my mainboard chipset is nvidia nforce2

    tanks .
    if u help me, i'll be so pleased
     
  2. irgamer

    irgamer مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,030
    تشکر شده:
    14
    سلام.
    1-چون دو تا تکراری بود اون یکی رو برداشتم.
    2-آخرین درایور nvidia رو امتحان کنید شاید درست بشه.
    موفق باشید.
     
  3. ali206speed

    ali206speed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    TeHrAn
    با اين سيستمي كه گفتي 100 % بايد بياد كارت خيلي ها كه اينجا هستن از كارت شماست من هم با همين MX 440 بازي كردم فقط بگو الان مشكلت چيه ؟
     
  4. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
  5. behzadbayat

    behzadbayat کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2004
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    آخرين درايور رو هم از سايت nvidia دانلود كردم ولي باز هم نشد. :( مشكل من اين است كه بازي مي ايد و تيم را انتخاب مي كنم و آخرين مرحله را كه كليك مي كنم موقع بارگذاري دنياي مجازي يا همون 3d engine از بازي مي زنه بيرون و هيچ خطايي هم نمي ده. تو 98 هم نشد تو xp هم نشد. اتفاقا همين مشكل رو هم براي nba 2003 , 2004 هم داشتم. به سايت ea sports هم mailزدم ولي فايده نكرد. نميدونم چيه؟؟؟ :wacko: :wacko:
     
  6. irgamer

    irgamer مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,030
    تشکر شده:
    14
    وقتی مشکل مشترکه بین بازیها پس یه ربطی به DirectX داره.آخرین نسخه (DirectX 9.0 b) رو نصب کن اگه مشکل حل نشد باز یه فکری بکنیم!
    موفق باشی.
     
  7. behzadbayat

    behzadbayat کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2004
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    من الان directx 9.0b (4.09.0000.090 دارم ولي باز هم اين مشكل را دارم :):(
     
  8. irgamer

    irgamer مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,030
    تشکر شده:
    14
    خیلی عجیبه!
    ببینم شاید بازیهای جدید EA با nForce2 ناسازگاری دارن؟
    تو Readme هشون قسمت Compatibilty یا یه همچین چیزی رو بخون ببین چیزی از این ناسازگاری نگفتن؟
     
  9. behzadbayat

    behzadbayat کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2004
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    تا آنجايي كه من خوانده ام چيزي نگفته است. ولي nfs underground رو بازي كرده ام و خوب جواب داده است. :(:)
     
  10. oliver

    oliver Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2003
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    1
    توي . color quality . control panel>display>setting رو روي medium بذار يا روي حداقل . ببين مشكلت حل مي شه ؟ :cool:
     
  11. behzadbayat

    behzadbayat کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2004
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    نه بابا اين كارا رو هم كردم ولي جواب نگرفتم :((
     
  12. $aeed

    $aeed کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    843
    تشکر شده:
    5
    من با اين گرافيك مافيا و ان بي اي2003 رو بازي كردم.دورست بود.
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. mammad

    mammad مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2003
    نوشته ها:
    850
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    NoWhere Abad
    ببين قبل از اجراي بازي همه برنامه كه امكانش هست ببيند مثل آنتي ويروسو فايروال و اينجور چيزا.البته رمت هم 256 هست خيلي بعيده مشكل از اون باشه.

    اگر نشد يك كرك جديد بزار.از سايت www.pcgameworld.com ميتوني پيدا كني چند تا.شايد مشكل از اون باشه.
     
  15. ali206speed

    ali206speed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    TeHrAn
    منم دارم با geforce 4 اين بازي رو اجرا ميكنم خيلي هم خوب اجرا ميشه
    ولي تو geforce 2 mx 400 امكان بازي كردن نيست
     
  16. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    بچه ها من براي گيم نت پچ مولتي پلير ميخواستم
    از كجا ميتونم بگيرم؟
     
  17. SherlockHolmes

    SherlockHolmes کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2004
    نوشته ها:
    3,017
    تشکر شده:
    841
    عجيبه منم دقيقا همين مشكلو دارم !!!!!!!!
    از كارت گرافيك نيست چون ماله من ATI پس به نظر شما مشكل از چيه؟
     
  18. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    نبود؟؟ :(
     
  19. irgamer

    irgamer مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,030
    تشکر شده:
    14
  20. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    مرسي خودشه
     
  21. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    من اين كرك رو رفتم نصب كنم
    يه جايي كه ميرسه error ميده كه فايل BEsceneD رو پيدا نميكنه تو فولدر data
    تو گوگل هم سرچ كردم نبود
    خودم هم يه فايل الكي ساختم به همين اسم نشد
    كسي اين فايل رو داره؟
    اصلا كسي اين كرك رو تست كرده؟