• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل باز شدن ناقص یک برنامه

9372

Registered User
لایک‌ها
224
سلام. من ویندوز 8.1 دارم و مدتیه دچار یه مشکلی شدم که خیلی اعصاب خورد کنه. هر وقت دارم با کامپیوتر کار میکنم (به خصوص وقتی تو بازی هستم) یه دفعه از بازی می پره بیرون و اون پایین آیکون نصب برنامه نامشخصی خیلی سریع میاد و میره. به حدی سریع اتفاق می افته که فرصت نمی کنم ببینم اصلا اسم برنامه لعنتی چیه. بعضی وقتهام همراهش پنچره cmd سریع باز و بسته میشه. این اتفاق شاید هر 10 دقیقه یک بار می افته.
من اون چنتا برنامه ای که نمی دونستم چی هستن رو آن اینستال کردم ولی مشکل حل نشد. نمی دونم این لامصب چیه که دست از سرم برنمیداره؟!

9372

Registered User
لایک‌ها
224
هیچ کس هیچ نظری نداره؟

9372

Registered User
لایک‌ها
224
......... :-((((

9372

Registered User
لایک‌ها
224
somebody help me

ali2040

Registered User
لایک‌ها
193
سلام دوست عزیز.سیستمتون ویروسی نیست؟؟موقعی که آنتی ویروس رو میخواین فعال کنید فایلای سیستمی رو فعال کردید؟؟یه نرم افزار بهتون معرفی میکنم تو این زمینه کمک خوبی بهتون میکنه perfect uninstaller هست که برنامه های نصب شده رو سیسنم رو به شما نشون میده وقتی برنامه رو باز کردید پایین سمت چپ گزینه show windows installer رو فعال کنید.بعد میبینید یه سری از برنامه ها اصلا توی uninstaller خود ویندوز نیستن ولی اینجا به شما نشون داده میشه.سوالی بود در خدمتم.

بالا