• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل باز نشدن هارد اکسترنال

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
سلام دوستان
هارد اکسترنال رو به KUbuntu زدم و فایل ریختم و حالا ویندوز 7 نمیتونه از روی هارد چیزی بخونه و هارد باز نمیشه
آیکن هارد تو mycomputer هست ولی خوب باز نمیشه و ویندوز میخواد که فرمتش کنم (ویندوز هارد رو میشناسه)
(امکان فرمت کردنش رو هم ندارم , یعنی حجم ندارم :دی)
هارد راحت با Ubuntu باز میشه ولی با ویندوز مشکل داره (فقط رو 7 تست کردم)
دوستان کسی تجربه این مشکل رو داشته؟

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
دوستان کسی راه حلی نداره؟

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
درایور مربوط به هارد رو پیدا کن پاک کن
بعد
ریبوت بده سیستم اومد بالا هاردت رو وصل کن اگه اومد بالا که هیچ اگه نیومد بالا برو درایور جدید هاردت رو از سایتش دانلود و نصب کن : دی

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
درایور مربوط به هارد رو پیدا کن پاک کن
بعد
ریبوت بده سیستم اومد بالا هاردت رو وصل کن اگه اومد بالا که هیچ اگه نیومد بالا برو درایور جدید هاردت رو از سایتش دانلود و نصب کن : دی

ممنون آقا مرتضی
داریور رو پاک کردم و دوباره نصب شده ولی بازم مشکل هنوز هست
قبلا با همین درایور جواب میداده بعد از زدن به kubuntu اینجوری شده
بازم ممنون

dayi_morteza

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
هاردو نصب کن.بعد با یه ویندوز ایکس پی پورتابل که با سی دی بوت می شه بیا بالا احتمال زیاد بتونی محتویات هاردو ببینی و جا به جا کنی.

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
سلام
ممنون
گفتم که برای جابجا کردن که با لینوکس میتونم جابجا کنم ولی من میخوام هارد رو خالی نکنم و همینجوری درستش کنم

ghazal-m

Registered User
لایک‌ها
42
بعضی وقتها وقتی این مشکل پیش میاد با Active Partition Recovery می تونی مشکل هارد رو رفع کنی

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
سلام
ممنون از دوستان
مشکل رو متوجه شدم
فایل سیستم هارد رو تو ویندوز RAW میشناسه و بخاطره همین باز نمیکنه
حالا راه برگردوندن RAW به NTFS رو کسی از دوستان میدونه؟

kamran4x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از دوستان كه اطلاعاتي دارند خواهش دارم كمكم كند مشكلم اينه كه هارد اكسترنال 500گيكي دارم كه امروز وقتي ازطريق يواس بي به كامپيوتر وصلش كردم بازش نكرد ولي بصورت يك درايو ميشناستش ولي بازش نميكنه وقادر نيستم محتويات انرا مشاهده كنم ودر منوي پروپرتيس فايل سيستم را rar ميشناسه درحالي سيستم كامپوترم ntfs است كمكم كنيد چطور من ميتونم بازش كنم

t.c.w.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اونایی که مشکل تبدیل شدن فایل سیستم هارد به Raw دارن از نرم افزار EASEUS Partition Master 9.1.1.Professional Edition استفاده کنن.(روی هارد کلیک راست کرده و Set Active رو بزنید سپس هارد را اجکت کنید.) خودم اینجوری درست شد.2 ترا بود لامصب:eek:اگر با این گزینه حل نشد گزینه های دیگری رو امتحان کنید.

kamran4x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان منهم مشكل باز نشدن هاردم را راهش را با سرچ تو سايتها پيدا كردم وانم استفاده از برنامه ريكاوري EASEUS Data Recovery Wizard Professional است كه بااين برنامه كارم حل شد متشكرم

بالا