• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل بالا نیومدن لپ تاپ بعد ار به Sleep رفتن

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

چند ماهی است که یه لپ تاپ فوجیتسو مدل AH531 با گارانتی بهین خریدم.

مشکلاتی برام پیش امده که ترجیح دادم اول با شما درجریان بگذارم و بعد اگر لازم بود برای گارانتی اقدام کنم :

1) گاهی اوقات وقتی دستگاه به حالت sleep میره، با فشردن دکمه پاور سیستم بالا نمیاد، صدای فن بلند میشه و چراغ های دستگاه به همراه چراغ اخطار باتری روشن میشه اما دستگاه بالا نمیاد، در این وضعیت یا باید آداپتور رو به دستگاه وصل کرد یا با نگه داشتن پاور و خاموش کردن دستگاه باتری رو درآورد و دوباره گذاشت تا سیستم بالا بیاد!

2) گاهی اوقات بعضی از وسایل USB که به دستگاه میزنم دیر شناخته میشه.

کسی میدونه این مشکلات از چی هست؟ آیا باتری یا خود دستگاه یا ویندوز مشکل داره؟

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
مطمعنی دیازپام نمیخوره؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
:D آره مطمئنم

لطفا بحث رو جدی تر دنبال کنید، برام مهمه، مرسی.

اگه درایور چیپست و گرافیک و کلا درایورات کامل نصبن و جدیدن با SiSoftware Sandra , Burn in Test تست کن و نتیجرو بگو
اگه نصب نیست همشون رو کامل نصب کن از جمله چیپست و گرافیک ببین همچین حالتی پیش میاد 2باره یا نه؟؟

ظاحرا لپ تاپت مشکل سخت افزاری داره

موفق باشید

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
اگه درایور چیپست و گرافیک و کلا درایورات کامل نصبن و جدیدن با SiSoftware Sandra , Burn in Test تست کن و نتیجرو بگو
اگه نصب نیست همشون رو کامل نصب کن از جمله چیپست و گرافیک ببین همچین حالتی پیش میاد 2باره یا نه؟؟

ظاحرا لپ تاپت مشکل سخت افزاری داره

موفق باشید

مرسی از شما

من با این نرم افزار کار نکرده بودم قبلا اما همونطور که فرمودین رفتم نصب کردم و Burn In کردم

تا 45 درصد پیش رفت اما صفحه آبی امد و ناتمام موند! مجبور شدم ریست کنم. در حین تست کارت گرافیک دوم - NVidia Geforce GT 525M - فکر میکنم اینطوری شد.

کارت گرافیک اولم هم Intel HD Graphic Family هست که به صورت پیش فرض فکر میکنم داره با این کار میکنه

فایل ریپورتی که ساخت تا اون لجظه این هست :

کد:
*****  Start of Report  *****
--------------------------------------------------------------------------------

<<<  >>>
--------------------------------------------------------------------------------

CPU 1 Core Power:              35.00W (35.00W : 35.00W - 35.00W)
    Error:                         No environment sensors detected!

<<< Processor Arithmetic >>>

<<< Processor Multi-Media >>>

<<< Multi-Core Efficiency >>>

<<< Power Management Efficiency >>>

<<< Cryptography >>>

<<< Video Rendering >>>

Error (335):                   Direct3D 11 Devices : Intel(R) HD Graphics 
                                   Family (12 SM4.1 650MHz, 64MB DDR3 1.33GHz 64-
                                   bit, Integrated Graphics) : Display call 
                                   failed. Try another interface or update video 
                                   drivers.
    Error (335):                   OpenGL Devices : Intel(R) HD Graphics Family 
                                   (12 SM4.1 650MHz, 64MB DDR3 1.33GHz 64-bit, 
                                   Integrated Graphics) : Display call failed. 
                                   Try another interface or update video 
                                   drivers.

<<< Video Memory Bandwidth >>>

<<< GPGPU/GPCPU Processing >>>

Error (339):                   Compute Shader Processor : 2x Intel(R) HD 
                                   Graphics Family (12SP 650MHz, 1GB DDR3 
                                   1.33GHz 64-bit, Integrated Graphics) : GPXPU 
                                   call failed. Try another interface (e.g. 
                                   OpenCL/ComputeShader/CUDA/etc.) or update 
                                   video drivers.

<<< GPGPU/GPCPU Bandwidth >>>

در ضمن قسمت های دیگه رو که توی نرم افزار چک میکردم نوشته بود Unknow Moniitor و میخواست که مانیتور رو نصب کنم

منتظر راهنمایی بیشتر شما هستم

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام

چند ماهی است که یه لپ تاپ فوجیتسو مدل AH531 با گارانتی بهین خریدم.

مشکلاتی برام پیش امده که ترجیح دادم اول با شما درجریان بگذارم و بعد اگر لازم بود برای گارانتی اقدام کنم :

1) گاهی اوقات وقتی دستگاه به حالت sleep میره، با فشردن دکمه پاور سیستم بالا نمیاد، صدای فن بلند میشه و چراغ های دستگاه به همراه چراغ اخطار باتری روشن میشه اما دستگاه بالا نمیاد، در این وضعیت یا باید آداپتور رو به دستگاه وصل کرد یا با نگه داشتن پاور و خاموش کردن دستگاه باتری رو درآورد و دوباره گذاشت تا سیستم بالا بیاد!

2) گاهی اوقات بعضی از وسایل USB که به دستگاه میزنم دیر شناخته میشه.

کسی میدونه این مشکلات از چی هست؟ آیا باتری یا خود دستگاه یا ویندوز مشکل داره؟

به احتمال زیاد چیپ گرافیک ایراد دارد.
قبل از هر کاری آخرین نسخه بایوس لپ تاپتان را از سایت دانلود و نصب کنید. شاید مشکل برطرف شود.

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
مرسی از شما

من با این نرم افزار کار نکرده بودم قبلا اما همونطور که فرمودین رفتم نصب کردم و Burn In کردم

تا 45 درصد پیش رفت اما صفحه آبی امد و ناتمام موند! مجبور شدم ریست کنم. در حین تست کارت گرافیک دوم - NVidia Geforce GT 525M - فکر میکنم اینطوری شد.

کارت گرافیک اولم هم Intel HD Graphic Family هست که به صورت پیش فرض فکر میکنم داره با این کار میکنه

فایل ریپورتی که ساخت تا اون لجظه این هست :

کد:
*****  Start of Report  *****

<<<  >>>

CPU 1 Core Power:              35.00W (35.00W : 35.00W - 35.00W)
    Error:                         No environment sensors detected!

<<< Processor Arithmetic >>>

<<< Processor Multi-Media >>>

<<< Multi-Core Efficiency >>>

<<< Power Management Efficiency >>>

<<< Cryptography >>>

<<< Video Rendering >>>

Error (335):                   Direct3D 11 Devices : Intel(R) HD Graphics 
                                   Family (12 SM4.1 650MHz, 64MB DDR3 1.33GHz 64-
                                   bit, Integrated Graphics) : Display call 
                                   failed. Try another interface or update video 
                                   drivers.
    Error (335):                   OpenGL Devices : Intel(R) HD Graphics Family 
                                   (12 SM4.1 650MHz, 64MB DDR3 1.33GHz 64-bit, 
                                   Integrated Graphics) : Display call failed. 
                                   Try another interface or update video 
                                   drivers.

<<< Video Memory Bandwidth >>>

<<< GPGPU/GPCPU Processing >>>

Error (339):                   Compute Shader Processor : 2x Intel(R) HD 
                                   Graphics Family (12SP 650MHz, 1GB DDR3 
                                   1.33GHz 64-bit, Integrated Graphics) : GPXPU 
                                   call failed. Try another interface (e.g. 
                                   OpenCL/ComputeShader/CUDA/etc.) or update 
                                   video drivers.

<<< GPGPU/GPCPU Bandwidth >>>

در ضمن قسمت های دیگه رو که توی نرم افزار چک میکردم نوشته بود Unknow Moniitor و میخواست که مانیتور رو نصب کنم

منتظر راهنمایی بیشتر شما هستم

آقا آخرین ورژن درایورچیپست رو دانلود کن و نصب کن ببین بازن مشکل برمیخوری دباره یا نه؟(البته درایور گرافیک هم دانلود ونصب کن)

موفق باشید

بالا