• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با اورکلاکینگ رو مادر بورد فاکسکان

al.afsari

Registered User
لایک‌ها
65
سلام ... مدل سی پی یو و مادر بوردم تو امضام هست به خیال خودم تو بایوس اورکلاکش کردم تا 4.3 ولی حالا میام میبینم نشده :blink:
فرکانس عادی سی پی یوم 2.7 هستش که بلک ادیشن هست و قابلیت اور هم داره .... حالا سوال من اینه که با این مادر بورد من چجوری این سی پی یو رو اور کنم ؟؟؟ یه وی 8 دارم برای خنک کنندگیش ...
از دوستان اهل فن و کسانی که با مادر بورد فاکسکان اور داشته اند کمک میخوام ممنون ...

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
براي اوركلاك از برنامه amd over drive استفاده كن .

al.afsari

Registered User
لایک‌ها
65
اجرا نشد رو سیستمم ... گفت failed to run ... نرم افزار دیگه ای میشناسید ؟؟
الان دمای سی پی یو 3 درجس :lol: کاملا واضحه که اور ندارم :happy:

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

Tragzes

Registered User
لایک‌ها
253
داداش من از 2.7 میخوای بری 4.3؟؟؟ با کولرهای فلزی خیلی بشه سی پی رو اورکرد بدون لطمه زدن بهش و اینکه پایدار هم باشه یک گیگاهرتز برای هر هسته هستش نه دیگه اینقدر
شما ولتاژ رو متناسب با افزایش فرکانس افزایش می دهید؟ معلومه با این جهش اوردرایو ارور میده .وقتی فرکانس میره بالا مصرف انرژی نیز بیشتر می شود اگر افزایش داده نشه سی پی یو پایدار نخواهد بود و مدام سیستم متوقف میشه نگاهی به تنظمیات اورکلاک برنامه AMD بیندازید همچی فقط افزایش فرکانس نیست افزایش ولتاژ هم لازمه و هم خیلی تنظیم کردن اون حساس هست و گام به گام باید انجام شود
اگر هم ولتاژ رو بخواهید برای پایداری اور متناسب با فرکانس 4.3 افزایش بدید دما میرسه به بالای 80 حتی تا 100
با فلش در محیط بایوس از سربرگ اورکلاک توسط دکمه F12 عکس بگیرید و قرار بدید در پست تا حداکثر در محدوده 3.7 گیگاهرتزی بتونم کمکتون کنم

al.afsari

Registered User
لایک‌ها
65
داداش من از 2.7 میخوای بری 4.3؟؟؟ با کولرهای فلزی خیلی بشه سی پی رو اورکرد بدون لطمه زدن بهش و اینکه پایدار هم باشه یک گیگاهرتز برای هر هسته هستش نه دیگه اینقدر
شما ولتاژ رو متناسب با افزایش فرکانس افزایش می دهید؟ معلومه با این جهش اوردرایو ارور میده .وقتی فرکانس میره بالا مصرف انرژی نیز بیشتر می شود اگر افزایش داده نشه سی پی یو پایدار نخواهد بود و مدام سیستم متوقف میشه نگاهی به تنظمیات اورکلاک برنامه AMD بیندازید همچی فقط افزایش فرکانس نیست افزایش ولتاژ هم لازمه و هم خیلی تنظیم کردن اون حساس هست و گام به گام باید انجام شود
اگر هم ولتاژ رو بخواهید برای پایداری اور متناسب با فرکانس 4.3 افزایش بدید دما میرسه به بالای 80 حتی تا 100
با فلش در محیط بایوس از سربرگ اورکلاک توسط دکمه F12 عکس بگیرید و قرار بدید در پست تا حداکثر در محدوده 3.7 گیگاهرتزی بتونم کمکتون کنم
عزیز من همه چیرو تنظیم کرده بودم ( یعنی یکی از دوستان اینکارو کرده بود ) و کاملا هم پایدار بور دما هم با اور رو 60-70 بود که دمای خوبیه ...الان مشکل اینجاست که دیگه نه اور هست و نه اور میشه ... چشم سعی میکنم از کل بایوس عکس بگیرم براتون بزارم که کمکم کنید ... ممنون
یه چیز دیگه من حتی وقتی اور هم ندارم باز هم این نرم افزاره اجرا نمیشه فک کنم واسه این سی پی یو های fm1 نیست ...

al.afsari

Registered User
لایک‌ها
65
منظورت 30 درجه هست .
نه همون 3 درجه :) البته رکوردم به 1 درجه هم رسیده رو این وی 8 یه فن 1200 دور 12 سانت خود کولر مستر هست ... خودم هم دستکاریش کردم 2 تا فن 4000 دور 8 سانتی هم انداختم دور و ورش ... که وقتی میخوام اور یا گیم انجام بدم روشنشون میکنم ... پس 3 درجه همچین هم عجیب نیست :)

al.afsari

Registered User
لایک‌ها
65
اين عكس از كل بايوسم اميذوارم بتونين بهم بگين چه كنم
amazutyh.jpg
qa4aru8a.jpg
9avuhatu.jpg
eqypu5as.jpg
are9uzu8.jpg
6yraqe2a.jpg

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2

Tragzes

Registered User
لایک‌ها
253
سه درجه دمای واقعی قطعه نیست فقط بخاطر تکنولوژی ساختشون اینجوری مینویسن بگن مصرف انرژی حداقل است مثلا برای سیستم من موقع بیکاریش مینویسه 8

نه همون 3 درجه :) البته رکوردم به 1 درجه هم رسیده رو این وی 8 یه فن 1200 دور 12 سانت خود کولر مستر هست ... خودم هم دستکاریش کردم 2 تا فن 4000 دور 8 سانتی هم انداختم دور و ورش ... که وقتی میخوام اور یا گیم انجام بدم روشنشون میکنم ... پس 3 درجه همچین هم عجیب نیست :)

Tragzes

Registered User
لایک‌ها
253
ببین عزیز توی بایوس باید دنبال همچین تنظمیاتی بود :
130403160516.jpg

130403160534.jpg

130403160544.jpg

130403160555.jpg

توی یکی از تصاویر تنظمیات مربوط به ولتاژ هستش وارد بشید ببینید چیا داخلش هست.

al.afsari

Registered User
لایک‌ها
65
توی اون voltage options فقط ولتاژ مموری رو بالامیبره که +100mv تا +500mv داره فک نکنم به cpu ربطی داشته باشه ...

Tragzes

Registered User
لایک‌ها
253
بلاخره یه جایی واسه اورکلاک باید داشته باشه
سربرگ F-Center قسمت CPU Config داخلش چیا هست؟

توی اون voltage options فقط ولتاژ مموری رو بالامیبره که +100mv تا +500mv داره فک نکنم به cpu ربطی داشته باشه ...

بالا