مشکل با بلاگر

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
557
لایک‌ها
5
سن
40
محل سکونت
Iran
آقا این بلاگر ظاهرا بهم ریخته. من میرم تو سربرگ Template كد قالبم رو عوض ميكنم Preview ميكنم درسته. ذخيره ميكنم بعد ميام رو Posts و دوباره ميرم رو Template ميببينم همون قالب قبليه. حتي پيغام جديد هم پست ميكنم بازم درست نميشه. با View your blog درسته ولي با View your blog in new windows خرابه. شما هم اين مشكل رو داريد؟ من كه دارم ديوونه ميشم. :x
 

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
557
لایک‌ها
5
سن
40
محل سکونت
Iran
اون مشكل فعلا حل شده. الان يه مشكل ديگه داره. پيغام هاي جديد رو نمايش نميده. در ضمن پيغامهاي رو كه پاك كردم هنوز سر جاشون هستند. اين بلاگرم با اين سيستم جديدش!
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
بلاگر جديد شديدا با كش آي اس پي حتا اگه يه کوچولو هم باشه !!! مشكل داره. بريد پشت يه پروكسي كه از پورت هشتاد استفاده نمي كنه ببين بازم اين مشكلايي كه مي گي هست يا نه؟
مثلا اين خوبه: 209.182.99.22 پورت 8080 من خودم اگه همین سايت ابزارهای فارسی رو از پشت اين پروكسي نبينم دايم خطاي ((( xml نمی دونم چی چی ))) می گیرم ;)
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
557
لایک‌ها
5
سن
40
محل سکونت
Iran
اينم شانس ماست. بعد از حدود يك سال بالاخره خواستيم يه وبلاگ راه بندازيم اونم هي مشكل توش پيش مياد.
 

he

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
0
شايد راهنمايی زير مشکل شما را هم حل کند؛ ملاحظه بفرماييد:

<a href='http://i.hoder.com/archives/2003/06/030612_007363.shtml' target='_blank'>http://i.hoder.com/archives/2003/06/030612...12_007363.shtml</a>

پيروز باشيد
 

Ghazmar

Registered User
تاریخ عضویت
27 دسامبر 2002
نوشته‌ها
766
لایک‌ها
3
من هم اكيداً مشكل دارم. مي‌دونين كه بلاگر داره سرويس‌هاش رو Upgrade مي‌كنه. اما اين كارشون بلايي بر سر ما آورده كه نگو و نپرس! مشكلم اول اين بود كه اصلاً نمي‌شد مطلب نوشت و همش ؟؟؟ مي شد. اون رو با عوض كردن encoding به Unicod تو بخش Setting حل كردم. ولي حالا مطلب رو مي‌تونم بنويسم، پست هم ميشه، پابليش هم ميشه، اما توي بلاگ ظاهر نمي‌شه. جالبه كه توي آرشيوها هست مطالبم، همينطور هم وقتي تمپليت رو Preview مي‌كنم، همه چي درسته، اما وقتي URL وبلاگم رو مي‌زنم همون صفحه‌اي مي‌آد كه دو هفتة پيش نوشتم و دست هم نمي‌خوره. هر كاري هم كه بگين كردم. از عوض كردن Setting تا عوض كردن Template و حتي استفاده از Template هاي خود Blogger. تقريباً 10000 بار هم از اونور RePublish كردم و از اينور Refresh!
جالبه كه مشكل رو همون اول به Control.Blogger.com گزارش كردم، اما وضعيت گزارش مشكلم دو هفته‌س كه اينه: Unreviewed!!!
خلاصه اگه كسي كمكي مي‌تونه بكنه، ما مخلصيم.
مشكل علي‌الظاهر اينه كه بلاگر صفحه رو ايجاد هم مي‌كنه، اما اون رو جاي ديگه‌اي غير از اون‌جايي كه بايد بذاره تا با زدن URL بلاگ اون صفحه فراخوني بشه، مي‌ذاره. در نتيجه، در اون محل و با اون اسم همون صفحه‌اي مونده كه مال دو هفته پيشه (زمان سالم بودن بلاگر). در اين مورد با هودر هم صحبت كردم اما افاقه نكرد!
خلاصه هل من ناصر ينصرني؟
 

Ghazmar

Registered User
تاریخ عضویت
27 دسامبر 2002
نوشته‌ها
766
لایک‌ها
3
آخ جون، مژدگوني بدين! وبلاگ من همينجوري الكي، خودبخود، بعد از 3 هفته درست شد. معلوم شد كه همش سر اين Update كردن اين بلاگريا بوده.
نكتة جالب داستان اينه كه وضعيت مشكلي كه به بلاگر اعلام كردم، هنوزم كه هنوزه، Unreviewed مونده!
ولي به هر حال الان همه چي درست درسته.
باي باي!
 

kourosh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2002
نوشته‌ها
171
لایک‌ها
1
محل سکونت
Tehran
سلام،
بلاگر من هم تازه عوض شده ولی مشکلی توی پابلیش کردن نداره، تنها مشکلش اینه که سیستم نظرخواهیم رو که با enetation كار مي كرد نشون نمي ده. به چند تا وبلاگ ديگه هم كه از اين سيستم استفاده مي كردن سر زدم و ديدم مال اون ها رو هم نشون نمي ده. كسي ميدونه ايراد از كدوم شونه؟ از blogger یا enetation؟

--------------------------------------------------------
خوشبختانه مشکل از enetation بود و امروز حل شد. ولی blogger توی پابلیش کردن داره اذیت می کنه. بالاخره همیشه باید یه پای قضیه لنگ باشه دیگه. :(
 

Ghazmar

Registered User
تاریخ عضویت
27 دسامبر 2002
نوشته‌ها
766
لایک‌ها
3
مثلا اين خوبه: 209.182.99.22 پورت 8080 من خودم اگه همین سايت ابزارهای فارسی رو از پشت اين پروكسي نبينم دايم خطاي &nbsp; ((( xml نمی دونم چی چی ))) &nbsp; می گیرم &nbsp;;)
آقا من اين پروكسي رو هم Set كردم، ولي بازم همون مشكل XML نمي‌دونم چي‌چي رو مي‌گيرم دائماً. واسه احسان هم نوشتم، <a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=585&start=45' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.ph...?t=585&start=45</a> ولي تحويل نگرفت! من الان توي اين حالت‌ها از هر 10 بار 8 بارش پيغام خطاي XML مي‌گيرم:
هنگام پست يك مطلب
هنگامي كه لينك مطلب را از email اي كه برام اومده مي‌خوام باز كنم.
هنگامي كه از صفحة اول Persiantools لينك يك مطلب رو مي‌خوام باز كنم.

در مورد باز كردن مطلب بايد حتماً بعد از زدن URL مربوط به مطلب و Enter كردن، صبر كنم تا مطلب بياد و بعد برم سراغ يه پنجرة ديگه، وگرنه به احتمال زياد خطاي XML مي‌گيرم.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
در مورد خطاي xml اشکال از منه و به زودي يه فکري به حالش ميکنم.
 

Ghazmar

Registered User
تاریخ عضویت
27 دسامبر 2002
نوشته‌ها
766
لایک‌ها
3
در مورد خطاي xml اشکال از منه و به زودي يه فکري به حالش ميکنم.
احسان يعني تو با XML مشكل داري؟ حرفتون شده؟ جون من اگه بدخواه مدخواه داري فقط لب تر كن ها! :D
ولي از شوخي گذشته، خدا را شكر كه بالاخره فهميدم كه مشكل از من نيست، آخه كم كم ديگه داشتم به خودم شك مي‌كردم! هي فرت و فرت من دارم خطاي XML مي‌گيرم و ديگه ByDefault يك لينك ارسال شده برام رو با 2 تا F5 همراه مي‌كنم تا درست بياد!
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
آقا من اين پروكسي رو هم Set كردم، ولي بازم همون مشكل XML نمي‌دونم چي‌چي رو مي‌گيرم دائماً. واسه احسان هم نوشتم، <a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=585&start=45' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.ph...?t=585&start=45</a> ولي تحويل نگرفت! من الان توي اين حالت‌ها از هر 10 بار 8 بارش پيغام خطاي XML مي‌گيرم:
هنگام پست يك مطلب
هنگامي كه لينك مطلب را از email اي كه برام اومده مي‌خوام باز كنم.
هنگامي كه از صفحة اول Persiantools لينك يك مطلب رو مي‌خوام باز كنم.

در مورد باز كردن مطلب بايد حتماً بعد از زدن URL مربوط به مطلب و Enter كردن، صبر كنم تا مطلب بياد و بعد برم سراغ يه پنجرة ديگه، وگرنه به احتمال زياد خطاي XML مي‌گيرم.
نمي دونم من به طور تجربي حدس مي زنم اين مشكل هرچند كه بايد از طرف صاحب سايت حل بشه ولي به طور موقتي براي اينكه راحت بشي بايد سعي كني يه جوري Cache آي اس پي رو كاملا دور بزني !! نمي دونم حرفم اصلا درسته يا اينكه بي ربط هست، ولي هربار تست مي كنم جواب ميده يه نفر ديگه هم توي بلاگر هم مشكل رو داشت و در واقع همين پيام هاي خطاي xml رو كه شما در پرشين تولز مي گيري اون دوستم در بلاگر و موقع پابليش مي گرفت كه اونم از اين راه كاملا مشكلش حل شد .. ضمنا Cache هميشه به سادگي توسط يه پروكسي دور زده نميشه گويا روي پورت هشتاد اگر باشه باز Cache مزاحمت ميشه!! به هر حال مشكل من رو با پرشين تولز و بلاگر حل كرده ولي خوب دليل محكمي براش ندارم ;)
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
در مورد مشكل XML فکر ميکنم زياد به اين چيزا مربوط نباشه.
ايرادي که من حدس ميزنم اينه که بعضي ار کاراکترهاي فارسي که کدهاي عجيب غريبي دارن ، کدهاي XML رو ميريزن بهم. ايراد از اون بايد باشه. البته اين فقط يه حدسه.
 

kourosh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2002
نوشته‌ها
171
لایک‌ها
1
محل سکونت
Tehran
سلام
دوستاني كه از بلاگ اسپات استفاده مي كنين آيا شما هم موقع پست كردن مطالب جديد فونت هاتون به صورت اشكال عجيب و غريب (Ùˆ قطع کنی، چراغ ها رو Ø®Ø) در ميان يا نه؟ من هر بار كه مطلب تازه پست مي كنم مجبور مي شم دوباره با edit اون رو به صورت unicode و فارسي در بيارم. تمام setting ها رو هم درست كرده ام و قبلاَ مشكلي نداشتم ولي تازه گي ها اين جوري شده :( .
 

kourosh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2002
نوشته‌ها
171
لایک‌ها
1
محل سکونت
Tehran
سلام
دوستاني كه از بلاگ اسپات استفاده مي كنين آيا شما هم موقع پست كردن مطالب جديد فونت هاتون به صورت اشكال عجيب و غريب (Ùˆ قطع کنی، چراغ ها رو Ø®Ø) در ميان يا نه؟ من هر بار كه مطلب تازه پست مي كنم مجبور مي شم دوباره با edit اون رو به صورت unicode و فارسي در بيارم. تمام setting ها رو هم درست كرده ام و قبلاَ مشكلي نداشتم ولي تازه گي ها اين جوري شده :( .
Is there any body out there?
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
احيانا چك كن لحظه پست كردن نوشته... شايد خود اكسپلورر يونيكد نيست!؟
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
از بخش setting و از بخش formatting ايا encoding رو utf-8 قرار داره؟ اگر نه که بايد تنظيم بشه.. ضمنا اون چيزي که احسان گفته هم در نظر بگير چون اتفاقا دليل اصلي همون بايد باشه..
 

Parastoo

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 دسامبر 2002
نوشته‌ها
68
لایک‌ها
3
هر دوي اينها رو چك كرده و درسته. البته ويندوزش قاطي كرده بوده. احتمالا بي تاثير نيست ! حالا ويندوز جديد ريخته... ببينيم چي مي شه...
 
بالا