exchanging

مشکل با جستجوی فارسی

شروع موضوع توسط neo2 ‏3 ژانویه 2008 در انجمن PHP

  1. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    یه اسکریپت دارم که فارسی سازیش انجام شده و هنوز با کلمات فارسی مشکل داره.

    کلمات انگلیسی راحت سرچ میشن ولی کلمات فارسی نه.

    مشکل از کجا میتونه باشه ؟
     
  2. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    از charset تیبل ها !

    /

    طریقه جستجو چجوریه؟ اگه از like و اینا باشه که نباید مشکلی داشته باشی ! احتمالا fulltext هست !
     
  3. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    نه از Charset ها نیست. یه هدر واسه کل صفحات از جمله سرچ فراخوانی میشه که اونم utf-8 گذاشتم.

    به دیتابیس هم که فکر نمیکنم ربط داشته باشه !
     
  4. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    مسلما ما علم غیب نداریم !
    باید یکم آدرس بدی !
     
  5. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اگه روش سرچت fulltext هست فقط و فقط مربوط به charset تیبل ها هست.

    در ضمن پست قبلی من رو هم دوباره بخون. فکر کنم کج گرفتی چی گفتم !
     
  6. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    راستی منظور از charset همون Collation نیز میباشیده است !! :D
     
  7. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    search.php فایل سرچ هست که فراخوانی میشه

    search.tpl.php تمپلیتی که تو فایل سرچ فراخوانی میشه

    global_header.php هدر کلی صفحات

    .header.tpl.php هدری که توی تمپلیتی سایت هست و الان استفاده میشه

    header2.tpl.php اینم توی فایل header.tpl.php فراخوانی میشه.


    http://rapidshare.com/files/81150913/files.zip.html
     
  8. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    شاهد دیدی ؟ شما چی آقا میلاد ؟
     
  9. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    واااااااااااااااااای الان متوجه منظورت شدم!!!! [​IMG]

    به نکته بس مهمی اشاره کردی. اصلا حواسم نبود. شاهد یه ماچ خوب از من طلب داری [​IMG] [​IMG]
     
  10. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ده آخه مرد حسابی !!
    من یک هفته پیش توی پست دوم جوابت رو دادم .. !!
     
  11. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    اینقدر کار کوچیک و بزرگ دست و بال آدم رو میبنده که اصلا حا نداشتم پستت ها رو کامل بخونم. امروز که سر زدم دوزاری افتاد !